Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verhelpen van betonrot? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verhelpen van betonrot. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verhelpen van betonrot

Verhelpen van betonrot

Wij hebben last van betonrot, aan de onderkant lekt het water. Het gaat om een oppervlak van 6 meter breed bij 1.5 meter diep. Wij zoeken iemand die dit kan komen verhelpen.

Problemen met betonnen balkon verhelpen

Tijdens de bouwkundige keuring van ons huis kwam naar voren dat het betonnen balkon van 3 bij 0.50 meter niet meer goed is. Het zal moeten worden gecontroleerd en moeten worden gerepareerd. De tekst uit het rapport is als volgt: De dakbedekking van het balkon verkeert in een slechte conditie. De toplaag van het beton laat los, waardoor vocht gemakkelijk in het beton kan trekken. Hierdoor ontstaat betonrot. De randaansluitingen zijn op een aantal plaatsen opengescheurd,hierdoor loopt er water tussen de achtergevel en het beton dat er aan de onderkant weer uit komt. Dit uit zich in de donkere plekken aan de onderkant. Na verwijdering van afwerkingen, aftimmeringen en dergelijke kunnen andere problemen of gebreken zichtbaar worden. Op korte termijn dient er rekening te worden gehouden met het vernieuwen van de toplaag. Hierbij dient er een nieuwe waterdichte laag op het beton te worden aangebracht. Ook dienen de los- en openstaande randen hersteld te worden om betonrot in de toekomt te voorkomen.

Betonrot aan balkon verhelpen

Betonrot op diverse balkons moet aangepakt worden. Betreft het balkon van mij en sowieso twee buren. Balkon per woning is ongeveer 1 bij 4 meter groot en moet waarschijnlijk over de gehele oppervlakte gerenoveerd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Betonrot aan balkon herstellen

Er is sprake van betonrot in delen van ons balkon aan de voorzijde. Onze vraag is wat de kosten zijn om de betonrot te verhelpen/op te lossen en daarnaast het balkon te voorzien van een coating ter bescherming tegen hemelwater? Afmetingen balkon zijn 3 meter bij 2 meter.

Betonrot aan het balkon van de woning herstellen

Wij hebben een balkon van 2,2 bij 1 meter. In de hoek van dit balkon hebben wij betonrot geconstateerd. We wonen er net, en willen graag een overkapping plaatsen onder dit balkon. Graag willen we iemand benaderen die kan beoordelen behandelen en verhelpen. Het liefst voor 5 augustus. Graag uw offerte. En als er vragen zijn dan hoor ik dat graag. U mag mij snel benaderen, want we hopen het snel opgelost te hebben zodat we door kunnen gaan met onze plannen.

Betonrot in de kruipruimte repareren

In de kruipruimte is betonrot aangetroffen op een balk. Dit willen we graag laten verhelpen, zodat het weer goed is. Ik wil graag dat er gekeken wordt waardoor dit komt en of het te verhelpen is. Het betonrot zit op meerdere gedeeltes van de balk.

Betonrot op het balkon verhelpen

Ongeveer 2m2 van ons balkon vertoont op dit moment schade van betonrot. Wij hebben afgelopen jaar het huis gekocht. Het is een woning met een souterrain en het balkon grenst aan onze woonkamer

Betonrot bij balkons verhelpen

Bij 6 balkons in Amsterdam moet betonrot verholpen worden. Op circa 2 a 3 plekken per balkon zit het beton los. Afmeting per balkon is circa 6 m2. Kunt u dit verhelpen? Graag komen kijken en uw plan van aanpak geven, samen met een kostenplaatje.

Betonrot aan balkon en onder de vloer verhelpen

Wij zijn geïnteresseerd in een pand waar verschillende mankementen zijn. Balkonrot en betonrot in de kruipruimte onder de vloer. Gaarne een prijsindicatie.

Betonrot aan meerdere balkons verhelpen

Betonrot aan de voorzijde bij de balkons van een appartementencomplex. Het zijn 4 balkons waar u de betonrot moet verhelpen. Het is voor een VvE. De bovenste twee balkons zijn er het slechtst aan toe en daar moeten de vloeren ook aangepakt worden. De balkons zijn 3 a 4 m2 per stuk (1 tot 1.50 x 3 meter).