Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verlaagd plafond van 42 m2? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verlaagd plafond van 42 m2. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verlaagd plafond van 42 m2

Verlaagd plafond voor inbouwspots en geluid boven kookeiland

Ik wil graag een verlaagd plafond om verlichting (inbouwspots) en geluidsboxen weg te werken boven een kookeiland (200x100). Het gaat niet om isolatie, echt enkel voor de elektra.

Plafond verlagen, erin inbouwspots op dimmer

Ik zoek een aannemer die een verlaagd plafond met 4 inbouwspots kan realiseren in mijn keuken. Het plafond (beton) in de keuken zo'n 10 cm verlagen. Ongeveer 4 inbouwspots en daarbij ook sausklaar stucwerk. Het plafond is 7,2 m2 groot.

Verlaagd plafond badkamer

Ik heb een vraagje over een verlaagd plafond in de badkamer. Wij hebben een nieuwbouwwoning gekocht en willen graag 6 spotjes en een hanglamp in de badkamer.nu willen ze wel een verlaagd plafond maken maar kan je dan later nog bij de stroom?(ik zou niet weten hoe nl)en kan je anders achteraf als de badkamer af is nog een verlaagd plafond nemen en wat zijn de kosten?

Zolder verbouwen

De zolder is open. We willen een verlaagd plafond en een aantal wanden ( 9 meter ) plaatsen om een slaapkamer te maken.

Een bestaande woning renoveren

Voor een nieuw aan te kopen woning wil ik een budget laten bepalen voor onderstaande werkzaamheden. Het gaat om: 101 M2 stucwerk en spachtel (oud schoon metselwerk meerdere verdiepingen) 20 M2 stucwerk (oud deels schoon metselwerk) 65 M2 geborsteld stucwerk (zelf aan te brengen verlaagd gips plafond) Doorbreken muur inpandig Mogelijk draagbalk 4,5 meter 20 M2 Tegelvloer verwijderen en voorzien van nieuwe tegels. Aanbrengen van een dak tuimelraam kunststof (78*140) met zonwering achterzijde woning

Verlaagd plafond in de keuken met spotjes

Zie onderstaande foto. De rand is slechts 6,5 cm. Het zou mooi zijn als het lukt om op deze rand gelijk aan te sluiten. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn.

Uitbouw achterzijde realiseren

Uitbouw van 5,5 bij 3,5m. De buren aan beide kanten hebben al een aanbouw. We kunnen hun muren gebruiken. We denken dat aan twee mogelijkheden: of de huidige kozijnen en pui hergebruiken in de nieuwe gevel, of de gevel geheel van ramen. dat laatste heeft onze voorkeur. Volgens sonderingsplan van de gemeente zijn er twee heipalen nodig. We hebben een heel concreet idee van wat we willen hebben, de financiering is ook rond. Vergunning is niet nodig. De gevel willen we gestuct en geïsoleerd. We willen een lichtstraat aan het begin van de aanbouw, zodat de buren geen inkijk hebben. De rest willen we een verlaagd plafond met spotjes. Elektra hebben we buiten al, dus dat hoeft alleen doorgetrokken te worden. We willen graag het verschil in prijs tussen casco en compleet weten. Bij compleet ook graag leidingen en elektra meenemen. Verder moeten er twee radiatoren aangesloten worden. Aan de binnenwand staan nu radiatoren, deze moeten blijven, maar de leidingen moeten doorgetrokken worden en in de vloer ingefreesd worden en dan de radiatoren plaatsen. Hebben jullie ook een risico verzekering? De buren vroegen hiernaar, zij willen de garantie dat als er door bijvoorbeeld het heien bij hen iets scheurt zij daar een garantie voor hebben.

Plafond verlagen, stucen en schilderen, spotjes en sierlijsten plaatsen

Wij zijn bezig met een nieuwbouwhuis en we willen graag weten wat het kost om spotjes in de woonkamer/keuken te laten maken. Waarvoor je dus ook het plafond moet verlagen en stucen en schilderen. Het gaat om een beton plafond, en de grootte van keuken+woonkamer is 32 vierkante meter. We willen een stuk of 10 spotjes en als het mogelijk is ook graag sierlijsten. Hoeveel het verlaagd moet worden, weten wij niet. De woning moet nog gebouwd worden, maar we willen heel graag spotjes.

Afbouw wand- en plafond afwerking

Voor de afbouw van een CPO project zou ik graag een offerte willen opvragen voor de wand- en plafondafwerking en opvragen. De hoofdaannemer realiseert momenteel het casco. De metalstudwanden (onafgewerkt) zijn hier onderdeel van. Hieronder een korte omschrijving: • Plafond afwerking o Verlaagd plafond middels metal stud (voor woonkamer, hal, gang, toilet en badkamer) o Hoogte van plafond voldoende voor inbouw spotjes en koven voor gordijnen (onze inschatting is circa 75 -100mm, maar horen graag wat jullie aanraden) o Stucplafond (niet verlaagd) voor overige ruimten (3x slaapkamer en berging) o Afwerking stucwerk + sauzen (wit) o In plafond inbouwspots meenemen (te leveren door derden of wellicht door jullie) o Koven ten behoeve van gordijnen bij verlaagde plafond o Achterhout ten behoeve van te plaatsen verlichting o In constructieve plafond (breedplaatvloer) dienen de aanwezige in- en uitblaasventielen te voorzien van een opzet(verleng)stuk naar verlaagde plafond ? Ventielen in verlaagde plafond zoveel mogelijk in het vlak van het plafond verwerken/wegwerken o Constructie (meenemen voor taetsdeur tussen gang en woonkamer in verlaagde plafond (staat nu nog als schuifdeur ingetekend) • Wandafwerking o Deels metalstud en beton (constructief) o Afwerking stucwerk (vlakheidsklasse A) + sauzen (grotendeel wit en wellicht enkele wanden gekleurd) o Toilet worden deels door hoofdaannemer betegeld tot 1.4m. Hierboven willen we graag inzelfde vlak als tegel stucwerk o Badkamer wanden zijn deels betegeld tot 1.4m, douchehoek is volledig betegeld, achter wasbak wordt wand volledig stucwerk. In de bijlage is ook een overzicht met een inschatting van de desbetreffende oppervlaktes toegevoegd. De uitvoering van deze werkzaamheden is naar verwachting na casco-oplevering van 13 mei 2020.

Plafond woonkamer verlagen

Wij willen graag het plafond in de woonkamer en hal verlaagd hebben met spotjes of ledstrips. Het moet ongeveer met 5 of 10 cm verlaagd worden. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Partners

Partners van Casius