Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vliering met tussenmuur plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vliering met tussenmuur plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vliering met tussenmuur plaatsen

Zolder verbouwen

Ik wil de zolderverdieping verbouwen. Daar moeten twee grote dakkapellen komen met een buitenmaat van 4,80 meter. Beide dakkapellen moeten in twee delen gemaakt worden in verband met de splitsing van de kamer. De ene zijde moet aan beide dakkapellen 3 ramen hebben en aan de andere zijde moeten er 2 ramen komen. Aan de ene zijde moet een rolluik komen. De zolder moet dus verdeeld worden in twee gelijke kamers door middel van een scheidingsmuur en tussenmuur. Vervolgens moet er een vliering en vliering trap geplaatst worden. 2 deuren voor de slaapkamers. Op 1 kamer een radiator en op beide kamers elektra en een aansluiting voor verlichting. Rond om de trap een trap hek. Beide kamers moeten ook knieschotten krijgen.

Zolder volledig verbouwen

Complete zolderverbouwing. Plaatsen van 2 x dakkapel 470 cm breed. 1 x tussenmuur plaatsen, 1 x scheidingsmuur plaatsen. De 2 kamers voorzien van stroompunten (4 stuks), verlichtingspunt in beide kamers. Realiseren van vliering boven de 2 kamers incl vlizotrap. Het plaatsen van 1 x radiator in slaapkamer aan de voorkant (achterzijde heeft reeds radiator. Plaatsen van knieschotten aan de voorzijde en achterzijde.

Vliering met tussenmuur plaatsen

Wij willen een vliering laten plaatsen op onze zolderverdieping. Deze moet met de hoogte van het plafond gelijk komen aan de dakkapel. De dakkapel is casco op ons huis geplaatst en heeft een hoogte van plusminus 2. 45 m. , dit moet dus de hoogte worden waarop de vliering begint, zodat het plafond over de gehele verdieping gelijk komt. Het vloeroppervlakte van de te plaatsen vliering is plusminus 15 m2 (3 m. X 5 m.). Ook willen we een vlizotrap geplaatst hebben om de vliering te bereiken. De woning is voorzien van een scharnierkap/klapdak, waardoor de vliering bevestigd dient te worden aan de tussenmuren met de buren. Verder willen we een tussenmuur geplaatst hebben van voor tot achter (plusminus 7 m. Lang en 2. 45 m. Hoog), zodat er een overloop op zolder ontstaat. Deze muur loopt aan 1 kant schuin af bij het dak, aan de andere kant kan deze recht tot in de dakkapel doorlopen. In deze tussenmuur dienen 2 deuropeningen te komen. Dwars op de tussenmuur willen we nog een tussenmuur geplaatst hebben (plusminus 3 m. Lang en 2. 45 m. Hoog), zodat er naast de overloop 2 kamers ontstaan. Alle tussenmuren willen we in houtskeletbouw, voorzien van gipsplaten. Tot slot willen over de gehele verdieping, tot in de dakkapel, het plafond uitgeracheld hebben (totaal oppervlakte plusminus 35 m2 (5 m. Bij 7 m.). Elektra hoeft niet gedaan te worden.

Zolder verbouwen

Op zolder worden 2 dakkapellen geplaatst op 7 maart. Gewenste werkzaamheden voor offerte (startend 8 maart): Aftimmeren van de zijwangen en plafonds; Plaatsen van een tussenmuur om ruimte in 2 kamers te verdelen + isolatie; Knieschotten plaatsen met schuifdeuren; Ombouwkast CV-ketel maken en plaatsen; Luchtafvoer CV verplaatsen en opnieuw op dak aansluiten; Plaatsen 2 grote en 1 kleine radiator; Ophangen wastafelmeubel plus leidingen en elektra; Electra doortrekken naar beide kamers; 10 spotjes verdeeld over 3 kamers plaatsen; Diverse wandcontactdozen / schakelaars plaatsen; Plaatsen 2 deurposten en deuren; Verplaatsen 1 deur iets naar links; Bestaande ondersteunende muur aansluiten aan beide kanten op dakkapellen; Wanden en plafond stucen of schilderen (geen naden); Deuren schilderen (is dit nodig?); Bestaande vliering handhaven, (meerkosten vlizotrap?); Vensterbanken maken; Indien nodig isolatie aanbrengen; Meerkosten volledige badkamer (muurtje, deur, toilet, muurtje douche, betegelen).

Zolder verbouwen

Op zolder worden 2 dakkapellen geplaatst begin maart. Gewenste werkzaamheden voor offerte: Aftimmeren zijwangen en plafonds Plaatsen tussenmuur om ruimte in 2 kamers te verdelen Knieschotten Ombouwkast cv-ketel Luchtafvoer cv opnieuw op dak aansluiten Plaatsen 2 grote en 1 kleine radiator Ophangen wastafelmeubel plus leidingen en electra Electra doortrekken naar beide kamers 10 spotjes Diverse wandcontactdozen / schakelaars Plaatsen 2 deurposten en deuren Verplaatsen 1 deur iets naar links Bestaande muur aansluiten aan beide kanten op dakkkapel Wanden en plafond stuccen of schilderen (geen naden), deuren schilderen? Bestaande vliering handhaven, (meerkosten vlizotrap? ) Vensterbanken Indien nodig isolatie Meerkosten volledige badkamer (muurtje, deur, toilet, douche)?

Zolderverbouwing: extra kamer en vliering maken

De zolderruimte is nu 1 grote ruimte van 4 bij 5 meter. Graag wil ik hier een voorzolder en een slaapkamer maken. Op de voorzolder staat de wasmachine die ik graag netjes weg wil werken. Er zal een tussenmuur met kozijn en deur geplaatst moeten worden. De slaapkamer dient verder netjes afgewerkt te worden. Verder zou ik een vliering met vlizotrap willen maken van ongeveer 10 m2. Ook deze ruimte wil ik graag netjes afwerken. Wij maken graag een afspraak met de vakman om de mogelijkheden op zolder te bespreken en uit te voeren.

Zolder verbouwen

Zolderverdieping: slaapkamer creëren met vliering. Maken tussenmuur (6 meter), opdekdeur en plafond met vlizotrap. Inclusief elektra (wcd's en lampen) en één verwarming. Inclusief stucwerk. CV, water en elektra op zolderverdieping aanwezig.

Vliering op zolder plus nieuwe muur

Graag willen we een deel van de T-vormige zolder scheiden door middel van muur en daarop een open extra verdieping/vliering die bereikbaar is met een stevige trap. Wordt ongeveer 2 x 4-5 meter. Gemaakt door middel van steunbalken, we hebben 2 rechte wanden: 1 tussenmuur en een stukje buitenmuur , 1 grote schuine wand en het steunt van de voorkant op de nieuw op te zetten muur. We weten precies wat we willen, maar geen idee van de kosten, wel willen we het zeker door een erkend bedrijf laten uitvoeren maar willen eerst vrijblijvend geinformeerd worden of het daadwerkelijk mogelijk is wat we willen en wat de excacte kosten zijn daarna beslissen we pas of we doorgaan met dit project en bij wie. Realiseerbaarheid, prijs en tijdspanne, dat willen we graag vrijblijvend weten.

Zolder verbouwen / indelen

Op de kale zolder van ongeveer 6.75 x 10 meter moeten 2 slaapkamers en 1 badkamer komen, deze zijn gescheiden door het trappegat. Er moeten muren gelijmd/gemetseld wordenwaarin 3 deurkozijnen komen. Op de grote slaapkamer en de badkamer moet een plafond op komen zodat deze als vliering voor opslag gebruikt kan worden.Verder moet er in de drie vertrekken een radiator worden aangesloten. CV-ketel staat op zolder. In de nieuwe badkamer ook een muurtje lijmen/metselen tbv doucheruimte. Alle muren glad stuken. Situatie moet dus worden:je komt via de trap in een overloop waarbij links een muur met plafond en een deur naar een grotere kamer en rechts een muur met twee deuren waarbij de ruimte dus gescheiden is door een tussenmuur. Oplevering woning is eind mei.

Isolatie, afwerking gipsplaten, ...

Isolatie, afwerking gipsplaten, afwerking dakkappel, deuren plaatsen(2). Tussenmuur plaatsen plus een washok maken. Vliering maken met een vlizotrap. Nog een wandje plaatsen zodat er een overloop ontstaat.