Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verhogen dak renoveren aanbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verhogen dak renoveren aanbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verhogen dak renoveren aanbouw

Verhogen dak + renoveren aanbouw

Aanbouw en opbouw overige: Graag zouden wij een indicatie van de kosten willen aanvragen voor het verhogen van het plafond en renovatie van de aanbouw (keuken + wc) met plat dak. De aanbouw is slechts 2,25 meter hoog. We willen dit graag gelijktrekken met de rest van het gebouw (rond de 2.70 meter). Afmetingen: 3,97 x 1.83 meter. Hierbij zien we de volgende werkzaamheden: # verhoging * Verwijderen huidig dak * Opmetselen muren * Plaatsen nieuw plat dak, zink werk + isolatie * Lichtkoepel plaatsen # renovatie * Tuindeur + raam verwijderen, en vervangen met een houten raam. wc raam vervangen met een nieuwe. * Afwerking en plaatsen gipsplaten plafond en muren(muur en deur tussen de keuken en de wc) + isolatie * Vloer verwarming plaatsen + radiatoren en verwarmingsbuizen verwijderen * Stopcontacten en verlichting plaatsen * Tegelen keuken en wc (vloer en helft van de wand)

Badkamer en keukenvloer renoveren

De badkamer is 2.50 x 1.85 meter. Hij bevat een douche, wastafel en toilet en heeft een verlaagd plafond. De badkamer is betegeld en heeft een plat dak (zit in een aanbouw) maar heeft nu geen daglicht. Wens: renovatie met betonstuc. Stijl strak en eenvoudig. Inloopdouche en nieuw toilet. Wastafel van betonstuc met waskom. Aanbrengen verlichting door spots. Eventueel verhogen plafond en aanbrengen dakraam. Optie: renovatie van de keukenvloer. De vloer is betegeld maar loopt bol en is 3.00 x 1.50 meter groot. De tegels breken hierdoor. De vloer dient geëgaliseerd te worden en daarna opnieuw betegeld. Foto's van beide klussen kan ik u mailen. Graag aparte offerte voor de keukenvloer. Beide inclusief en exclusief materialen.