Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra verdieping op 2e verdieping? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra verdieping op 2e verdieping. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra verdieping op 2e verdieping

Dakraam in het dak voorkant woning

Ik wil graag een dakraam van ongeveer 100x125cm. Prijs voor arbeid en materiaal maken en een prijs zonder materiaal. Het is in Ede (Gelderland). De woning heeft een begane grond, 1e verdieping en zolder. Op zolder moet het dakraam komen. Toestemming bij de woningstichting regel ik.

Opbouw realiseren op platte dak (achterzijde)

Wij willen een casco-opbouw op het platte van onze 1e verdieping. De maten zijn circa 5,00 meter lang en 4,00 meter breed. Casco-opbouw met voorbereiding (alleen doorvoer) voor sanitaire voorzieningen (met standleiding voor toilet) en alleen voorbereiding voor de kozijnen. Trapgat hoeft niet want is elders in de woning al aanwezig. In het nieuwe dak een lichtkoepel van glas en ergens in een wand een verticale strook voorbereiden voor een glazen ruit van vloer tot plafond van circa 70 cm breed.

Niet-dragend muurtje verwijderen en koof timmeren

Wij willen graag het muurtje tussen de keuken en de woonkamer laten verwijderen en afvoeren. Het is geen draagmuur, maar omdat het plafond in de keuken is verlaagd, hangt deze mede aan deze binnenmuur. Zie foto. Er zal dus ook een soort koof gemaakt moeten worden zodat het keukenplafond aan de kamerzijde mooi is afgewerkt. De muur bestaat uit gipsblokken en is ongeveer 7 m2. Het is op de 2e verdieping zonder lift.

2e verdieping aan achterzijde verlengen

De tweede verdieping (plat dak) loopt bij ons niet helemaal door tot aan de achtergevel. Nu willen we deze verdieping aan de achterzijde verlengen met een ruimte van 4,85 meter x 4,07 meter. Tekening is er al. In de nieuwe achterpui moeten 2 kozijnen komen. Tevens uitbreiden van elektra en een radiator plaatsen en aansluiten.

Dak opbouw (plat dak)

Afmetingen buitenmaten 490cm bij 640 cm Hier moeten 2 ramen in komen. De ramen zijn 2 bij 1 meter. Totaal dus 4 ramen waarvan 2 vaste ramen zijn en 2 ramen moeten kantel kiesbaar zijn. Er moeten in totaal 4 dakdoorvoeren komen. Waarvan 3 op een plek en een op een andere plek. Er moet een trap komen van de bestaande verdieping naar de nieuwe verdieping. Het geheel moet enkel voorzien zijn van de buiten afwerking. Dus dak wanden en kozijnen. Binnen wanden plafonds isolatie stroom en water regel ik allemaal zelf :)

Opbouw

Wij willen een extra verdieping op het platte betondak van onze 2e verdieping van ons huis uit 2011. Graag zo groot als mogelijk dus circa 40 m2. Vermoedelijk samen met nog 2 buren met exact dezelfde woning. Trapgat zagen in het beton en nieuwe vaste trap inmeten en plaatsen. Er hoeft geen sanitair in te komen. Mogelijk wel 1 of 2 lichtkoepels. Graag een Aannemer die ook de vergunningaanvraag regelt.

Serre realiseren

Wij willen een serre realiseren aan de achterzijde van de woning. De Afmeting van de serre zal ongeveer 550cm breed worden en 300cm diep. Zijkanten met een muurtje opgetrokken. Dus glas aan de bovenkant en voorkant. Woning is 600 cm breed. Het moet een geïsoleerde Serre zijn. Ik begreep dat er tegenwoordig geen fundering gemaakt hoeft te worden volgens FeNB2, dat dit aan de verdieping zou kunnen hangen. Graag willen wij alle voor en nadelen horen van een serre zonder en met fundering. Het oppervlakte is al onderheid met 4 palen Wij willen de vloerverwarming doortrekken in de serre. Graag zou ik de volgende opties naast elkaar zetten en met u in gesprek gaan over de mogelijkheden en uitvoering.

Enkele nokverhoging achterzijde

Wij willen graag een enkele nokverhoging achterzijde tussenwoning. Het dak is ongeveer 5,50 meter breed. Graag kunststof kozijnen erin met draai-kiep-ramen. De nok zit niet in het midden en het achterdak loopt door tot de dakgoot van de BG. Op de 1e verdieping zit er al een dakkapel.

Dakopbouw (mogelijk met 5 overige buren)

Wij willen een dakopbouw (circa 40 m2) met plat dak op het betonnen dak van de 1e verdieping. Er is tijdens de bouw al rekening mee gehouden en ook qua uitzagen van een trapgat (op die plek geen betonijzer aanwezig). Tevens een vaste trap inmeten, leveren en plaatsen. Ook wil ik er een badkamer in met toilet en een wasmachine-aansluiting. En 1 of 2 lichtkoepels die open kunnen. De cv-ketel die nu op 1e verdieping hangt ook verleggen naar de 2e verdieping. Er zijn in onze straat meerdere buren geïnteresseerd en in de nabij gelegen straat ook. Het zou dan gaan om in totaal 6 opbouwen. Wij hebben zowel de vergunning als de tekening al binnen. Ik ben de tevens contactpersoon voor de andere buren.

Extra verdieping op 2e verdieping

Wij willen een extra verdieping op het platte dak (beton) van de 2e verdieping realiseren. Huis is 5 meter breed en 9 meter diep. Er moet ook een badkamer met toilet in komen. De vergunning ook graag meteen regelen. Trapgat uitzagen en vaste trap inmeten en plaatsen. In ieder geval een lichtkoepel in het nieuwe dak en eventueel ook een sedum/groendak aanleggen.