Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloerbalken vervangen door een PS renovatievloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloerbalken vervangen door een PS renovatievloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloerbalken vervangen door een PS renovatievloer

Vloerbalken vervangen door een PS renovatievloer

Wij willen de bestaande houten vloer met vloerbalken in onze tussenwoning laten vervangen door een PS-Renovatievloer. Het gaat om de woonkamer met open keuken van in totaal ongeveer 45 m². We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Vloerbalken behandelen tegen houtrot

Ik heb een aantal vloerbalken onder mijn huis die aangetast zijn door houtrot. Ik wil deze laten behandelen totdat ik deze ga laten vervangen. Ze zijn alleen benaderbaar via de kruipruimte

Houten vloerbalken vervangen

Ik moet mijn vloerbalken en dus ook de vloer laten vervangen. Er zit rot in de balken op de kopse kanten en aan de voorzijde is de vloer hierdoor al wat verzakt. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 32 m2 en deze is niet geheel benaderbaar via de kruipruimte. Er ligt een parket laminaat vloer op. 10 jaar geleden is dit voor het laatst vervangen. De rotting moet behandeld worden voordat we dit gaan vervangen. De kruipruimte dient wel droger te zijn.

Houten vloerbalken met bruinrot en houtworm vervangen

Er is sprake van bruinrot en veel hout worm, en balk delen in de muur zijn verrot De oppervlakte is 12x5. 65 m Indien balken vervangen moeten worden, betekend dit dan ook dat de vloerdelen en het parket verwijdert moet worden?.

Vloerbalken met bruinrot vervangen

In onze woning uit 1904 is bruinrot aangetroffen. Het betreft 5 balken (circa 3/ á 4 meter lang) onder de hal. Wat kost het om deze balken te laten vervangen en wat kost het om de vloer er uit te halen en weer te leggen? En is het ook mogelijk om de bruinrot te bestrijden? Graag een gespecificeerde offerte. Het project over circa 6 maanden van start laten gaan.

Houten vloerbalken vervangen

Ik heb in mijn woonkamer 34 m² rotte balken die vervangen moeten worden door nieuwe. Waarschijnlijk liggen de oude balken op het zand met daaronder een laagje beton. Deze zou er ook uit moeten om mijn hele woonkamer geheel gelijk te krijgen. Verder zit er in mijn aanbouw keuken een betonnen vloer die er ook uit moet en hier zouden dan ook nieuwe balken in komen. Gaarne hiervoor een offerte voor de vloer.

Zo nodig balken vervangen en muren injecteren tegen optrekkend vocht

Enkele balken in mijn woning van 1910 beginnen door te zakken en er hangt een muffe lucht in huis. De oorzaak lijkt te zijn: optrekkend vocht in de muren vanuit de fundering. Graag ontvang ik offertes voor het (zo nodig) vervangen van de vloerbalken (of een andere soort vloerrenovatie) en het injecteren van de muren tegen het optrekkende vocht, als dat de oorzaak is.

Vloerbalken vervangen en wanden impregneren

Uit een bouwkundig rapport van ons appartement is naar voren gekomen dat de vloerbalken gedeeltelijk moeten worden vervangen/ijzeren schoenen moeten krijgen. De helft is wel al gedaan. De wanden moeten aan de binnenzijde geïmpregneerd worden, tegen optrekkend vocht. De kruipruimte/kelder is 1,5 meter hoog en toegankelijk via 2 luiken met trap. Deze is circa 40 m2. Het appartement is verkocht onder voorwaarde dat de herstelwerkzaamheden in 2018 worden uitgevoerd. Ik heb zo spoedig mogelijk een offerte nodig voor de VVE aangezien zij moeten mee betalen.

Rotte vloerbalken vervangen

Ik wil op de benedenverdieping de rotte vloerbalken laten vervangen en ook de bestaande vloeren laten verwijderen. Optie 1 nieuwe balken en vloer van hout. Optie 2 is het vervangen met een broodjesvloer. Tevens de vloer isoleren tegen optrekkend vocht. Het gaat om 55 m2. Het huis is van 1914 en staat op staal. Het huis is aan de buitenkanten verzakt. Aan de achterkant het meest.

Een of meerdere vloerbalken vervangen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het vervangen van één of meerdere vloerbalken. De lengte van de balk is ongeveer 4 meter. De ruimte onder mijn woning is 1.20 meter hoog.

Partners

Partners van Casius