Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verdieping bouwen op huizen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verdieping bouwen op huizen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verdieping bouwen op huizen

Extra verdieping bouwen

Ik wil een extra verdieping plaatsten op mijn woning. De oppervlakte bedraagt 50 m2. Wat zijn mijn mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn?

Uitbouw op 1e verdieping bouwen

We willen graag een opbouw op de 2e etage realiseren. Momenteel gebruiken we dit als dakterras. De maten zullen ongeveer 2,5 meter bij 8 meter zijn. Het moet een slaapkamer worden met een plat dak en 2 of 3 ramen. Volledig afgewerkt en goed geïsoleerd aan de binnenzijde. Er hoeft alleen elektra naartoe getrokken te worden. Ik wil graag weten wat het prijsverschil is tussen metselen en prefab.

Extra verdieping op laten bouwen

Ik denk er aan om een pand te kopen waar ik een extra woonlaag op wil hebben. Om te kijken of dit mogelijk is heb ik prijsopgaven nodig. Het huis/ bedrijfspand zoals hij te koop staat: graag zou ik boven op dit pand een extra woonlaag hebben die het totale pand beslaat en boven op die laag een dakterras. (zie bijlage)

Extra slaapkamer in de woonkamer bouwen

Een extra slaapkamer boven de grote woonkamer. Hierbij ook een toegang vanuit de eerste verdieping naar de slaapkamer. Graag ontvang ik een offerte voor het bouwen van een extra slaapkamer. Met een lengte van 4 meter en breedte 4 meter. Ik moet nog toestemming vragen bij Eigen haard maar zij willen eerst weten wat er allemaal moet gebeuren. Er moet een extra deur gemaakt worden, geen kozijnen.

Dakopbouw bouwen op het dak

Ik wil graag een dakverhoging met de afmeting: 8,79 meter x 5.60 meter (de gehele 2e verdieping, zoals ook de buur woningen hebben). Zie Funda link voor voorbeeld. Ik wil graag een prijsindicatie voor een volledige en casco afwerking.

Dakopbouw op de woning bouwen

Het gaat om een huis uit 1906. De woning is 420 cm breed en 860 cm diep. De beneden verdieping is 300 cm hoog. Bij een dergelijke opbouw zouden we het mooi vinden dat de eerste verdieping een soort gelijke hoogte krijgt. Compleet opgeleverd: houten geschilderde kozijnen, dubbel glas, van binnen gestuukt, deuren, trap, wasmachine aansluiting, CV verplaatsen naar zolder en centrale verwarming Zowel aan de voorkant als aan de achterkant grote ramen voor veel lichtinval. Er zal een vergunning aangevraagd moeten worden.

Extra verdieping op de woning bouwen

Wij willen oferte voor een extra 4e verdieping op de woning (Ik heb ook de foto van de plattegrond bijgevoegd) De opbouw moet circa 45 m2 worden (met een plat dak). Afhankelijk van de mogelijkheden willen we misschien een klein balkon en dan wordt de opbouw kleiner. ik zie graag uw advies en offerte tegemoet komen.

Dakopbouw bouwen als uitbreiding van de 1e verdieping

Op onze woning (zie foto) willen wij de verdieping uitbreiden de grote van de uitbreiding bedraagt max 600x600 cm. Willen graag een prijsindicatie wat hiervoor de kosten zijn. Onze woning staat in Zwolle. Wij vernemen graag van u. Mvg Frank Straatman en Sylvia Meefout

Extra verdieping bij laten bouwen

We willen graag een extra verdieping bij bouwen van ongeveer 50 m2. Moet wel duurzaam zijn en lang mee kunnen gaan. Betreft een rijtjes huis.

Verdieping op het huis bouwen

Wij willen een verdieping op ons huis laten bouwen. De afmetingen van de opbouw moeten ongeveer 8 bij 4,5 meter breed zijn. We weten nog niet of we hier een vergunning voor kunnen krijgen. Inclusief kozijnen aan één kant en verwarming, misschien kan de vloerverwarming doorgetrokken worden. De hoogte van de opbouw moet minstens 2,5 meter worden. We wonen in een Ecologische wijk dus graag even overleg met betrekking tot het materiaal.