Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verdieping opbouwen op bedrijfspand? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verdieping opbouwen op bedrijfspand. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verdieping opbouwen op bedrijfspand

Verdieping opbouwen op bedrijfspand

We hebben een bedrijfspand (1 laag) 15 x 15 meter, 3.75 meter hoog en hier willen we een volledige verdieping op hebben. Ik heb zelf simpel zitten tekenen, zodat jullie een idee hebben. Pand bestaat uit 26 steunpilaren met betonplaten bovenop. Graag eerst langskomen voordat het project van start gaat.

Extra verdieping maken

Wij willen graag een extra etage plaatsen. Ons platte dak heeft een oppervlakte van ongeveer 5.55 x 6.50 meter. Er zijn nog geen tekeningen en dus ook nog geen vergunning. Klant heeft nog geen idee van het soort materiaal, hij denkt aan een prefab-opbouw, maar in de wijk zijn al gemetselde opbouwen.

Dakopbouw op een nieuwe woning bouwem

Ik heb een nieuwe woning gekocht en krijg 1 augustus de sleutel. Nu wil ik op die nieuwe woning een dakopbouw plaatsen. De woning heeft een plat dak. De woning is een houtskeletbouwwoning. De opbouw ook met een plat dak. Ongeveer iets van 4 x 5 meter, dus 20 m2, opbouwen. Een doorgang en trap naar de nieuwe verdieping maken. De trap kan gezet worden waar nu de wasmachine staat. Elektra en ander leidingwerk doortrekken. Aan de binnenzijde afwerken. De buren hebben al een dakopbouw, is een twee onder 1 kap woning.

Extra verdieping laten opbouwen

Wij willen graag een opbouw die een afmeting heeft van ongeveer 4.50 x 7 meter. De woning heeft nu een plat dak dus er zal een vaste trap geplaatst moeten worden. Er is nog geen vergunning aangevraagd. Graag een offerte hiervoor.

Etage opbouwen

Ik wil graag een etage opbouwen. Situatie nu is begane grond en 1 verdieping.

Extra verdieping opbouwen

Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor de obbouw van een extra verdieping op een lessenaarsdak. Het gaat om ongeveer 5x8 meter. Casco afgeleverd. Afwerking doen we zelf.

Extra verdieping laten opbouwen

Ik ben mij aan het oriënteren wat de kosten en mogelijkheden zijn op een extra verdieping te plaatsen op mijn woning met plat dak. De oppervlakte zal ongeveer 45 m2 moeten worden. Er zal een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden, elektra doorgetrokken en de ruimte afgewerkt. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Volledige extra verdieping opbouwen

Ik zou graag een extra verdieping willen laten realiseren op ons platte dak. De afmeting zal 6 bij 6 meter moeten worden. Er zal een vaste trap naar boven gerealiseerd moeten worden en de elektra doorgetrokken. Verder mag de opbouw die als slaapkamers gebruikt gaat worden casco worden opgeleverd. Wij hebben hiervoor nog geen vergunning aangevraagd.

Opbouwen op 3 geschakelde woningen

Wij willen graag alle drie een dakopbouw realiseren. Het gaat om een opbouw op de 6e verdieping. Momenteel zijn we bezig met de concept aanvraag. Neemt u graag contact met ons op.

Dakopbouw als extra verdieping opbouwen

Wij willen graag een verdieping erbij hebben. Wij hebben nu een tweelaags woning met een plat dak. Het gaat om een opbouw van ongeveer 37 m2. Hoor graag van u.