Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra verdieping op woning bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra verdieping op woning bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra verdieping op woning bouwen

Uitbouw en complete verbouwing van beneden verdieping

- Wij willen een (prefab) uitbouw van 6 x 3 meter van een woning uit de jaren 70, en de daarbij behorende fundering, - en doorbreken van de muur naar de uitbouw, - nieuwe vloer met vloerverwarming, - vloerisolatie in de kruipruimte, - gevelisolatie, nieuwe gevelvoegen, - nieuwe kozijnen van onderhoudsvrij kunststof met HR +++ glas, beneden en boven, - muren beneden glad getrokken en stuk weghalen /doorbreken, en een nieuwe keuken - nieuwe trap met trapkast - Alles strak afgewerkt incl verf en tegels. Huidige ruimte is 9 x 6 meter en daar gat hal vanaf 3 x 2 meter.

Dakopbouw realiseren

Het betreft een dakopbouw op een slaapkamer. Het is een vrije ruimte op de tweede verdieping boven de slaapkamer. De binnenruimte van de bestaande slaapkamer is 5150 bij 3320 cm. Het dak boven de slaapkamer zijn betonnen platen. Het dak is sterk genoeg. Meerdere buren hebben ook een dakopbouw. Wel zou het grind en het teer verwijdert moeten worden. Dit graag ook afvoeren. We willen een complete oplevering. Buitenafwerking en binnen glad stucen van plafond en muren. Ook de vloer met zandcement storten. Er moeten 3 stopcontacten en een lichtpunt geplaatst worden. En er moet een loze buis geplaatst worden voor internetaansluiting en TV. Verdere afwerking doen we zelf. Het betreft de woning (zie foto) waar een deken uit het slaapkamerraam hangt. Er moet tevens een radiator verplaatst worden en een radiator geplaatst worden. Vergunning regelen we zelf. De constructie maakt ons niet uit, maar het moet er hetzelfde uit te komen zien als bij de buren. Ik zou nog meer foto's kunnen sturen. Bouwtekeningen zorg ik zelf voor. Graag ontvang ik van u een offerte.

Uitbouw extra verdieping

We would like to do an extra floor in our hous , is een tussen woning met plat dak 4,7 m x 7,5m , we are looking for a company who do everything to build (the gemeente application and all the steps). Complete oplevering is in overleg. Er moet wel gestuct worden en elektra aangelegd worden. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. Graag een offerte.

Herstellen draagbalken onder begane grond vloer

Onder onze begane grond vloer (2 onder 1 kap woning uit 19e eeuw) zijn een aantal draagbalken plaatselijk slecht en/of rot. Het herstelwerk moet vanaf de onderzijde (souterrain) want de verdieping erboven is de woonkamer.

Een opbouw realiseren op een tussenwoning

We zoeken een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op onze bestaande woning. Het betreft een ruimte boven de 1e verdieping. De opbouw moet casco/ standaard bouw (basis afwerking binnen) worden. De opbouw moet op een plat dak komen en ongeveer 500 bij 800 cm groot worden. Het betreft een tussenwoning. Daarnaast zien we graag kunststof kozijnen terug in de opbouw.

Een eenvoudige schuurwoning bouwen op een kavel

Ik zoek een aannemer die een tweepersoons schuurwoning kan realiseren op een kavel van 500 m2. De woning bestaan uit de begane grond en eerste verdieping. De woning moet een zadeldak hebben. Daarnaast moeten er twee slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping van de woning komen.

Opbouw woning realiseren

Wij willen een opbouw realiseren op onze woning. De woning heeft 2 verdiepingen en een plat dak. De planning is om een derde verdieping te realiseren met een trappengat uitbreiden en misschien het aansluiten van sanitaire voorzieningen en pantry. Het gaat om ongeveer 43 m2 zie bijlage De wijk waarin dit gebeurt heeft wel een aantal stijleisen, vandaar dat de buitenkant op een bepaalde manier moet gekleurd zijn, en een baksteen en aan de voorkant wat eisen. De specifieke eisen kunnen we onderling bespreken.

Wisselen keuken en badkamer -verbouwing intern

Wij zouden graag de badkamer en de keuken willen wisselen. Dus waar nu de keuken zit moet badkamer worden en de badkamer moet in zijn geheel gesloopt worden en daar moet een open keuken worden. Uiteraard komen hier wat zaken bij zoals het verleggen van radiatoren, elektriciteit, leidingen en nieuw parket/vloer. Deze klus heb ik een paar jaar geleden ook laten uitvoeren op een verdieping hoger. Dit heeft te maken met een aparte indeling van de woning. De badkamer is al leeg, behalve een bad. De badkamer is ongeveer 1 x 3 meter. Dat hele blok moet gesloopt worden en het bouwafval moet afgevoerd worden. De keuken is ongeveer 1,5 x 3 meter. Voor het materiaal zorg ik zelf. Graag ontvang ik een offerte.

Opbouw extra verdieping

Wij zijn aan het kijken naar de mogelijkheden om onze woning in m2 te vergroten. Het was een nieuwbouwwoning, opgeleverd in 2009. Grofweg 5 meter breed en 8.5 diep qua buitenmaten. Vooral een extra verdieping en een dakophoging zijn interessant. Ter info: alle buitenwanden die bij deze verbouwingen worden kaal gelegd zijn aan de binnenkant bijna geheel vrij van elektra en buizen. Alleen de afvoeren van de ketel zouden moeten worden verlegd. We zouden al goed geholpen zijn met een verhoging van 2,20 m. Qua afwerking hoor ik graag beide opties en prijzen. Met een ruwe indicatie qua kosten kunnen we met de adviseur in gesprek om te kijken of dit financieel haalbaar is. De toegevoegde foto is van 2009 en het gaat om het meest linker huis. Ik hoor graag van u per mail.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen een maatwerkuitbouw aan de achterkant van de woning van 5.60 x 3. Deze moet geplaatst worden aan een schuurtje wat het klompenhok moet worden. Het idee is eigenlijk ook mocht dat qua prijs in het plaatje passen om een verdieping erop te laten zetten. Van 2 meter diep i.p.v. 3 meter. Het huis is op een plaat gebouwd dus niet geheid. De wanden en het stucen willen we zelf doen. De bedrading mag er wel al in gemaakt worden door jullie. De buitenkant willen we graag van houten potdeksel delen zwart of keraliet potdeksel. 1 deur met een lage borstwering en verder ramen tot de grond. De breedte van de pui is ongeveer 3 meter omdat de aanbouw tegen het schuurtje moet worden gebouwd. Ik hoop dat u genoeg info heeft anders hoor ik dat graag. We krijgen in April 2020 de sleutel van het huis. De foto is niet goed maar ik krijg hem niet veranderd of verwijderd.