Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

2e verdieping op een bungalow plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: 2e verdieping op een bungalow plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: 2e verdieping op een bungalow plaatsen

2e verdieping op een bungalow plaatsen

Het betreft het plaatsen van een tweede verdieping over het gehele oppervlak van het huis,lelybungalow. De oppervlakte zal 11 bi 12.40 meter moeten worden met een vaste trap naar boven. Verder mag de opbouw wind- en waterdicht opgeleverd worden. Er zal door de vakman een vergunning aangevraagd moeten worden.

Fundering voor een houten bungalow maken

Graag verneem ik de richtprijzen voor een fundering voor een houten bungalow. Geen verdieping. Breedte circa 6 lengte circa 13. Zal in Warmond gerealiseerd moeten worden.

Huis traditioneel bouwen

We willen graag een huis/bungalow binnen ons budget (dus geen meerprijs). Ons totale budget is €140.000. Is zo'n huis met mooie living en minimaal 2 slaapkamers sleutelklaar te leveren, inclusief alles, dus ook een fundering met palen van 23 meter. Het gaat hierbij om breedte kavel maximaal 8 meter. Het maakt niet uit hoeveel verdiepingen de woning gaat krijgen, maar als er al een verdieping of 2 op moet mag het maximaal 11 meter hoog worden.

Zadeldak op bungalow en de verdieping indelen

Wij willen een zadeldak prefab laten plaatsen op een kleine bungalow met bitumen dak, nu ca 15 graden glooiend naar het midden, 7.70 meter x 8 meter. Op het zadeldak, wegens privacy, geen dakkapel, ramen enkel op de rechte zijden. Binnen in plaatsen van een trap naar boven, aanleggen 2 slaapkamers met badkamer en het geheel voorzien van leidingen, goede isolatie, en vloerverwarming.

Schoorstenen laten verwijderen

Twee maal een gemetselde schoorsteen verwijderen op het dak. Aan de voorzijde en achterzijde van het huis, en tevens in het huis zelf, en afvoeren van het puin. Begane grond en eerste verdieping van een bungalow. De nokhoogte zal tussen de vijf en zes meter zijn. Het zijn schoorsteenblokken. De achterste schoorsteen staat wat lager. Er zijn reservepannen om het dak te dichten.

Casco verdieping op bungalow bouwen

Graag een richtprijs voor op een bestaande bungalow een casco (wind/waterdicht) verdieping boven opbouwen met een oppervlakte van 80 m2 met plat dak. Houtskelet met aan de buiten kant een stuclaag. Wij willen deze woning misschien aankopen als de verbouwing binnen ons budget past.

Totaal sloop van een vrijstaande bungalow

1) Soort woning: 1 verdieping vrijstaand bungalow met platte dak (bitumen), gebouwd in 1956 2) Oppervlakte: 140 m2 inclusief carport en kelder 3) Verbinding met de buurman: Alleen bij de carport 4) Houtwerk en balken: Zeer goed staat, kan makkelijk worden gerecycled of verkocht 5) Sloopvergunning: Verleend en de wachtperiode is voorbij 6) Asbest: De bungalow is vrij van asbest 7) Bungalow omgeving: Het gebied rond de bungalow is opgeruimd. Alle hekken zijn al verwijderd. 8) Als u in dit werk interesse hebt, wil ik graag dat u de woning bezoekt om een nauwkeurige offerte te maken. Bij de offerte, wilt u ook laten weten wanneer de werkzaamheden kunnen beginnen. Voor een bezoeken, ben ik s'ochtends beschikbaar. Alle vergunningen zijn in orde en de bungalow is asbestvrij. Als u meerdere vragen hebt, ben ik bereikbaar

Bestaand woonhuis slopen

Wij willen een semi-bungalow met een verdieping laten slopen en het puin laten afvoeren. De woning heeft een woonoppervlakte van 176 m2 en heeft gemetselde muren, een pannendak en veel houtwerk. Er is geen asbest in de woning aanwezig. De ruimte om het huis heen is vrij. We zien graag een offerte tegemoet.

Dakopbouw als extra verdieping plaatsen

Wij hebben een bungalow met plat dak. Wij willen een dakopbouw/verdieping casco laten plaatsen van houtskelet en zijn geïnteresseerd naar offertes daarvoor. Afhankelijk van de totale kosten voor casco opbouw willen we een opbouw van circa 7,5 meter, breed, bij 3 tot 5 meter, diep.

Schoorsteen eerste verdieping verwijderen

Ik wil dat de schoorsteen wordt verwijderd van de eerste verdieping. Ik woon in een semi bungalow en midden in ons huis staat een grote schoorsteen. Deze schoorsteen wordt nog gebruikt voor de inbouwhaard. De schoorsteen staat ons op de 1e verdieping echter in de weg. De afmeting van de schoorsteen is iets van 120 bij 60 centimeter maar richting nok wordt de schoorsteen wel wat smaller. Het dak is voor een deel een hangsporen dak, ik weet niet in hoeverre de schoorsteen een dragende functie heeft.

Partners

Partners van Casius