Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verdieping boven op huis bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verdieping boven op huis bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verdieping boven op huis bouwen

Renovatie van een huis

Huis strippen en daarna opbouwen. Nieuwe vloeren (hele huis), alles stucen (hele huis) nieuwe keuken, wc beneden en nieuwe badkamer. 1ste verdieping moeten wanden geplaatst worden voor scheiden van ruimtes en zolder isolatie. Huis staat momenteel te koop en wil graag een idee hebben van kosten.

Verdieping op huis bouwen

Ik wil graag een verdieping op mijn huis laten zetten. Het is niet een heel groot huis. 7.20 x 4.70 meter. Hier moeten 2 slaapkamer + een badkamer komen. Eerste verdieping moet nagenoeg alles weg en een soort woon + keuken gecreëerd worden en op de BG enkel de keuken weg een wandje neer gezet. En misschien de wc vernieuwd. Dit is mijn eerste aanvraag dus er zal allicht nog een heleboel info missen. Excuus hiervoor.

Extra verdieping op het huis laten zetten

Ik wil graag een verdieping op mijn huis laten zetten. Het is niet een heel groot huis. 7,20 bij 4,70. Hier moeten 2 slaapkamer en een badkamer komen. Eerste verdieping moet nagenoeg alles weg en een soort woon + keuken gecureerd worden en op de begane grond enkel de keuken weg een wandje neer gezet. En misschien de wc vernieuwd. Er is geen ruimte voor metselen dus het moet met prefab gedaan worden. Er moeten water en elektraleidingen bij. De buren hebben dit ook gedaan.

Extra verdieping bouwen op een tussenwoning

Ik wil graag informatie en een offerte ontvangen voor het maken van een opbouw op het platte dak van een tussenwoning. Het huis heeft nu 2 woonlagen en we willen er een zolderverdieping op. Het dak is ongeveer 30 m² groot en we willen een opbouw op het volledige dak.We willen een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken. Daarna ontvangen we graag uw offerte voor een casco opbouw en voor een volledig afgewerkte opbouw.

Opbouw van een extra verdieping

Wij willen een extra verdieping op ons huis laten bouwen. De woning heeft een plat dak en er zal dus een vaste trap naar boven geplaatst moeten worden. De opbouw zal 4.20 bij 10 meter gaan worden en hier willen wij graag 2 slaapkamers en een kleine badkamer creëren. De badkamer krijgt een douche en een toilet en de slaapkamers mogen verder casco worden opgeleverd. De vergunning dienen wij nog aan te vragen.

Huis verbouwen

De muur tussen keuken-bijkeuken en de muur tussen woonkamer-bijkeuken inclusief schouw en inbouwkast moeten verwijderd worden. Hiervoor moeten de balken ingebracht worden zoals in pdf nieuwe situatie met balken (bepaald door constructeur). Daarnaast nieuwe metalstud wand tussen kamer en bijkeuken (bijkeuken verkleinen) aanbrengen en deur tussen keuken en gang dichtmaken en terugbrengen doorgeefluik. De huidige schouw tussen woonkamer gaat geheel weg. De vloer van bijkeuken in de nieuwe woonkamer moet verwijderd worden en nieuwe vloer aanbrengen aansluitend op de woonkamervloer. Werkzaamheden inclusief cv-installatie (verwijderen verwarmingselementen en terugbrengen op nieuwe locaties (3x verwijderen, 2x terugbrengen op wand naar gang en wand bijkeuken. Werkzaamheden inclusief afvoer afval, leverantie materialen, etc. Oplevering verder casco, stuc-werk, etc. door opdrachtgever. Aan de voorzijde is een schouw ingemetseld die verwijderd moet worden. Als die verwijderd is komt op dezelfde plaats een vrijstaande houtkachel terug, de schoorsteen zal dus toegankelijk moeten blijven. Omdat deze schouw ook de schoorsteen op eerste en tweede verdieping draagt moet deze worden opgevangen door een HEA 120 die schuin in de spouw en tussenmuur moet worden ingebracht. Bijgevoegd de pdf nieuwe situatie met balken, een aangepaste (nieuwe) plattegrond, de originele bouwtekening (eerste verdieping klopt niet, is nooit zo gebouwd, zie foto's en plattegrond van eerste verdieping en achterzijde huis) en een aantal foto's van het huis met de tekst van de aanpassingen/ de verbouwing.

Dakopbouw realiseren

Wij overwegen in de toekomst ons huis uit te bouwen op de eerste verdieping door middel van een uitbouw op de aangebouwde garage en keuken of door een verdieping boven de zolder te bouwen. Voorlopig is dat nog niet aan de orde, dus ik vraag niet om een offerte, mijn vraag is vooral of die laatste optie wel mogelijk is. Ons huis is namelijk niet symmetrisch en heeft aan de voorkant een schuine kant op de eerste verdieping en zolder, en aan de achterkant alleen bij de zolder. We hebben een 2 onder een kap woning. Het liefst zou ik van de huidige zolder wen volledige verdieping maken en daarboven een bergzolder met schuine kanten. Verwacht u dat dit qua constructie mogelijk is? Ik begrijp dat het absoluut niet mogelijk is om daar een prijsindicatie van te geven, maar als ik verwacht dat zoiets tussen de 50.000 en 100.000 euro kost, heb ik dan een realistische verwachting?

Zolder uitbouwen op dakterras

Wij hebben een 3de verdieping die wij willen vergrootte om het dakterras weg te halen en bij het huis te trekken. Er staan al muurtjes die dan opgetrokken moeten worden en aan de achterkant willen we graag 2 x een groot kunststof raam. En een die open moet kunnen. Het gaat om 6 meter bij 3 meter en 2.60 meter hoog.

Extra verdieping op een plat dak bouwen

Wij zijn voornemens een extra verdieping te laten bouwen op ons huis met plat dak. We zijn ons aan het oriënteren en informatie aan het zoeken op internet. Er zijn bouwtekeningen van de woning beschikbaar. De woning is geschikt om een opbouw erop te zetten. De buren hebben een houten opbouw. De opbouw willen we ongeveer 7 x 15 meter laten worden. De woning is 32 jaar oud. Sommige hebben meteen opgebouwd. Onze opbouw moet gelijk zijn aan die van de buren. Graag ontvangen wij informatie en een offerte.

Huis van binnen slopen

We hebben onlangs een ander huis gekocht dat we graag helemaal willen strippen. Kortgezegd komt het erop neer dat de buitenlanden blijven staan en de vloeren blijven liggen. Alle tussenwanden, kozijnen etc mogen er uit. Het gaat om 2 verdiepingen van 11 bij 5,5 meter en 1 verdieping van 5 bij 5.