Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verzakking vloer badkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verzakking vloer badkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verzakking vloer badkamer

Verzakking vloer badkamer

De vloer in de badkamer bij de douche is verzakt (vochtschade?) Er is ook een breuklijn in de vloer. De kit rand in de douche was aan 1 kant gaan wijken. Wel gerepareerd, maar dit lijkt niet de reden van het verzakken. De vloer in de badkamer zal gerepareerd moeten worden. Verder is er schimmel in de kledingkasten aan de buitenkant van het chalet en in de cv ketelkast. Vocht van onderuit het huisje ? Lekkage van uit de afvoer? Het gaat om ongeveer 1-2 m2.

Betonnen garagevloer aanbrengen

Wij hebben bij onze nieuwe woning een aangebouwde garage van 5,70 x 2,70 meter. De vloer van deze garage bestaat uit stoeptegels (30 x 30 cm). Je ziet een verzakking van de tegels op de wielbasis van de auto. Graag willen wij deze vloer vervangen door een betonvloer. Graag een indicatie van de kosten. Eventueel kunnen wij de stoeptegels zelf verwijderen.

Verzakking herstellen op de 2e etage

Wij hebben een huis gekocht en deze door een technisch bedrijf laten keuren. Uit dit rapport is naar voren gekomen dat de 2de etage de vloer is verzakt. Ik wilde weten of dit waar is en hoe dit op te lossen. Kunnen jullie een rol hierin betekenen?

Funderingherstel bij de woning

Onze vrijstaande woning uit 1920 in Purmerend is ongeveer zo'n 20 cm aan de kant van de voorgevel verzakt. De vloerbalken moeten worden vervangen. Aan de achterkant van het huis hebben we een aanbouw die door de verzakking van het huis nu losraakt van de woning. De woning is ongever 8x 5 m en bestaat uit twee woonlagen. Een funderingherstel is voor ons laatste optie. Wat voor ons heel belangrijk is dat het huis weer recht komt te staan zodat wij de houten vloer/draagbalken kunnen vervangen en de aanbouw kunnen herstellen. Kortom wat zijn de mogelijkheden? Wat zijn daar ongeveer de kosten van? Daarover kunt u mij een bericht sturen.

Vervangen van garagevloer

Hierbij wil ik graag een offerte vragen voor het verwijderen van een verzakte cement/beton garagevloer van een particuliere garage (oppervlakte ca. 15m2), het egaliseren/ophogen van de ondergrond en vervolgens het opnieuw storten van een nieuwe vloer en glad afwerken. Het gaat om een dubbele garage van ca. 5,5 x 5,3 m (30 m2) met een cement/beton vloer waarvan alleen de rechterhelft verzakt is. (Vermoedelijk is de garage ooit een enkele garage geweest, die later is verbreed tot een dubbele; de vloer van de linkerhelft is daarbij destijds apart/later gelegd, en nu is de oude (rechter)vloer verzakt geraakt precies langs de scheidslijn tussen beide helften). De verzakking van de vloer is heel gelijkmatig, met hoogteverschil met de andere helft oplopend bij de inrit van ca. 3cm tot 12cm aan de achterzijde. Er zijn nergens breuken of kuilen. Aan de rand van de vloer bij de muren en andere helft van de vloer (welke niet verzakt is) zie je duidelijk dat alléén de vloer ingezakt is (er is geen indicatie dat de muren ook verzakt zijn). Ik vermoed dat de vloer op zand is gelegd en door inklinking van de grond over vele jaren langzaam verzakt is. Dikte van de vloer schat ik op 10cm. Ik neem aan dat er bewapening in zit. De wens is om de verzakte rechterhelft van deze vloer (ca. 15m2) volledig te vervangen door een nieuwe vloer die mooi aansluit op de bestaande vloer van de linkerhelft. De vloer dient voldoende draagkracht te hebben voor één auto. Foto's en tekening in bijlage geven de situatie nader weer. Graag ontvang ik van u een offerte voor het vervangen van de vloer. Waar nodig kunnen wij een afspraak maken om ter plekke de situatie exact op te nemen indien foto's en beschrijving onvoldoende is. Voor vragen ben ik bereikbaar via telefoon en email. Een redelijke prijsindicatie is in dit stadium ook voldoende.

Verzakking uitbouw verhelpen

Aan de achterzijde hebben wij een uitbouw van 5 meter breed en 3 meter lang. Bij het plaatsen zijn er geen heipalen gebruikt, alleen een betonnen vloer geplaatst. Nu is de uitbouw aan de rechter kant aan het verzakken en hebben wij aan de linker zijde aan de binnenkant een scheur. Graag laten wij deze problemen door een vakman oplossen.

Fundering van kleine aanbouw herstellen

Wij hebben een tussenwoning uit 1900. Hier zijn 2 aanbouwen aan geplaatst van 2 bij 8 meter. Beide delen hebben een betonnen vloer, maar vertonen toch verzakking. Op de muren aan de binnenzijde zijn scheurtjes zichtbaar. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden met de vakman te bespreken en advies in deze te ontvangen.

Vloerbalken herstellen en vervangen of hele vloer vervangen

Ik woon in een twee-onder-een-kapwoning uit bouwjaar 1930 met houten vloeren. Momenteel is er in de keuken sprake van een verzakking van de vloer. We hebben 3 jaar geleden een forse wateroverlast gehad en ik vermoed dat hierdoor misschien wat vloerbalken zijn aangetast. De verzekering laat op 13 september een bedrijf onderzoek doen in mijn huis. Ik heb geen idee hoe de staat van de vloerbalken is en of dat door de wateroverlast komt of door gewoon houtrot. Ik wil offertes voor het geheel of gedeeltelijk vervangen van de vloerbalken. Ik wil weten of ik daar weer een houten vloer in moet laten maken of een betonnen vloer met isolatie. De hele begane grond meet ongeveer 5 x 13 meter. Er is een kruipluik, maar er is maar 50 cm diepte in de kruipruimte.

Garage opknappen

Bestaande vrijstaande stenen garage (ongeveer 6 x 3 meter) opknappen ofwel voor de helft verwijderen. Grote scheur in betonnen zijmuur die moet worden gedicht, voorkant van garage is deels verzakt. Bij de helft weghalen zijn scheur en verzakking ook meteen weg. Betonnen vloer. Weghalen van onder andere houten kasten die er nu in zitten. Houten buitenlijsten moeten ook gedeeltelijk worden gerepareerd/vervangen en geschilderd. Van binnen beetje netter afwerken (onder andere leidingen elektra) dan nu het geval is.

Funderingsherstel voor verzakkende aanbouw

Aanbouw is aan het verzakken, binnenmuur grote scheur, trapsgewijs. Buitenmuur ook een scheur. Verzakking is in linkerhoek van de aanbouw, deze grenst aan de tuinmuur van de buren. Aanbouw is ongeveer 10 meter lang en 4 meter breed met een plat dak. De vloer is niet op de fundering gestort en op de vloer is een binnenmuur geplaatst. De vloer is aan het verzakken en neemt de rest mee volgens mij.