Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vloer storten voor badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vloer storten voor badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vloer storten voor badkamer

Betonvloer storten

Ik wil graag een betonnen vloer laten storten in een ruimte van ongeveer 46 vierkante meter met een hoogte van ongeveer 8 a 10 cm. Het voorwerk, waaronder het uitgraven, waterpas maken, zeil/folie, isolatie, leidingen en vloerverwarming zijn al door mij gedaan. Er is geen kruipruimte. De vloer komt direct op het zand. Het gaat dus om het storten van beton en het zo glad mogelijk maken. Het liefst met beton dat redelijk snel droogt. Er is geen kruipruimte. De vloer komt direct op het zand. Graag zou ik een offerte willen ontvangen.

Fundering maken voor nieuwbouwhuis

Wij willen een nieuwbouwhuis maken, nu is hier een fundering voor nodig. De maten van het huis zouden 8m bij 12m worden. Laagvloers met platdak. Nu is onze vraag wat voor soort fundering hebben we hier voor nodig? Ondergrond is zand, en we zouden eventueel de vloer gelijk mee kunnen storten.

Fundering op staal met PS combinatievloer aanleggen

Voor een aanbouw aan mijn woning ben ik op zoek naar een bedrijf dat de fundering kan aanleggen. Bekisting voor stroken, betonijzer vlechten en beton storten. Tevens muurtjes metselen, liggers en broodjes plaatsen en de vloer storten. Afmeting van de vloer is ongeveer 4 x 6 meter. De stroken zijn 80 cm breed en 20 cm hoog. Aanlegniveau met een peil van 85 cm. Omgevingsvergunning is aangevraagd. Bouwtekeningen en constructierapport beschikbaar.

Fundering en vloer voor aanbouw storten

Onze aannemer heeft 2 weken voor aanvang werkzaamheden afgemeld en nu zijn wij dus met spoed op zoek naar een bedrijf die voor ons de fundering en vloer voor onze aanbouw kunnen storten. De maat van de uitbouw word 8 meter breed en 3 meter diep, er kan gebouwd worden op staal en hoeft dus niet geheid te worden. Datum aanvang werkzaamheden 14-02 Wij zijn dus op zoek naar een prijsopgave en een bedrijf die dan ook daadwerkelijk tijd heeft om dit te doen, alle andere werkzaamheden zijn inmiddels al daarop afgestemd.

Betonfundatie voor houten schuur maken

Wij gaan een houten schuur/garage in onze achtertuin plaatsen van 550 x 500 cm (h 400 cm). Hiervoor zouden we een gewapende betonfundatie, welke tevens als nette vloer gebruikt kan worden, geplaatst willen hebben. De dikte van de fundatie zou ca. 20 cm aan de randen moeten zijn en mag als vloer wat minder dik zijn. De schuur heeft een oversteek van ca. 75 cm. Onder de oversteek komen 3 hardhouten palen te staan van 15,5 x 15,5 cm die ook (eventueel met poeren) gefundeerd moeten worden. Graag ontvangen we hiervoor een offerte. Bij opdracht kan er vanzelfsprekend een tekening met exacte maatvoering worden gestuurd. De tuin is goed bereikbaar aan de achterzijde. In onze achtertuin dient een L 5,75 x 5,5 x H 0,4 meter uitgegraven te worden t.b.v. een betonfundatie van 5,5 x 5 x 0,2 meter voor een nieuw te plaatsen houten garage. Vervolgens storten van H 0,2 meter wit zand over een oppervlakte van 5,5 x 5 meter en H 0,4 m over een oppervlakte van 0,75 x 5,5 meter. Plaatsen bekisting, etc. voor het storten van het beton. De fundatie (gewapend) zal tevens als vloeren dienen van de schuur. Uitgaande van schone grond. De locatie is makkelijk bereikbaar met een graafmachine. (Achtertuin grenst aan straat). Garage is al besteld en vergunning Gemeente is geen probleem (er staat nu een oude garage).

Kruipruimte vullen en vloer storten

Ik wil onze houten vloer vervangen door een betonvloer, deze heeft een kruipruimte. Huiskamer is 8.20 meter bij 3.75 meter. Dus graag ophogen met zand en daarna beton storten, ook willen we weten wat het kost met montage leidingen vloerverwarming voorbereiding. We weten niet precies hoe dit allemaal zit. Oude materiaal allemaal afvoeren graag.

Houten door betonnen vloer vervangen

Woonkamer heeft nu een houten vloer. De draagbalken zijn rot. Ik wil graag een offerte ontvangen voor het storten van beton in de woonkamer. De oppervlakte is 21 m2.

Vloer storten op verwarming

Na de vloerverwarming vloer glad maken en glad storten tot boven de vloerverwarming Betreft 160 m2 Lokatie in Brussel

Vloer in de aanbouw storten

Ik wil een vloer voor de aanbouw van mijn huis. Aan de zijkant en de voorkant komen muren. Het gaat alleen om het storten van de vloer. Het gaat om 18 vierkante meter op de begane grond.

Fundering en vloer maken voor aanbouw

Aan de achterzijde van de woning willen wij een uitbouw gaan plaatsen. Deze zal 5.80 meter breed en 1.65 meter diep worden. Hiervoor zal de vakman een fundering moeten plaatsen en de vloer storten. De overige werkzaamheden doen wij zelf.