Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verwijderen dakraam en maken dakuitbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verwijderen dakraam en maken dakuitbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verwijderen dakraam en maken dakuitbouw

Verwijderen dakraam en maken dakuitbouw

We willen graag een bestaand dakraam laten verwijderen en de open gekomen ruimte gebruiken voor het maken van een dak uitbouw. De uitbouw moet 1 bij 2,55 meter worden. Ik wil de goedkoopste optie dus een prefab uitbouw. Ik wil de uitbouw casco hebben, dus er hoeft niets afgewerkt te worden.

Woning verbouwen/renoveren

Badkamer renovatie, ouder verwijderen nieuwe plaatsen inclusief Tegelen en plafond. Muur plaatsen op zolder kamer, op van 1 kamer 2 kamers te maken. 1 Velux dakraam plaatsen Mogelijk traprenovatie

Draagmuur verwijderen en balk plaatsen

Tussen de keuken en de woonkamer staat een draagmuur die wij graag willen verwijderen zodat we een open keuken kunnen creëren. Het gaat om een muur van 2,60 m. Waar ongeveer 2 m tussenuit moet. Vrijwel zeker ligt er elektrische bedrading in deze muur. Ook willen we graag een dakraam(pje) vervangen en de dakbedekking van de dakkapel vernieuwen. Afval gooit de klant zelf weg. Werkplek is bereikbaar.

Zolder verbouwen en dakkapel plaatsen

Wij hebben een dubbel bovenhuis gekocht uit bouwjaar 1941 en krijgen daarvan eind september de sleutel. Er is daar een bergzolder met een stahoogte onder de nok van 194 cm. We willen op die zolder een kamer van ongeveer 15 m² laten maken met een dakkapel en dakraam. We willen het dak laten isoleren, een nieuwe vloer en aansluitingen laten maken voor elektra en verwarming. De wanden en plafonds moeten worden afgewerkt met gipsplaten en stucwerk. Er moet ook een nieuwe houten trap in. We willen daar ook een ruimte laten maken voor de cv-ketel en wasmachine. De cv-ketel kan dan vanuit de keuken verplaatst worden naar de zolder. Er is op die zolder een ventilatiekanaal met daarin een afvoerpijp. Bij bouwkundige inspectie werd die pijp als 'asbest verdacht' aangemerkt. We willen die pijp laten verwijderen en afvoeren en daar een nieuwe afvoerpijp laten plaatsen. Er staan foto's van de woning op Funda. De woning staat nu leeg. Het is mogelijk om een afspraak te maken, zodat we de woning kunnen bezoeken. Ik zie uw reactie graag tegemoet. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald. Ik wil in oktober met deze klus laten starten.

Schoorsteen verwijderen van zolder

Wij willen op zolder een slaapkamer maken, maar er loopt een dik stenen schoorsteen die niet meer wordt gebruikt. In de schoorsteen zitten 4 kanalen die we niet meer willen gebruiken, die mogen afgesloten worden. De schoorsteen op zolder is ongeveer een meter bij een meter. Hij zit precies in het midden van de zolder, een stukje los van de muur. Er is nu nog geen vaste trap naar de zolder en maar een klein raampje. We willen wel ooit een dakraam erin. Nu is mijn vraag hoe duur het ongeveer zou zijn om de schoorsteen gedeeltelijk te laten verwijderen, vanaf het dak tot aan de vloer van de zonder. Ook het dak zou weer moeten worden gedicht en puin opgeruimd.

Zolder isoleren en afwerken tot kamer

Wij willen de zolderverdieping op onze woning graag laten isoleren en afwerken en daar een kamer laten maken. Er is nu toegang tot de zolder via een vlizotrap. Er moet even bekeken worden of dit toereikend is voor de uitvoering van de gevraagde klus, of dat die ook moet worden vervangen door een vaste trap. Het zolderdak heeft een nokhoogte van 2 meter, de breedte van de zolder is 3.4 meter en de lengte 6.22 meter. De dakvlakken zijn ongeveer 265 cm lang en er is aan 1 zijde een groot dakraam. Er is een zoldervloer bestaande uit houten balken met daarop vloerplaten van 18 mm dik. Op de zolder staat een bakstenen tussenmuurtje met een doorgang erin. We laten dit muurtje graag verwijderen, maar daarbij moet het dak op dat punt wel ondersteund worden met een balkenconstructie. Die balken moeten geschilderd opgeleverd worden. We willen ook het dak laten isoleren en afwerken en ook de scheidingsmuren met de buren. Er is al een elektra-aansluiting, maar er moet een nieuwe groep worden gemaakt in de meterkast. We willen twee lichtpunten en twee stopcontacten op de zolder. Als het klaar is moet er een soort opbergpodium gebouwd worden waarop een matras kan komen. Ook moeten er opbergkastjes onder het schuine dak komen. We horen graag wat de mogelijkheden voor isolatiesubsidie zijn. houten vloer / balklaag met vloerplaten 18 mm

Slaapkamers samenvoegen en dakraam plaatsen

Ik wil van 2 slaapkamers 1 grote slaapkamer maken door een niet dragende muur van ongeveer 7 m² te laten verwijderen. Daarna moet de vloer en het plafond worden hersteld. Het kozijn en de deur uit de gesloopte muur moeten daarna herplaatst worden op de overloop, zodat een deel van de overloop bij de slaapkamer wordt getrokken. In de slaapkamer zit al een Velux dakraam en ik wil er een 2e raam laten plaatsen met dezelfde maat. De maat moet nog even worden ingemeten. In de wand die gesloopt gaat worden zit ook een stopcontact. Verder is optioneel om in een andere kamer leidingen en een afvoer te laten aanleggen, zodat daar een wasmachine kan worden geplaatst. Ik ben voor mijn werk door de week in het buitenland. Vanaf zaterdag 29 oktober ben ik een week vrij. Het zou mij goed passen als de klus dan kan worden uitgevoerd. Ik laat het werk hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Verbouwing van een woning

Wij zijn op zoek naar een aannemer voor de volgende werkzaamheden: Dichtmaken van 2 doorgangen in huis (keuken, slaapkamer); Dichtmaken trapgat van 1e verdieping naar zolder. (Deur met bovenlicht is reeds aanwezig); Plaatsen dakkapel over de gehele breedte van dak of zo breed als mogelijk met daarbij het plaatsen van wanden en een deur om een extra zolderkamer te creëren. Verplaatsen van bestaand dakraam naar andere zijde. Eventueel verwijderen bestaande keuken en plaatsen IKEA keuken.

Zolder isoleren en een dakraam vervangen

Graag willen wij de zolder opknappen. Deze willen wij volledig laten isoleren en een klein bestaand dakraam vervangen door een kunststof kantel (velux) dakraam. Deze zal een grotere (standaard)formaat hebben dan het huidige raam. De schuine daken moeten geisoleerd en afgetimmerd worden, per kant ongeveer 26m2. We willen op zolder meer ruimte creëren en zouden een bestaand deurkozijn willen verwijderen en een deel van de (gipsblokken) muur. Van deze verdieping willen wij onze slaapkamer maken. Ook willen wij het was gedeelte en de cv installatie uit het zicht en afgeschermd hebben, echter dient dit wel makkelijk toegankelijk te zijn. Bij voorkeur graag langskomen om de opties en mogelijkheden te bekijken en een offerte te maken.

Klussen en onderhoud in een koopwoning

Ik krijg 3 oktober de sleutel van mijn nieuwe koopwoning. Hierin moeten een aantal klussen gedaan worden, te weten: - Schouw verwijderen en stutten: De complete schouw moet verwijderd worden en het moet dragend blijven voor de bovenliggende schoorsteen. Ook moet er een kanaal blijven waarin een kleine allesbrander zijn afvoer heeft. - Het dak moet geïsoleerd worden: Het is een schuin dak met bijna over de gehele lengte aan weerszijden een dakkapel. Boven de dakkapel resteert 1 meter schuin dak met aan één kant een klein dakraam (+/- 45 x 45 centimeter). Alles wat te isoleren valt wil ik geïsoleerd hebben en teven moet het dakraam vernieuwd worden. - Plaatsen 2 radiators: Er moeten 2 nieuwe radiators geplaatst worden en een convectorput afgesloten worden. Beide kunnen aangesloten worden op de aansluiting van de convectorput. Ik zou graag in contact komen met klussers/aannemers die bovenstaande punten in de eerste weken van oktober kunnen maken.

Partners

Partners van Casius