Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vochtschade herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vochtschade herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vochtschade herstellen

Vochtschade herstellen

Behangen van 2 wandjes van ongeveer 8m2 en 12m2 per stuk. Witten van plafond 10m2 Nieuwe vloer leggen 15m2 Voorwerk dient ook gedaan te worden. Maten zijn geschat. Alles na waterschade

Diverse vochtschade na lekkende leiding herstellen

Door een lek in een leiding is er vochtschade ontstaan. Dit betreft voornamelijk schade door schimmel. De volgende werkzaamheden moeten worden uitgevoerd om alles op te knappen: - De kozijnen zijn beschimmeld, ik weet niet of deze moeten worden vervangen of alleen opnieuw geverfd. Ongeveer 3 kleine ramen van 100 x 150. - vensterbanken zijn opgezet door vocht, 6 kleine ongeveer 0,5 meter en 1 grote ongeveer 3/3,5 meter. Muren zijn beschimmeld, ik weet niet of deze opnieuw gestuct moeten worden of alleen geverfd. - Deel nieuw laminaat, 2 vierkante meter beneden. - Nieuw laminaat 2, vierkante meter boven. - Nieuwe luxaflex ophangen, 5 stuks. In de bijlagen heb ik foto's toegevoegd van de muren en kozijnen, omdat ik niet weet in hoeverre dit moet worden opgeknapt.

Vochtschade herstellen

Door een lekkage bij de buren is er wat vochtschade bij mij op een muur (onderaan 1e verdieping en doorgesijpeld bovenaan de begane grond) ontstaan. De muur is inmiddels droog. Graag zou ik de muur laten herstellen. Het gaat om een stuk van 40 bij 50 en 20 bij 20 cm verdeeld over 2 verdiepingen op dezelfde wand.

Vochtschade herstellen

Door een fout van mijn buurman (die een dakkapel aan het bouwen is) is ons dak niet meer goed waterdicht. Wij hebben water in ons plafond en wij zien water in de muur van de badkamer. Het zou kunnen dat ons isolatie materiaal ook nat is op andere plek maar wij kunnen dat niet zien. Deze week gaat het dak van de buurman dichtgemaakt worden. Wij zoeken iemand om en offerte te maken en om onze verzekering te laten betalen. De buren aan de andere kant van deze buurman, hebben hetzelfde probleem. Mogelijk kunt u dat ook oppakken?

Waterschade in de keuken herstellen

Graag ontvang ik offerte voor herstel waterschade in keuken afmetingen 4 x 2 meter, oorzaak verstopping afvoer/vaatwasser. Ondervloer hout moet worden vervangen + laminaat vloer gehele verdieping. Dit bestaat uit 1 stuk van 45 m2. Oppervlakte keuken onder kastjes uitgezet door water. Keukenblok is letterlijk op de vloer gebouwd. Vloer ligt wel los geplaatst. De keukenkast wanden zelf hebben ook waterschade door vocht wat naar boven getrokken is in de verticale delen die vanaf de grond zijn opgetrokken. Graag ontvang ik een offerte voor alles compleet geplaatst en afgewerkt nieuwe ondervloer+ nieuwe laminaat vloer, keukenkasten demonteren en vochtschade delen vervangen.

Lekkend dakraam vervangen en vochtschade herstellen

Ik zou graag mijn dakraam 45 x 45 centimeter van mijn stacaravan willen laten vervangen en de ontstane vochtplekken in het plafond te herstellen.

Zoldervloer met vochtschade herstellen of vervangen

We hebben waterschade op zolder waar houten vloer ( ipv beton) zit. Deze is aangetast door vocht Wat kost het per m2 op deze te herstellen cq gedeelte vervangen?

Vochtschade herstellen

Ik heb een lekkage gekregen in de badkamer waardoor water bij mn onderburen is gekomen. Ik heb een loodgieter gebeld en die gaf mij aan dat het aan de ligbad ligt( aan de kitnaden). Maar mijn laminaat is ook omhoog gekomen en moet hersteld worden. Afmetingen woonkamer 4.6 meter x 8.6 meter en de gang 1.85 x 3.8 meter. Het betreft kliklaminaat. Het moet eruit en daarna weer erop gezet worden. En de muur is ook verkleurd het moet ongeveer 10 m2 geschilderd worden naar wit. Ik zou hierover graag een offerte ontvangen. En als u mij wilt bellen hierover moet u mij na 15. 00 uur bellen, ivm werk.

Lekkage repareren en vochtschade herstellen

Op de begane grond heb ik lekkage aan de standleiding in de badkamer, het is onduidelijk of het vanuit mijn kant of vanuit bovenburen te repareren is. Waarschijnlijk moet de muur en/of het plafond opengebroken worden om er bij te kunnen komen. Graag maak ik een afspraak om een en ander door de vakman laten controleren en repareren.

Vochtschade door lekkage op het plafond herstellen

In mijn badkamer is er een gat in mijn plafond ontstaan door lekkage. Er hebben 2 vakmannen naar de oorzaak gezocht, de ene zegt door condens vanaf een afvoerbuis van de afzuiger, de ander zegt dat er ook vocht vanuit de schoorsteen vanaf het dak lekt. Nu wil ik dus graag en het probleem laten oplossen en het plafond laten vervangen. Deze laatste kosten mag ik verhalen op de verzekering, dus het moet wel een bedrijf zijn die facturen schrijft. Wat zijn de kosten ongeveer hiervoor?