Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vide realiseren in een ruimte? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vide realiseren in een ruimte. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vide realiseren in een ruimte

Slaapvide maken

Ik ga verhuizen naar een loft en ik zoek een aannemer die hier een vide kan realiseren. De loft is ca. 50m2 en plafonds zijn 4,5m hoog. In de ruimte staat een kubus van 4m2 waarin de badkamer zit. De kubus is 2,5m hoog. Het is volgens de verhuurder mogelijk daar een vide op te bouwen. Graag zou ik de vide iets verder doortrekken van de kubus zelf. Mijn vraag is dan ook wat de kosten zouden zijn van een vide van ongeveer 6m2 op 2,5m hoog of een vide van ongeveer 10m2 en 2,5m hoog. Graag houd ik het uiterlijk van de vide zo simpel mogelijk.

Vide realiseren in de woning

Wij zouden graag een vide willen realiseren in een ruimte aan onze woning. Het systeemplafond en asbestvloerdelen wil ik zelf verwijderen. Hierna dient er op 3 I profielen een vide geplaatst te worden indien dit bouwtechnisch kan. De vide zal 6 bij 6 meter worden. Er is al een trap naar boven aanwezig. Graag komen wij in contact met een bedrijf die ons hierin kan adviseren.

Vide realiseren in een ruimte

Wij zouden graag een vide willen realiseren in een ruimte aan onze woning. Op foto 16.jpg ziet u de ontspanningsruimte met een systeemplafond. Dit is eenvoudig te verwijderen. Daarboven zitten asbest vloerdelen die dienen te worden verwijderd. Op de asbest delen ligt een simpele houten vloer (zie foto 23.jpg) die ook dient te worden verwijderd. Zodoende ontstaat er dan een open ruimte tot aan het puntdak. Ons idee is om rondom een houten vide te realiseren met circa 1,5 meter looppad die vanaf de eerste verdieping bereikbaar is (er zit daar al een deur naar de verdieping boven de ontspanningsruimte). Het asbest plafond dat wordt verwijderd ligt binnen drie I-profielen die kunnen worden gebruikt om de vide op te laten steunen. Het middelste I-profiel bij voorkeur verwijderen indien dit bouwtechnisch mogelijk is. Graag komen wij in contact met een bedrijf die ons hierin kan adviseren.

Tussenvloer renoveren

Ik ben op zoek naar een vakman die de volgende klus kan realiseren: TUSSENVLOER van circa 30m2 • tussenvloer deels slopen en nieuw terugplaatsen conform opgave constructeur in bijgevoegd document. Hergebruik materiaal (deels) gewenst. • 2 houten balken vervangen door stalen ligger conform opgave constructeur, aansluiting dwarsbalken (bestaande balken) waarborgen. • stalen liggers en eventueel andere metalen onderdelen voorafgaand antraciet schilderen en na afronding werkzaamheden (ook bouten) bijwerken. • 1 bestaande metalen kolom verwijderen • 2 stalen kolommen plaatsen conform opgave constructeur en antraciet schilderen. • achterste rij tussenbalken (tussen balk boven eettafel en achtergevel) hergebruiken, wordt niet vervangen • voorste rij tussenbalken (tussen vervangde balk in het midden en rand vide) vervangen door stevigere, oude balken. Deze zullen door opdrachtgever worden geleverd. Volledige omschrijving en tekeningen zijn beschikbaar en kunnen op aanvraag worden gestuurd; overleg met architect ook mogelijk. Ik kijk uit naar een voorstel met richtprijs inclusief materialen met mogelijke data en tijden om het werk uit te voeren.

Verbouwing van een woning

Een nieuwe etagevloer realiseren op plek waar nu een "vide`' in de woonkamer is. Doel extra slaapkamer realiseren. Oppervlakte 600 x 332 cm/ hoogte 260 cm. Verder dan op 1e verdieping 2 wanden maken (een van L 600 x H 240 cm en een van L 332 x H 240 cm) een deur en kozijn plaatsen en een kunststof raam van 200 x 100 cm in buitenmuur plaatsen. Afwerking met elektriciteit (10 groepen in de meterkast) en verwarming (kunnen van bovenaf aangevoerd worden). Alles in bestaand huis van 1996.

Entresol of tussenvloer op zolder bouwen

Wij zoeken een vakman/ specialist die op onze zolder een vide kan ontwerpen en aanbouwen binnen de huidige constructie zonder aanpassing van het originele ontwerp van de zolder. De zolder heeft een hoogpunt dak waarin wij een vide willen realiseren. Afmetingv an de te realiseren vide is ongeveer 3.60 meter bij 2.80 meter het dak is 4.70 meter hoog tot de punt van het dak. De driehoek van de balken in de punt is 2.09 meter breed en 1.60 meter hoog. Wij willen in overleg eerste kijken naar de mogelijkheden en gevolgen van de aanbouw van de vide en zo kunt u een offerte opstellen.

Vide in de slaapkamer realiseren

Wij willen graag een vide realiseren in de kamer van mijn zoontje. Afmetingen: 170 hoog x 110 breed x 200 cm lang. Ons huis stamt uit 1912. We weten niet zeker of onze oude muren bevestiging aan de muur kunnen houden. Kunt u een adviesprijs geven?

Badkamer en extra slaapkamer maken

Badkamer en extra slaapkamer maken: 1. Vloer aanbrengen in vide op de 1e verdieping t.b.v. te realiseren kamer + radiator + verlichting. 2. Binnenwand op 1e verdieping maken op nieuwe en bestaande vloer. Inclusief kozijn en beglazing t.b.v. lichtinval in de hal. 3. Badkamer realiseren op 3e verdieping: douchecabine, douchemengkraan, douchegarnituur, wastafel, mengkraan, handdoek radiator, luchtafvoer, vloertegels, wandtegels, aanpassen leidingwerk. Levering van de materialen in samenwerking met het bedrijf, kan het bedrijf aanleveren.

Vide verbouwen tot Slaapkamer

De huidige vide dient slaapkamer te worden. Wij willen graag en voorruimte en dan een wand inclusief kozijn en deur. Deze ruimte dient volledig strak gestuukt te worden en weillicht dient ook de eerste verdieping strak gestuukt te worden. De radiator dient vervangen te worden en optioneel het realiseren van een inbouwkast. Het elektra dient in overleg aangepast te worden.

Verbouwing woonhuis

- Verbouwing/vergroten slaapkamer/badkamer. - Verplaatsing woonkamer naar achterzijde huis/serre. ( binnenmuren opnieuw indelen) - Plaatsen van aantal kozijnen in buitenmuur. (kozijnen aanwezig) - Woonkamer verbouwen tot woonkeuken. - Metselwerk buitengevel. - Aanpassen van bedrijfsruimte (binnenmuren plaatsen). - Verplaatsen en realiseren van toiletruimte. - Kantoorruimte met vide en trap realiseren - Aanleggen van stroomcircuit in nieuw te realiseren ruimtes. Afbouw en afwerking van bovengenoemde ruimtes (plafond/wand/kozijnen etc.