Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verdieping boven op huis bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verdieping boven op huis bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verdieping boven op huis bouwen

Verbouwing van een woning

Een nieuwe etagevloer realiseren op plek waar nu een "vide`' in de woonkamer is. Doel extra slaapkamer realiseren. Oppervlakte 600 x 332 cm/ hoogte 260 cm. Verder dan op 1e verdieping 2 wanden maken (een van L 600 x H 240 cm en een van L 332 x H 240 cm) een deur en kozijn plaatsen en een kunststof raam van 200 x 100 cm in buitenmuur plaatsen. Afwerking met elektriciteit (10 groepen in de meterkast) en verwarming (kunnen van bovenaf aangevoerd worden). Alles in bestaand huis van 1996.

Kapverdieping plaatsen

Wij willen een kapverdieping op ons huis in Utrecht. Het huidige dak is plat waarbij er geen volledige verdieping op mag (de goothoogte mag niet worden opgetrokken) maar de helling mag 30 - 60 graden zijn. Het platte dak is nu 4m bij 10m. Graag zouden wij ook aan de voor en achterzijde een dakkapel willen hebben. Wij hebben al een kleine voorinspectie laten doen door een bouwkundige die ook gekeken heeft naar omliggende gebouwen en daarbij wat er ongeveer zou mogen. Bij de gemeente hebben wij hier ook al navraag over gedaan en een kapverdieping is mogelijk. Meerdere panden in de straat hebben ook kapverdiepingen met dakkapellen. Wij zijn dus nu op zoek naar een uitvoerder en daarbij een prijsopgave. Op de extra verdieping zouden wij twee (kinder)kamers willen creëren met het liefst ook een ruimte voor toilet + fonteintje. Op de huidige bovenste etage moet dan een extra trap komen, die gaat door de badkamer heen en dat betekend dat er dus een nieuwe badkamer moet komen die mogelijk ook verschoven moet worden.

Nokverhoging met uitbouw bouwen

We willen graag hetzelfde wat al onze buren hebben: een nokverhoging en vervolgens de kamers op de verdieping eronder uitbouwen door de schuine muren te vervangen voor rechte. Zie foto voor duidelijk voorbeeld. Ons huis is ongeveer 5 meter breed. We willen graag 1 dakraam hergebruiken voor een extra raam op zolder, aan de voorkant van de woning en een dakkapel bovenop het dak (zie rechter huis op foto). We willen alles laten doen, dus ook de afwerking.

Schoorsteen en schouw compleet slopen

Ons huis is uit 1963 en heeft een beneden en boven verdieping met een houten plat dak en houten vloeren. In de woonkamer bevind zich de schouw van de toenmalige gashaard. Deze gashaard is er niet meer en we hebben nu CV. Om dus extra ruimte te krijgen en willen wij de schouw verwijderen en zijn van mening dat ook op de boven verdieping en het dak de rook afvoer moet worden verwijderd mede ook omdat hierin volgens ons asbest in zit. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte. Tevens zouden we willen weten wat het kost om de muren te egaliseren voor schilderen of behangen.

Woonhuis laten uitbouwen

Wij willen graag een huisje overdwars aan het oude huis zetten. De linkse kant is bestaand, 4200 mm. We moeten met stalen buispalen werken en de gevel willen we graag houtskelet opbouwen, isoleren en daar over heen stuken. Het dak zal belegd worden met pannen. De woning zal 9.50 bij 5.70 meter worden en bestaat uit een begane grond, eerst en tweede verdieping. Onder in de dijk moet een betonnen bak komen voor de druk van de dijk en waterdichtheid. Kunt u alle onderdelen separaat offreren?

Huis bouwen

Wat win willen ,is een laagbouw wonen ,dus geen verdieping van c.a. 70a80 m. Met twee slaapkamers. Groetjes

Schoorsteen verwijderen op het dak

Graag ontvang ik een offerte voor het verwijderen van de schoorsteen op het achterdak van het huis. De schoorsteen diende als ventilatiekanaal en is op de begane grond, eerste verdieping en deels op zolder al verwijderd. Optioneel in de offerte graag het afvoeren meenemen. Schoorsteen is goed bereikbaar.

Loggia in de gevel bouwen

Het gaat om het aanleggen van een een loggia in de gevel van het huis op de eerste verdieping (bouwjaar 1905). Afmeting: 3 bij 2 meter. De vergunning is nog niet aangevraagd.

Helicals (wokkels) plaatsen en afvoegen achtermuur huis

Al 30 jaar zitten er enkele scheuren in de achtermuur van mijn rijtjeshuis (2 verdiepingen en daarboven een dak). Er is nu waarschijnlijk door een lichte verzakking een scheur ontstaan over de hele breedte van circa 5 meter. Nu zijn er kunststof kozijnen geplaatst en leunde de muur lichtjes op de beneden schuifpui aan 1 kant. Door middel van het plaatsen van een spie is dat tijdelijk opgeheven. Boven de bovenramen op de 1e verdieping zitten nog 4-5 lagen steen en daar leunt het ook op het kozijn. De maximale wijking van de scheuren is ongeveer 0.5 cm maar je moet kijken om ze te kunnen zien. Ik kan me voorstellen dat er helicals geplaatst moeten worden Gezocht een ervaren vakman die dit kan herstellen. Het beste lijkt me een offerte op lokatie .

Huis aanpassen

Ik wil een aantal aanpassingen in huis laten uitvoeren. 1. (Gedeeltelijk) Dichten van de gat van een trappenhuis (2e verdieping) om vervolgens een berg-/kastruimte met deur erin te maken. 2. Plaatsen van scheidingswanden met (schuif/draai-)deuren om een berg-/kastruimte van te maken. Mogelijk moet het gat van het trappenhuis (1ste verdieping) eerst verkleinen/gedeeltelijk dicht. 3. Plaatsen een wand met een opdekdeur (1e verdieping).