Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra verdieping op plat dak bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra verdieping op plat dak bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra verdieping op plat dak bouwen

Extra verdieping op plat dak

Wij willen graag een extra verdieping op ons plat dak. Hoeft niet groot, 1 of maximaal 2 slaapkamers erbij. Er moet alleen een elektraleiding naar de opbouw toe getrokken worden. Ik wil een gewone trap geplaatst hebben ervoor. Ik wil het graag zo voordelig mogelijk hebben.

Extra verdieping bouwen op een plat dak

Ik woon in een tussenwoning en wil daar graag een goed geïsoleerde extra verdieping op laten bouwen van 5 x 7 meter. Op het platte dak is nu een lichtkoepel aanwezig die ik wil laten verplaatsen naar de nieuwe verdieping. Ik wil de nieuwe verdieping laten indelen, zodat er een slaapkamer, doucheruimte en bergruimte ontstaat. De klus dient geklaard te worden voor eind volgend jaar februari 2018. Andere buren hebben ook een opbouw, ik weet alleen niet of dit meteen al gerealiseerd is tijdens de bouw. De startdatum is in overleg te bepalen. Ik heb nog geen vergunning aangevraagd en bezit nog geen bouwtekening. Ik wil graag een afspraak maken met een aannemer voor advies en een prijsopgave.

Opbouw van een extra verdieping

Wij willen een extra verdieping op ons huis laten bouwen. De woning heeft een plat dak en er zal dus een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden. De opbouw zal 4.20 bij 10 meter gaan worden en hier willen wij graag 2 slaapkamers en een kleine badkamer creëren. De badkamer krijgt een douche en een toilet en de slaapkamers mogen verder casco worden opgeleverd. De vergunning dienen wij nog aan te vragen.

Extra verdieping op een plat dak bouwen

Wij zijn voornemens een extra verdieping te laten bouwen op ons huis met plat dak. We zijn ons aan het oriënteren en informatie aan het zoeken op internet. Er zijn bouwtekeningen van de woning beschikbaar. De woning is geschikt om een opbouw erop te zetten. De buren hebben een houten opbouw. De opbouw willen we ongeveer 7 x 15 meter laten worden. De woning is 32 jaar oud. Sommige hebben meteen opgebouwd. Onze opbouw moet gelijk zijn aan die van de buren. Graag ontvangen wij informatie en een offerte.

Draagmuren doorbreken

Ik zou graag een prijsindicatie krijgen over het doorbreken van 2 draagmuren door jullie bedrijf. Het betreft 2 muren op de begane grond waar een muur op de eerste verdieping opstaat. Daar boven ligt een plat dak. - Muur 1 (waar het speelgoedkeukentje tegen staat) We zouden we graag een zelfde gat hebben als de deur en dan aan de andere kant. De muur is 3. 16 lang en 24 cm dik. Als je het over de lengte bekijkt zou het dan zo worden: 30 cm muur - 83 cm opening - 90 cm muur - 83 cm opening - 30 cm muur. Onze buren met het zelfde huis hebben dit ook en die hebben voor de stevigheid boven de beide deuren (gaten) een soort draagsteen  liggen (kom even niet  op de naam). - Muur 2 (met de houtkleurige deurpost) Hier mag het rechtse stukje blijven staan, en dan de rest het liefst weg. Maar mocht het een stuk handiger zijn kan ook eventueel aan de linkerzijde een stukje muur voor de draagbalk blijven staan. Deze muur is 14 cm dik. Als je vanaf het rechter muurtje de rest  weggehaald is er een opening van 2. 60 (deze word eventueel kleiner dan er een klein stukje muur blijft staan aan de linkerkant  als dat handiger is voor de ijzeren balk/latei). Graag zo spoedig mogelijk uitvoeren, bij voorkeur binnen nu en een aantal weken. In de offerte had ik graag een berekening voor de 2 doorbraken zonder afwerking. We houden van een ruwe look en willen er zelf verder mee aan de slag gaan. Ik hoop graag wat van u te horen.

Verdieping op een plat dak bouwen

Extra verdieping plaatsen op plat dak. Tot opp ong 5x9 mtr, waarvan 5x6 mtr bouw en 5x3 mtr dakterras. Uitvoering in steen indien mogelijk.

Verdieping laten bouwen op een plat dak

Ik wil graag een verdieping laten plaatsen op plat dak. Totale oppervlakte is 9 x 5 meter, waarvan 6 x 5 meter, bouw en 3 x 5 meter dakterras. Uitvoering in steen met waarschijnlijk kunststof kozijnen. Compleet afgewerkt. Er zijn nog geen tekeningen en vergunning, door vakman te regelen.

Opbouw laten opbouwen

Wij willen mogelijk een opbouw met een afmeting van 6 bij 5 meter. De woning heeft nu een pannendak. Er moet een volledige verdieping op komen. Plat dak of ook weer met pannen (dubbele nokverhoging). Trap plaatsen en elektra en verwarming doortrekken. Eventueel ook water en afvoer. Er is een bouwtekening van de woning. Er is in het verleden een tekening voor de opbouw gemaakt, die moet ik opzoeken. Kunt u ook helpen met de vergunningaanvraag? Graag een indicatie van de kosten. Bij de bank loopt een aanvraag hiervoor.

Verdieping opbouwen

Wij willen eventueel een woning kopen. Echter zouden wij op de plat dak graag een extra verdieping laten bouwen. Voordat wij het kunnen kopen willen wij een offerte hebben om na te gaan of her mee te financieren is. De afmetingen van de woning is 9,72 lang en 4,29 m breed. Ik wil dat er elektra leidingen naar de opbouw toe worden getrokken en dat de keuze van de opbouw gemaakt wordt samen met de vakman. Ik wil het in dezelfde stijl als de buren hebben en volgens mij is dat prefab.

Bestaande dakopbouw vergroten

De bestaande dakopbouw op de 2e verdieping met plat dak willen wij vergroten met 14 m2. De nieuwe opbouw dient casco opgeleverd te worden met bovenlicht, raampartij en een kunststof deur. De afwerking verder verzorgen wij zelf. Er zal wel een vergunning aangevraagd moeten worden maar in de wijk zijn er al opbouwen geplaatst dus wij gaan er van uit dat het geen probleem mag opleveren.