Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vide in de woonkamer middels een beloopbare vloer dichtmaken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vide in de woonkamer middels een beloopbare vloer dichtmaken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vide in de woonkamer middels een beloopbare vloer dichtmaken

Vide met een beloopbare vloer dichtmaken

Vide in de woonkamer middels een beloopbare vloer dichtmaken Vide is 108 x 225 cm groot in de woonkeuken. We willen daar een vloer in laten plaatsen. Hierdoor hebben we een grotere bovenverdieping en geen kou val naar beneden van de vide de woonkamer in. Materiaal in overleg, of hout (vide deel), of ondergrond waar gietvloer op gegoten kan worden (rest van de keuken). Graag alleen reageren /offreren als U ook gelijksoortige projecten heeft gedaan met referenties.

Verbouwing van een woning

Een nieuwe etagevloer realiseren op plek waar nu een "vide`' in de woonkamer is. Doel extra slaapkamer realiseren. Oppervlakte 600 x 332 cm/ hoogte 260 cm. Verder dan op 1e verdieping 2 wanden maken (een van L 600 x H 240 cm en een van L 332 x H 240 cm) een deur en kozijn plaatsen en een kunststof raam van 200 x 100 cm in buitenmuur plaatsen. Afwerking met elektriciteit (10 groepen in de meterkast) en verwarming (kunnen van bovenaf aangevoerd worden). Alles in bestaand huis van 1996.

Vide in de woonkamer middels een beloopbare vloer dichtmaken

Vide is 14 m2 groot in de woonkamer. We willen daar een houten vloer in (de rest van de boven verdieping heeft ook een houten vloer) laten plaatsen. Hierdoor hebben we een grotere bovenverdieping en geen kou val naar beneden van de vide de woonkamer in. In het plafond in de woonkamer willen we spotjes hebben en plafond moet glad afgewerkt worden.

Vide dichtmaken

Op de begane grond hebben wij een keuken, eerste etage de woonkamer. Hiertussen de vide van ongeveer 16 m2 (5,30 x 3.00) Deze willen wij dicht maken. Tussen de 2 muren is een stalen balk bevestigd, waar wij een houten bekisting om hebben geplaatst, De vide willen we dichtmaken met houten balken en een vloer, hierin elektriciteit en verwarming verwerkt. Plafond van de keuken hoeft dan niet dicht.

Vide vervangen

We willen een bestaande vide vervangen in de woonkamer. De vide is 2,29 m x 2,94 meter, wit hout. Bevestiging aan de ene kant met balken en op de andere kant aan een dragende muur. Er is nog een goed onderhouden witte houten trap naar de vide, die niet vervangen moet worden.

Plafond aanbrengen en daarmee vide dichtmaken

We hebben een huis op het oog en er al een bod op gedaan. In de woonkamer loopt het plafond hoog door tot de tweede verdieping. Deze vide willen we over een ruimte van 7.60 bij 4.30 meter breed dicht laten maken. Tussen de begane grond en de eerste verdieping. Er moet alleen een plafond aangebracht worden. We willen op de eerste verdieping 2 slaapkamer's, dus het plafond moet stevig zijn. De woning is van 1998. Wat zou ons dat gaan kosten? Een indicatie is op dit moment voldoende.

Vide boven de woonkamer dichtmaken

Hoe duur is het om een vide dicht te maken op een eerste verdieping. Gaat om een modern huis, 2006, betonnen wanden. Op de nieuwe vloer wil ik een keuken installeren, maar het hoeft van mij geen betonnen vloer te zijn. Liever hout constructie en leidingen erin weggewerkt. Oppervlakte dicht te maken vloer 9 m2. Huis is 5.70 m breed binnenmaat.

Vide bouwen met vaste trapverbinding

Woonkamer plafond is enorm hoog waar een vide/open verdieping gebouwd kan worden. Het plafond is 5.50 meter en misschien 3 meter diep. Er zal hier een trap geplaatst moeten worden vanuit het bestaande trappenhuis, een verdieping lager.

Nieuwbouwwoning bouwen

Betreft een nieuw te bouwen schuurwoning. Totaal 10 bij 20 meter. Hiervan is 76 m2 garage/carport. Begane grond: 12.5 X 10 meter. Hierin is opgenomen: wc, garderobe, trappenhuis, voorraadkamer, keuken en woonkamer. In de woonkamer komt een haard. 1e verdieping: masterbedroom (hierin bevindt zich het slaapgedeelte, een inloopkast en een badkamer) totaal 49,5 m2 / 2e slaapkamer 14 m2 / 3e slaapkamer 14 m2 / strijkkamer 7 m2 / logeerkamer 10,5 / 2e badkamer 7 m2 / vide woonkamer / overloop 17,5 m2 / balkon aan masterbedroom 18 m2. Boven zolder (opbergruimte) met vlizotrap. Kelder: speelruimte 28 m2 / multifunctionele ruimte 21 m2 / kantoor 14 m2 / technische ruimte 8,75 m2 / Daarnaast zwembad in de kelder ter grootte van 50 m2 => zwembad ongeveer 32 m2. We zijn bezig met vergunningen. Het gaat op staal. Ik heb een MBI tegel, de code moet ik u even verschuldigd blijven.

Trap en toilet verplaatsen

Trap en toilet verplaatsen: 1. de trap verplaatsen uit de woonkamer naar de hal. Onder de trap zit nu het toilet; 2. toilet verplaatsen uit hal naar woonkamer. Ook weer onder de trap. Eigenlijk draait de trap die nu in de woonkamer staat 180 graden zodat je vanuit de hal de trap op kunt. De verdiepingsvloer is van hout. Optioneel: boven op zolder een vide maken, als dat mogelijk is.