Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verdieping bouwen op een uitbouw en dakkapel vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verdieping bouwen op een uitbouw en dakkapel vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verdieping bouwen op een uitbouw en dakkapel vervangen

Verdieping bouwen op een uitbouw en dakkapel vervangen

Graag zouden wij op onze uitbouw van 8*3 meter een verdieping willen plaatsen. Dit moet volgens de omgevingsvergunning met schuine daken zijn, maar daarbij zouden wij wel graag de dakkapel van de eerste verdieping willen vervangen en doortrekken aan de achterkant van de dakopbouw. In de bijlage de schets van de huidige situatie als ook de situatie toegestaan volgens de gemeente. Daarbij zouden wij aan de achterkant wel de huidige dakkapel willen vervangen en doortrekken over de gehele lengte. Tevens vernemen we graag een offerte schets voor volledig afbouw als een offerte schets waarbij wij zelf de afwerking zouden doen.

Nieuwe woning bouwen

Ik wil graag een 2 onder 1 kap woning van 6,5 x 11,5 m per woning bouwen. De voorkeur is rechte muren op de eerste etage. Op de tweede etage een puntdak. Offerte voor casco en compleet. Indien mogelijk prefab. begane grond: bijkeuken van 2 bij 2,80 kantoor van 2 bij 2,80 hal met trapopgang plus toilet 3,30 bij 2,80 1e verdieping : hal 3,30 bij 2,80 grote slaapkamer 4 bij 6,5 2 slaapkamer van 4 bij 3,25 vlizotrap richting zolder. tegenover trapopgang badkamer 3,5 garage 3,5 bij 6.

2 onder 1 kap bungalow bouwen

Graag zou ik een prijs willen ontvangen voor een 2 onder 1 kap bungalow te bouwen. Dus 2 stuks van ongeveer 10x10 meter op een kavel van 10x20 meter. Compleet/casco, elektra,stucwerk is allemaal nog in overleg. Er moet wel een fundering in komen en de buitenkant moet metselwerk zijn. Verder wil ik dat de bungalow 1 verdieping heeft, 2 slaapkamers, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 badkamer en 2 toiletten. Ik heb nog geen vergunning en geen bouwtekeningen.

Bungalow bouwen

Ik wil een prefab bungalow van 100-110 m2 laten bouwen op een kavel van 260 m2. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, en een fundering. Verder wil ik dat het 1 verdieping heeft, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 of 2 slaapkamers, 1 toilet, 1 badkamer en 1 berging. Ik heb nog geen bouwtekeningen en nog geen vergunning, maar wel een soort schets van de oppervlakte.

Complete verdieping en renovatie van tussenwoning realiseren

We willen graag een complete verdieping op het platte dak laten bouwen, met een raam en rolluik aan de voorkant en achterkant, (zijkanten niet). Het gaat om een opknaphuis (tussenwoning) zonder zolder maar met een puntdak. Het dak moet ook gerenoveerd worden. De woning heeft een totale oppervlakte van 90 m2. Ik zoek een aannemer die ons kan adviseren en een bouwkundig rapport op kan stellen. Naast dit project moet de hele woning verbouwd worden. Ook hiervoor kan een aannemer in aanmerking komen.

Extra verdieping op het huis

Wij willen op ons huis (die een plat dak heeft) een verdieping bouwen. Het huis is ongeveer 9.40 meter x 4.80 meter. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra en misschien stucwerk. Het materiaal waar het van gemaakt moet worden is nog in overleg. Graag willen we weten wat de mogelijkheden en de kosten zijn. En ook hoe we een vergunning hiervoor kunnen krijgen van de gemeente.

Nieuwbouwwoning

Ik wil een levensloop woning laten bouwen. De woning is in oppervlakte 11 x 15 zonder boven verdieping en komt op een kavel van 800 m2. Het moet sleutelklaar opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering, 3 slaapkamers, 1 woonkamer met een keuken eiland, 1 badkamer met daarin 1 toilet, en een kelder van 9 x 6 meter (waar niet geheid hoeft te worden). Ik heb nog geen bouwtekeningen, alleen een schets, en ik heb ook nog geen vergunning.

Uitbouw achterzijde

Wij hebben een huis op het oog wat te koop staat, we zitten er aan de denken om deze mogelijk uit te bouwen over 2 verdiepingen, wat zouden hier de kosten voor zijn? Er is gedeeltelijk al een bestaande uitbouw op de begaande grond. OP de grond zou de maat 3,87 breed zijn bij 2,5 diep en op de eerste verdieping 6 meter breed bij 1,70 diep. Het is een jaren 50 woning.

Huis boven op een kavel

Wij willen een huis laten bouwen op een kavel van 301 m2 (we zijn nog niet in het bezit van de kavel). Het huis zelf mag maximaal 240 m2 voetoppervlak hebben (maximaal 8,50m bij 14m). Heiwerkzaamheden zijn nodig. Het huis heeft 2 verdiepingen (begane grond en eerste etage) met op de begane grond een woonkamer, open keuken, hal, wc, eventueel een berging. De eerste verdieping heeft een badkamer, minimaal 2 slaapkamers. Wij zijn geïnteresseerd in prefab bouw. Kunt u een voorbeeld geven van een concept dat mogelijk bij onze wensen past, met daarbij een indicatie van de bouwprijs (liefst de casco prijs, exclusief afwerking). Vergunning is waarschijnlijk niet nodig. Mogelijk dat er bepaalde eisen aan kleur enzovoort zijn. Tekeningen moeten nog gemaakt worden en ook alle berekeningen. Graag willen wij een indicatie wat ons dit ongeveer zou kosten.

Vide dichtmaken boven eetkamer en op het dak een dakterras bouwen

Ik wil de vide boven de 18 m2 eetkamer onder het dak dichtmaken en er bovenop een dakterras maken. Ingang dakterras op de verdieping erboven via glazenschuifdeur in de overloop. Na aanleg nieuwe vide vloer, dak openbreken en dakbedekking, houten vloer, dakrand-hek en goot aanleggen. boven deur een kleine dak rand overhang. Nieuwe buitenmuren moeten geïsoleerd worden. Woning ligt op 3 hoog (vide/dakterras is dus 4 hoog). dakterras aan achterkant, netto na verbouwing 12-15 m2. aan eetkamer zit balkon vast met afdak erboven, waardoor dakterras kan tot muur rand van eetkamer kan doorlopen.