Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vermoedelijke draagmuur slopen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vermoedelijke draagmuur slopen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vermoedelijke draagmuur slopen

Draagmuur slopen en draagconstructie plaatsen

Het betreft hier het verder verwijderen van een (vermoedelijke) draagmuur. In de huidige situatie is er door de vorige bewoners een doorgang gemaakt en een stalen balk geplaatst. Deze doorgang moet met 1.50 meter vergroot worden tot ongeveer 3 meter (zie foto, tot het enkele stopcontact in het midden van de foto). Het gaat hier met name over het plaatsen van de nieuwe stalen balk. Het slopen en afwerken kan ik zelf. Graag een gespecificeerde offerte. Slopen en afvoeren van het materiaal kan ik verder zelf.

Vermoedelijke draagmuur slopen

2 draagmuren dienen gesloopt te worden: 1. (draag)muur slopen. Afmeting 220 x 75 cm. 2. (draag)muur slopen. Afmeting 160 x 40 cm. 3. Plaatsen van een balk ter ondersteuning over een lengte van ongeveer 250 cm. 4. Afvoeren van puin.

Slopen en afvoeren van een vermoedelijke draagmuur

Ik ben bij een klant van mijn klusbedrijf een woning aan het verbouwen. Tussen de slaapkamer en badkamer moet een vermoedelijke draagmuur van ongeveer 7 m² worden gesloopt en er moet een steunbalk worden aangebracht. Ik wil een afspraak maken om de klus even op locatie te bekijken en ontvang daarbij graag uw prijsindicatie.

Vermoedelijke draagmuur verwijderen en H-balk plaatsen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1967 en hebben daarvan inmiddels de sleutel. We willen daar graag een tussenmuur laten slopen tussen de woonkamer en de keuken van 2.50 x 2 meter. We weten niet of dit daadwerkelijk een draagmuur is, dat moet eerst worden vastgesteld. Als dat zo is, moet er ook een constructieberekening worden gemaakt, een vergunning worden aangevraagd en een steunbalk worden geplaatst. Ik wil een afspraak maken voor advies over de muur en een offerte ontvangen.

Draagmuur verwijderen en stalen balk plaatsen

Een klant van mijn onderhoudsbedrijf heeft een woning gekocht uit bouwjaar 1970 met houten vloeren en gemetselde buitenmuren. De overdracht van de woning vindt in september plaats. Ik ga daar divers onderhoudswerk verzorgen. Deze klant wil ook een vermoedelijke draagmuur laten verwijderen tussen de woonkamer en keuken van 280 cm breed en 260 cm hoog. Het gaat om een gemetselde muur. Ik wil hier zelf graag een aannemer voor inhuren die daar ervaring mee heeft. Ik ontvang graag uw prijsindicatie voor het slopen van de muur, een constructieberekening en het plaatsen van een draagbalk. Er staan foto's van de woning op Funda. Bezoeken van de woning is nu nog niet mogelijk, daarom is een indicatie nu voldoende.

Draagmuur slopen en draagbalk plaatsen

Draagmuur van ongeveer 2,5 x 2,5 meter slopen + puin ruimen en draagbalk plaatsen. Regio Nijmegen. Wat zijn de vermoedelijke kosten?

Draagmuur verwijderen en draagconstructie maken

Ik heb een oude woning gekocht, waarvan ik per 1 augustus de sleutel krijg. Ik wil een vermoedelijke draagmuur laten verwijderen tussen mijn keuken en de woonkamer, zodat er 1 grote ruimte ontstaat. Er is een kleine hal, die ik zelf zal verwijderen. Er moet een stalen constructie met een draagbalk worden geplaatst in het plafond. De betreffende muur is ongeveer 350 cm breed en 230 cm hoog. Ik maak graag een afspraak om de situatie te laten beoordelen en de constructie te laten berekenen. Ik ontvang graag een offerte.

Slopen van een vermoedelijke draagmuur

Slopen muur die vermoedelijk dragend is tussen keuken en woonkamer. Huis is uit de jaren '70, heeft betonplaten plafond maar onduidelijk of dit 1 of 2 delen zijn. Overspanning is ongeveer 5,5 meter.

Toog in een draagmuur maken

Wij willen een toog in een (vermoedelijke) draagmuur laten maken. We hebben gezocht naar bouwtekeningen bij de gemeente, maar tevergeefs. De woning is van omstreeks 1936. De dikte van de muur is 16 cm, de lengte is 3.28 m, de hoogte is 2.68 m. Hierin willen wij een toog van ongeveer 2m breed en ongeveer 2. 1 M hoog. We hebben dit huis onlangs gekocht en weten nog niet wanneer we de sleutel krijgen, maar dat zou ongeveer juni moeten zijn. Het betreft een woning aan de Hordijk in Rotterdam. Nr 194. Wij zouden graag een vrijblijvende offerte(s) tegemoet zien.

Vermoedelijke draagmuur slopen

Ik wil graag een vermoedelijke draagmuur laten slopen of verwijderen zodat er een kookeiland geplaatst kan worden. Het gaat om een muur van twee meter breed waar een radiator op bevestigd is. Ik wil graag weten of het een draagmuur is, wat de mogelijkheden zijn voor het verwijderen van de muur en advies betreffend het plaatsen van een nieuwe draagbalk.