Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verdieping bouwen op een uitbouw en dakkapel vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verdieping bouwen op een uitbouw en dakkapel vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verdieping bouwen op een uitbouw en dakkapel vervangen

Uitbouw extra verdieping op huis

Ik wil graag een extra verdieping (50m2) laten bouwen boven mijn huidige woning met plat dak. Ben nog oriënterend opzoek naar de mogelijkheden en de kosten. Ik heb nog geen vergunning.

Gastenverblijf en garage aanbouwen

Wij hebben een wens om een bijgebouw te laten bouwen welke wij in eerste instantie als gastenverblijf willen inrichten. Na een maand of 6/7 zal het gebruikt worden als garage én sportplaats. Dit ivm de bouw van ons nieuwe huis, willen wij tijdelijk op het kavel gaan wonen. Wij denken aan de volgende gegevens: 5.00m x 8.00/9.00m Geïsoleerd, electra, water, riolering (vanaf hoofdgebouw) Losse kap (50 grade) ivm berging. Vlizo of eenvoudige trap, doorgemetseld tot de nok ivm bestemmingsplan. Ons idee is om het woongedeelte & keuken in het eerste deel te hebben. Het tweede deel 1 grotere slaapkamer, kleine babykamer en toiletje/badkamertje. Evt als dat beter schikt het op de eerste verdieping. Vervolgens zouden we het achterste deel na verhuizing gaan gebruiken als garage (cq er moet achteraf een garage deur geplaatst worden in de gevel) Kunt u op basis hiervan een offerte maken. Zie tekening als Voorbeeld van het hoofdgebouw.

Nieuw huis bouwen

Beste bouwers, In de bijlage stuur ik een voorbeeld van een woning. Een soort gelijke woning zou ik graag gerealiseerd willen in het nieuwe kavel gebied in Almere Nobelhorst. Het gaat om een hoekwoning die aan de linker zijde geschakelde buren heeft. Het project is helemaal nieuw nog en niets aan gedaan. Als jullie zulke projecten uit willen voeren dan zou graag een afspraak willen inplannen. Woning moet 57 m2 worden per verdieping. We willen twee verdiepingen en een begane grond, graag stucwerk voor 400 m2. Graag ook nog een uitbouw van 4 bij 5,70

Uitbouw 1e en 2e verdieping op achterzijde platte dak van begane grond

Wij zouden graag willen weten wat het kost om de eerste en tweede verdieping uit te bouwen (2 x 5,45 m met schuin dak). We zien dit veel in onze wijk en onze buren hebben dit ook (zie foto). Er komt binnen in het huis ook wel wat bij kijken denk ik, zoals indeling van de grootte van de kamers na uitbouwen.

Uitbouw (prefab) over dubbele verdieping laten bouwen

Wij willen een prefab (indien mogelijk), stenen uitbouw realiseren. Circa 12 meter breed (over de gehele breedte) en 4 meter diep. Graag 2 verdiepingen, goothoogte op circa 3,5 meter. Graag compleet afwerking met elektra en stucwerk. Woning bestaat nu uit begane grond en zolderverdieping met zadeldak. Aan de achterzijde staat momenteel een houten uitbouw welke gesloopt en afgevoerd moet worden.

Vliering laten bouwen

Wij willen graag een vliering met vaste trap laten bouwen. Op de zolder verdieping zijn al twee kamers met wanden die tot de nok gaan (5,60) en een badkamer waar al een kleine vliering op zit. De vliering zal rond de 65 m2 zijn.

Prefab dakopbouw kunststof plus dakterras

Graag willen wij een extra verdieping erbij laten bouwen. Hierbij de de volgende punten: -Breedte 5 m, lengte 6 m - 1 raam voorzijde, 1 deur (tuindeur/buiten draaiende deur - Hierbij een vaste trap naar de boven. - Electra: stopcontacten en lichtpunt - stucwerk - Aanvraag vergunning Zie bijlage van onze woning voor-en achterzijde.

Balkon laten bouwen aan achterzijde

Wij hebben een rijtjeshuis uit het jaar 2000 en hebben op onze 1e verdieping aan de achterzijde een "frans" balkon (dus alleen een hekwerk en naar binnen openslaande deuren). Wij willen hier een buitenbalkon laten plaatsen wat 2,50 meter uit de achtergevel steekt met een breedte van 4,00 meter. Ik wil advies van de vakman over de constructie en wat het kost. Ik weet niet of ik hier een vergunning voor moet aanvragen.

Dakopbouw tbv extra verdieping laten bouwen

Gewenst, een dakopbouw. Eigenlijk een extra woonverdieping. Grootte is ca. 40m2. Tekeningen van buren die dit een aantal jaren geleden hebben gedaan zijn aanwezig. Vergunning moet nog worden aangevraagd. Wens is om in deze extra verdieping de woonkamer en keuken te gaan plaatsen. Buitenkant moet afgewerkt zijn, binnen minstens de trap. Mogelijk ook elektra en leidingen doorgetrokken naar nieuwe verdieping.

Uitbouw achter, kozijn 1e verdieping en dakkapel 2e verdieping

We willen onze huidige bijkeuken laten isoleren dan wel betrekken bij een eventuele nieuwe uitbouw. We willen de bijkeuken laten isoleren tegen warmte daarna kan er een extra wandje worden geplaatst. Het is een enkelsteense bijkeuken. De afmetingen zijn 1.90 m breed en 2,80 diep. De bijkeuken heeft een schuin dak, hier graag een Velux dakraam in bouwen. Daarnaast een raam aan de zijkant plaatsen in de bijkeuken. Graag houten kozijn. Allebei de ramen dubbelglas HR++. Wanden tegen Tevens willen we het kozijn op de eerste verdieping laten vervangen en onze dakkapel laten renoveren. Daarnaast eventueel een houten uitbouw aan de bijkeuken realiseren als dit mogelijk is.

Partners

Partners van Casius