Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra verdieping realiseren op hoekwoning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra verdieping realiseren op hoekwoning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra verdieping realiseren op hoekwoning

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde van de woning. De maten zullen 3m bij 5,5 m moeten worden. Graag casco opleveren. Belangrijkste is dat de fundering wordt geplaatst. Graag ook advies of het een schuin of hellend dak moet worden. Daarnaast gewoon een verdieping hoog. Via de tuin te bereiken.

Dak uitbouw 2e verdieping

Wij willen een (dak)opbouw/uitbouw realiseren aan de voorkant van de woning, op de 2e verdieping, zoals dat bij de buren op de foto ook te zien is. De afmeting van deze extra kamer wordt ongeveer 5,60 meter x 3,40 meter. Vergunning is nog niet geregeld maar gezien reeds bestaande situatie bij meerdere buren is dit slechts een formaliteit.

Extra verdieping realiseren op hoekwoning

Via deze mail zou ik graag meer informatie vergaren over de mogelijkheden van een extra verdieping/ dakopbouw. Ik ben woonachtig in Nijmegen-Oost en woon hier in een nieuwbouwhuis. In de bijlage heb ik enkele impressie tekeningen toegevoegd van hoe mijn huis eruit ziet. Ook mijn buren hebben mogelijk interesse in een dakopbouw. Het zal op de extra verdieping gaan om kamers en mocht terugbouw noodzakelijk zijn, mogelijk met een terras gedeelte. Mijn vragen aan jullie: Het zal gaan om een derde verdieping, is dit mogelijk ivm de hoogte? Is het mogelijk om hier een vergunning voor de krijgen denken jullie? Hoe gaat de procedure van het aanvragen van een vergunningen wat zijn de bijbehorende kosten? Helpen jullie bij deze aanvraag? Wat zijn de geschatte kosten, als ik op mijn volledige dak een dakopbouw zou plaatsen (het gaat alleen om kamers). Is prefab hier mogelijk? Dit ivm de kosten. Kunt u mij een offerte toesturen van de goedkoopste versie? Ik heb nu zonnepanelen op het dak liggen, kunnen deze dan op de dakopbouw geplaatst worden? Overige opmerking: Om een effect van een 'toren' te creëren is mijn hoek iets opgehoogd (muurtje), zodat ik hoger lijk dan de omringende huizen. Verder is het een plat dak. Bijlage: plattegrond alle verdiepingen, voor inzicht trap en m2. Kan u nog meer foto's doorsturen, maar vond geen email adres op uw site. Bij vragen, mail gerust. Alvast bedankt voor uw reactie. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

Opbouw prefab

Opbouw prefab. 5 x 4 meter. Openslaande deuren.Balkon. Kozijnen voor en achter. Gesloten trap Geen muren in de prefab Begin van de trap tweede verdieping deur Geen stukwerk Elektriciteit realiseren voor een uiteindelijke slaapkamer. Wij hebben al goedkeuring van de bank, wij zijn wel opzoek naar een partij die ons ook met de vergunningsaanvraag kunnen helpen. Wij horen namelijk tegenstrijdige berichten.

Opbouw verdieping met behoud van ons lessenaarsdak

Wij willen graag een opbouw op onze woning realiseren van ongeveer 5,70 x 8,50 meter. Het huidige dak betreft een lessenaarsdak en wensen we te behouden i.v.m. met de bouwstijl van de woningen en vergunning. Het optrekken van de woning in dezelfde bouwstijl van de woningen, het gaat om een stenen opbouw. Leidingwerk CV/ water/ electra e.d. aanleggen voor uiteindelijk twee of drie ruimtes, verdiepingsvloer en trap aanleg. Raamkozijn in voorgevel + achtergevel plaatsen. Foto's van de situatie en voorbeeld van de opbouw heb ik ingesloten. Wij zouden onze woning conform bouwnr. 16 (type F2) willen laten opbouwen. Deze woning is vanaf de nieuwbouwfase gerealiseerd, dus origineel. De trap is bij ons gespiegeld t.o.v. van bouwnr 16. We zijn ons aan het oriënteren op wat hiervoor nodig is en wat de kosten zullen zijn. Kunt u ons informeren en vrijblijvend een schatting van de kosten geven? Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Dakopbouw realiseren over gehele breedte woning

Wij willen graag een dak opbouw op onze woning van kunststof met een hout look, zodat we weinig onderhoud er aan hebben. De breedte van onze woning is 5,20 m bij ongeveer 5 of 6 m en wij willen de dakopbouw over het gehele dakoppervlak hebben. Ook moet er een vaste trap komen naar deze verdieping. De buren hebben een opbouw, dus wij gaan ervan uit dat het geen probleem zal vormen met de vergunningaanvraag. Wij hebben nog geen tekeningen laten maken. Waarschijnlijk zouden er wat aanpassingen aan de dakconstructie moeten worden gedaan. De vloer zou ook verbreed moeten worden, wij hebben nu een vliering midden in huis, deze moet dus verbreed worden. Er moeten 4 kozijnen in de opbouw komen, 2 voor en 2 achter. Het wordt een slaapkamer/ logeerkamer. Wij hebben financieel gekeken en het moet in principe lukken, maar dit is natuurlijk wel afhankelijk van hoe hoog de prijs uiteindelijk is.

Fundering achterbouw

Wij willen een uitbouw aan de achterkant van onze woning realiseren en hebben daarvoor de geschikte fundering nodig. Tekeningen zijn aanwezig en gedeelte van de graafwerken is al gebeurd. Ik ben zelf metselaar dus de afwerking doe ik zelf.. Het gaat om 43 m2 en er komt een vloerplaat van 30 cm te liggen. Ook het dakwerk wordt door mij gedaan. Het zal een verdieping hoog worden. Ik heb nu gegraven tot 1,30 m diep, maar nog geen vaste grond gevonden. graag ook daar advies over.

Dakkapel of nokverhoging aan de achterzijde

Momenteel is het dak vanaf de 1e verdieping schuin en is op zolder de kamer dus een stuk minder ruim. Wij willen daarom graag de achterzijde van onze woning zo veel mogelijk recht trekken en kijken of er ook een vliering te realiseren is (we hebben momenteel een plat dak). Wij willen een nokverhoging of een dakkapel. We weten niet zeker of een nok verhoging mogelijk is, daarom willen we hier graag advies over. De afmeting is dus afhankelijk van welke van de twee mogelijk is. Vergunning is voor een dakkapel niet nodig, maar voor een nokverhoging wel. De rest van de zolder wordt op dit moment aan de zuidkant vrij warm, dus het zou fijn zijn als hiermee rekening gehouden kan worden met de isolatie. Qua materiaal denken wij daarom aan platen, maar we zouden hiervoor graag advies willen inwinnen (hout/keralit?). De opbouw zou compleet opgeleverd moeten worden (stucwerk enzovoort, elektra is niet nodig). Rond het einde van het jaar zouden we willen beginnen. We zouden hierbij graag een offerte op willen vragen voor de verschillende opties die mogelijk zijn. Alvast bedankt.

Complete uitbouw met openhaard realiseren

We willen onze schuifpui van 4 meter een aantal meter ‘opschuiven’ (3 meter) waardoor er een uitbouw/serre ontstaat met een lichtstraat. De uitbouw komt aan de zijkant en een vergunning is niet nodig. We hebben een soort plan van wat we willen, maar we weten niet of dit ook echt mogelijk is. We willen veel ramen, dit past bij onze woning. Fundering hebben we geen verstand van. 3 gevels zullen er gemaakt moeten worden. We willen metselwerk of rabatdelen. Vanaf de eerste verdieping hebben we overal gelijk al een schuin dak, behalve boven de schuifpui, daar zitten rabatdelen, daarom twijfelen we of we metselwerk of rabatdelen willen. We willen een complete oplevering. We willen er ook een openhaard. Elektra en stucwerk zal nodig zijn.

Dakopbouw realiseren

Ik ben op zoek naar een aannemer voor het creëren van een 2e verdieping. De opbouw moet van hout zijn, en casco opgeleverd worden. De maten zijn 446 x 755 cm b x l. Graag met 2 slaapkamers en 1 apart toilet.