Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verdieping opbouwen op bedrijfspand? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verdieping opbouwen op bedrijfspand. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verdieping opbouwen op bedrijfspand

Dakopbouw op een plat dak realiseren

Ik heb de volgende specificaties. • Het gaat om 2 woningen (ons huis en die van de buren). • Prefab opbouw (een per woning) met de afmeting: 8 meter lang en 5,5 meter breed en een standaard hoogte. • Bij de bouw van de woningen is er rekening gehouden met de mogelijkheid voor opbouwen, er is een zwak punt gemaakt daar waar de trap moet komen. • Materiaal: kunststof. • Kleur: grijs • Voorzijde en achterzijde voorzien van (kunststof) ramen en kozijnen • Binnenwerk: elektra, isolatie, radiatoren en binnenmuren. Er hoeft in beide opbouwen geen badkamer of iets dergelijks geplaatst te worden. • CV ketel verplaatsen? De CV ketel staat nu op de eerste verdieping. Afhankelijk van wat advies is, moet deze verplaatst worden. • Trap (dicht) • We hebben zonnepanelen en die moeten verplaatst worden op de opbouw. Realisatie maart/april 2018. We willen graag een indicatie om de hypotheek te bespreken.

Plat dak opbouwen

Wij willen graag een opbouw dak op ons platte dak en de afmetingen zijn ongeveer 8.50 meter lang en 6 meter breed. De klant wil een nieuwe verdieping op het platte dak. De afwerking mag zowel plat als in een punt zijn, de vakman speelt daarin als een adviserende rol. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan de auto voor zijn deur kwijt. De afvoer van het afval mag apart op de offerte worden gezet.

Renovatie van een huis

Huis strippen en daarna opbouwen. Nieuwe vloeren (hele huis), alles stucen (hele huis) nieuwe keuken, wc beneden en nieuwe badkamer. 1ste verdieping moeten wanden geplaatst worden voor scheiden van ruimtes en zolder isolatie. Huis staat momenteel te koop en wil graag een idee hebben van kosten.

Opknappen interieur jaren dertig woning

Een aannemer is al begonnen met het opknappen van het interieur, maar kan het vanwege omstandigheden niet afmaken. Het betreft het pleisteren en witten van alle muren op de eerste verdieping, trappenhuis en begane grond, zo'n 214 m2, het opbouwen van een scheidingsmuurtje tussen keuken en gang. Verwijderen van keukenmeubilair volgens specificatie zodat IKEA tot installatie kan overgaan, inclusief betegelen met door ons geleverde tegels. Opruimen en afvoeren van alle sloopmaterialen is ook onderdeel van het werk. Naar schatting is ongeveer 1/3e van het werk al gedaan.

Opbouw laten opbouwen

Wij willen mogelijk een opbouw met een afmeting van 6 bij 5 meter. De woning heeft nu een pannendak. Er moet een volledige verdieping op komen. Plat dak of ook weer met pannen (dubbele nokverhoging). Trap plaatsen en elektra en verwarming doortrekken. Eventueel ook water en afvoer. Er is een bouwtekening van de woning. Er is in het verleden een tekening voor de opbouw gemaakt, die moet ik opzoeken. Kunt u ook helpen met de vergunningaanvraag? Graag een indicatie van de kosten. Bij de bank loopt een aanvraag hiervoor.

Verdieping opbouwen

Wij willen eventueel een woning kopen. Echter zouden wij op de plat dak graag een extra verdieping laten bouwen. Voordat wij het kunnen kopen willen wij een offerte hebben om na te gaan of her mee te financieren is. De afmetingen van de woning is 9,72 lang en 4,29 m breed. Ik wil dat er elektra leidingen naar de opbouw toe worden getrokken en dat de keuze van de opbouw gemaakt wordt samen met de vakman. Ik wil het in dezelfde stijl als de buren hebben en volgens mij is dat prefab.

Verdieping opbouwen

Wij willen graag een vrijblijvende offerte ontvangen zodat wij een in zicht hebben wat het ons gaat kosten om er een verdieping boven op te zetten. De afmeting zal waarschijnlijk zijn 5 x 8 meter. Aan de voorzijde komen er ramen en aan de achterzijde ramen en een deur naar het balkon toe. De schoorsteen/ventilatie moeten verlengt worden.Verder dient de waterleiding te worden doorgetrokken en de afvoer voorbereid. Ook de elektra dient volledig te worden doorgetrokken. Separaat zou ik graag willen weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van de wanden voor 2 slaapkamers en 2 radiatoren. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Bestaande dakopbouw vergroten

De bestaande dakopbouw op de 2e verdieping met plat dak willen wij vergroten met 14 m2. De nieuwe opbouw dient casco opgeleverd te worden met bovenlicht, raampartij en een kunststof deur. De afwerking verder verzorgen wij zelf. Er zal wel een vergunning aangevraagd moeten worden maar in de wijk zijn er al opbouwen geplaatst dus wij gaan er van uit dat het geen probleem mag opleveren.

Extra verdieping opbouwen

Wij hebben pand in bijlage net gekocht en willen een extra etage net als buren opbouwen bovenop de 1e verdieping. Het heeft nu een plat dak en achterkant mag recht opgetrokken worden en voorkant schuin met dakkapel of dakramen. De etage zal 7.81 bij 4.75 meter gaan worden en er dient een vaste trap en elektra te worden geplaatst. De afwerking zal separaat vermeld moeten worden op de offerte. De ruimte zal voor 2 slaapkamers gebruikt gaan worden. De omgevingsvergunning zullen wij zelf aan gaan vragen.

Sloop van een rookkanaal

Voor de sloop van een rookkanaal zijn wij op zoek naar een sloopbedrijf. Het rookkanaal bevindt zich op de zolder, derde verdieping, en het te slopen deel betreft enkel dit deel van het rookkanaal. Om het historische karakter van het gebouw te behouden dient de schoorsteen van buitenaf zichtbaar te blijven. Zodoende dient er een stutconstructie te worden gemaakt. Voor deze werkzaamheden hebben wij een constructieberekening en bouwtekening laten maken. Het rookkanaal is 5 meter lang, 45 cm breed en 70 cm diep. Er bevindt zich geen asbest in het rookkanaal. Graag uw offerte voor de sloop, het opbouwen van een stutconstructie en afvoeren van afval. Eventueel kunnen wij voor het afvoeren van afval zelf zorg dragen.