Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra verdieping opbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra verdieping opbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra verdieping opbouw

Een dakopbouw realiseren op een hoekwoning

Ik zoek een aannemer die een gemetselde dakopbouw kan realiseren op onze hoekwoning. De opbouw moet 5 bij 8 meter groot worden en woon-klaar worden opgeleverd. Het betreft de 3e verdieping. Daarnaast zie ik graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Er is nog geen vergunning aanwezig. In de opbouw zie ik graag 3 slaapkamers terug.

Aanbouw vervangen en daar een dakopbouw op realiseren

Ik zoek een aannemer die onze bestaande uitbouw kan vervangen. Op de nieuwe aanbouw moet een dakopbouw komen die vanuit de eerste verdieping bereikbaar moet zijn. De aan/opbouw moet 340 bij 571 cm groot worden. Dit moet beide casco worden opgeleverd en we zien graag kunststof kozijnen terug in de uit/opbouw. Dit moet plaatsvinden aan de achterzijde van onze woning. Het is onduidelijk of de bestaande fundering sterk genoeg is voor de werkzaamheden.

Een dakopbouw op een hoekwoning realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren van 11 bij 5 meter. De opbouw moet een 2e verdieping worden en casco worden opgeleverd. De opbouw moet een gemetselde constructie hebben en ik zie graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Er is nog geen vergunning aanwezig.

Een dakopbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw van 25 m2 kan realiseren. De opbouw moet waarschijnlijk een houten skelet hebben. Het zou gaat om een toekomstig 2e verdieping. Het betreft een tussenwoning. Ik zou graag verschillende opties krijgen bij de opbouw.

Verdieping op platte dak bouwen

Ik wil graag een opbouw van 5.5 meter breed bij 8.5 meter lang. Op een platte dak. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd word met stucwerk, elektra en een houten constructie. Ik ontvang graag een offerte.

Een dakopbouw realiseren op een herenhuis

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren op onze woning. Het gaat om een toekomstig 2e verdieping van ongeveer 6 bij 9 meter. De opbouw moet op een bestaand houten dak geplaatst worden. Daarnaast zie ik graag kunststof of houten kozijnen terug in de opbouw. Er is nog geen vergunning, maar wel een bouwtekening aanwezig. Ik wil graag weten hoeveel het kost om het casco of woon-klaar op te laten leveren.

Opbouw op garage

Ik ben mij aan het oriënteren naar de mogelijkheden voor een opbouw (houtskelet) op mijn garage. Het moet ongeveer 8 meter lang en 3 meter breed worden. De garage is losstaand (maar ingesloten tussen twee hoekwoningen welke 2.5 meter tov elkaar versprongen staan) en inmiddels opgemetseld naar vloerhoogte eerste verdieping. Ik heb meer tekeningen maar ik kan er maar een uploaden Kunt u mij een indicatie geven van de kosten als de opbouw casco word opgeleverd, met alleen het voorblad gemetseld en de rest gepotdekseld?

Opbouw plaatsen

Ik ben op zoek naar een aannemer voor het maken van een extra verdieping bovenop een huis van 45 vierkante meter zoals de buren aan de rechterkant. Er is een vergunning voor nodig en die ga ik nog aanvragen. Complete oplevering en stucwerk is in overleg. Er moet wel elektra in komen en het moet van hout gemaakt worden.

Een dakopbouw en -terras realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw en dakterras kan realiseren. Het gaat om een toekomstig 4e verdieping. De totale oppervlakte van het dak is 70 m2. Grotendeels moet hiervan een dakopbouw worden, de rest terras. Er is nog geen vergunning aanwezig. De opbouw moet woon-klaar worden opgeleverd. Ik bespreek graag met de aannemer welke uitvoering van opbouw het best tot zijn recht komt bij ons.

Prefab dakopbouw realiseren

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren. Het gaat om een toekomstig 4e verdieping. De opbouw moet prefab gebouwd worden en ongeveer 5,5 bij 4 meter groot zijn. Daarnaast wil ik dat de opbouw woon-klaar wordt opgeleverd en ik zie graag kunststof kozijnen terug in de opbouw. Er is nog geen vergunning aanwezig en ik zou daar graag hulp bij krijgen van de vakman.