Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verwijderen van asbest golfplaten van veldschuur? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verwijderen van asbest golfplaten van veldschuur. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verwijderen van asbest golfplaten van veldschuur

Verwijderen van asbest

In de garage / tuinkamer loopt een balk met daar omheen asbest plaatjes als brandvertraging. Het gaat om ongeveer 5 a 6 meter. Tevens op zolder asbestplaatjes aan de wand als bescherming voor de ketel ongeveer 6 vierkante meter, in verband met verhuizing zou dit op korte termijn gedaan moeten worden (eind december - begin januari). Zie bijgaand rapport, de woonkamer is niet van toepassing.

Platen met asbest verwijderen

Het gaat om het verwijderen van ongeveer 100m2 asbestplaten op het dak van onze schuur. (de schuur is 8 x 12 en het dak ligt iets schuin) De platen zijn geschroefd. Graag verneem ik of de prijs inclusief het afvoeren van de platen is.

Asbest laten verwijderen

Asbest? Mogelijk asbest aanwezig. Indien ja, moet dit verwijderd worden

Asbest leiding isolatie verwijderen

Het betreft het verwijderen van 18 strekkende meter niet hechtgebonden leiding isolatie uit een kruipruimte. De ruimte is goed toegankelijk via een kruipluik en via een convectorput die er zo uit getild kan worden. Volgens het rapport bestaat de vlier van de kruipruimte uit schoon zand, > 60 w/w % ANT Risicoklasse 2A.

Asbest dakgolfplaten verwijderen

Kunt u een hele grove schatting geven daar ik een bod wil gaan doen! Zeer hartelijk

Asbest golfplaten verwijderen

De asbest golfplaten op de schuur dienen te worden verwijderd en afgevoerd. De oppervlakte is ongeveer 40 m2 en goed bereikbaar. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van nieuwe platen.

Asbest plafond platen verwijderen

Het betreft verwijderen en afvoeren van gespijkerde asbest plafond platen in de garage. De oppervlakte is ongeveer 3,15 bij 6 meter en er is nog geen inventarisatie rapport aanwezig.

Golfplatendak asbest verwijderen

De asbest golfplaten dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Het pand is goed te bereiken. Er is nog geen inventarisatierapport aan gevraagd, dit laten wij graag door de vakman doen. De oppervlakte is 480 m2. Separaat zouden wij graag de kosten willen weten voor het plaatsen van geïsoleerde platen.

Asbest verwijderen

Wij hebben een asbestinventarisrapport gehad. Het gaat over de achtergevel van de woning waar asbestplaten zijn die verwijderd moet worden. Het gaat om een stuk van ongeveer 2,5 m2 en een tuin waar nog een plaat ligt van 3 m2. Ook is er nog een stuk van 6,5 m2. Het gedeelte van de voorkant hoeft niet weggehaald te worden. Het rapport zal ik via de mail opsturen. De vergunning is aangevraagd. De vakman moet het materiaal afvoeren.

Asbest plafondplaten verwijderen

Asbest plafondplaten uit garage (circa 5 x 6 meter) verwijderen.