Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra verdieping bouwen op plat dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra verdieping bouwen op plat dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra verdieping bouwen op plat dak

Balkon laten bouwen aan achterzijde

Wij hebben een rijtjeshuis uit het jaar 2000 en hebben op onze 1e verdieping aan de achterzijde een "frans" balkon (dus alleen een hekwerk en naar binnen openslaande deuren). Wij willen hier een buitenbalkon laten plaatsen wat 2,50 meter uit de achtergevel steekt met een breedte van 4,00 meter. Ik wil advies van de vakman over de constructie en wat het kost. Ik weet niet of ik hier een vergunning voor moet aanvragen.

Uitbouw achterzijde bouwen

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde van de woning. De maten zullen 3m bij 5,5 m moeten worden. Graag casco opleveren. Belangrijkste is dat de fundering wordt geplaatst. Graag ook advies of het een schuin of hellend dak moet worden. Daarnaast gewoon een verdieping hoog. Via de tuin te bereiken.

Flatgebouw optoppen

Wij zouden graag een opbouw willen bouwen op onze flat. Wij wonen op de bovenste verdieping van een flatgebouw en willen graag een verdieping erop zetten. Dit zou dus de vijfde verdieping worden. Het gaat om 50 m2. We zijn momenteel bezig met de VvE en de gemeente. Daarvoor willen we graag een kostenplaatje. We zijn momenteel bezig met het maken van tekeningen. We willen graag een opbouw, met de mogelijkheid dat anderen op de vierde verdieping ook dat kunnen doen. Het wordt dan de vijfde verdieping We willen graag alles afgewerkt. Dus compleet bouwwerk, ramen, plat dak en vloer erin. De indeling zal als volgt zijn: woonkamer, open keuken, wc en halletje. De keuken kunnen we eventueel ook door iemand laten doen. Graag ook een trap bouwen van de vierde verdieping naar de woonkamer.

Badkamer plaatsing

We willen graag de bestaande badkamer laten slopen en nieuwe laten bouwen. Gaat om een badkamer van in totaal van 5,4 m2. Het moet in zijn geheel worden gestript. Daarna alles opnieuw betegelen. We kopen zelf de bad meubels die erin moeten worden geplaatst. Eventueel de leidingen verleggen, maar dat weet ik nog niet zeker. De badkamer is gelegen op de tweede verdieping.

Opbouw op het dakterras

We willen graag een uitbouw laten bouwen op ons bestaande dakterras. Op de zolderverdieping van de woning hebben we een dakterras. Het dakterras is 3,7 x 5,4. (Binnen dit gebied staat wel de uitlaat van de bastaard.) Het dakterras zou reeds geschikt zijn voor een opbouw. Het is op de tweede verdieping gelegen. Vanaf de woonruimte die we nu hebben aan de achterzijde kan de uitbouw worden gebouwd van 2,65 m hoog. De binnenmuur het liefst laten staan als het kan. Liefst totaalplaatje, met gestucte muren als afwerking en leidingen/elektra.

Plat dak opbouwen

We zouden graag een dakopbouw willen laten bouwen van ongeveer 45/48 meter. Het wordt een extra verdieping. Momenteel hebben we alleen een begane grond en een eerste verdieping. We zouden graag een tweede verdieping op willen laten bouwen, waarbij het aansluit qua uiterlijk op het huidige huis. Dit is ook een vereiste voor de vergunning waar we nu mee bezig zijn. De huizen zijn zo gebouwd dat er een optie is om een verdieping op te laten bouwen, veel buren hebben dit al gedaan. We kunnen gebruik maken van de bestaande tekeningen die er zijn voor. We willen graag een trap vanuit de eerste etage naar de tweede hebben doorlopen. Daarnaast moet de opbouw worden opgesplitst in twee kamers. Graag voorzien van leidingen/elektriciteit en afvoer. Daarnaast ook extra isolatie plaatsen en kozijnen/ramen erin plaatsen. De rest van de afwerking doen we zelf.

Tekening maken erker voorzijde

Wij willen een erker aan de voorzijde van 3 meter breed en 1 meter diep. Wij hebben geen tekeningen etc. In het stadsarchief zijn deze ook niet opgeslagen. Ik wil graag eerst een tekening laten maken om daarna de erker te kunnen bouwen. Het moet een verdieping hoog worden.

Verdieping op het huis bouwen

Het is nu een 2 laags woning met plat dak. Wij willen hier een complete verdieping op laten zetten het huis is 5 meter breed lengte tussen 10 en 12 (gokje). de buren links hebben hetzelfde huis als ons de rechter hebben een schuine verdieping echter willen wij alles recht toe optrekken

Hout log huis bouwen

Ik heb een stuk grond en daar wil ik een huis opbouwen van 82.5 m2 en een schuur. Ik wil graag een hout log huis met 1 verdieping. De maximale aantal vierkante meters dat bebouwd mag worden is 82,5 m2, de maximale hoogte is 8 m. Ik wil alles van hout, misschien de onderkant van steen, maar ik weet niet wat het beste is. Of ik een complete of een casco oplevering is, dat is afhankelijk van de prijs. Graag zou ik hier een prijsindicatie en wat info over ontvangen.

Vrijstaande woning bouwen

Ik wil een vrijstaande woning laten bouwen van 140 vierkante meter. Ik ben bezig met de aanschaf van een kavel. Ik heb tekeningen van iemand en mijn woning wil ik er ongeveer ook zo uit te komen laten zien, maar met wat aanpassingen. Er komt een begane grond met eerste verdieping en een vliering erboven met vlizotrap. Een kruipruimte van 60-70 cm hoog. Goede isolatie en gemetselde gevels. Schuin dak vanaf eerste verdieping. Ik wil graag het prijsverschil weten tussen casco en compleet. Op de eerste verdieping komen een badkamer en 3 kamers. De ketel moet of op de vliering komen of in een aparte ruimte. Op de tekeningen die ik heb staan ook een bijkeuken en een garage, maar dit zou ik niet willen hebben. Ik durf niet te zeggen welke fundering nodig is.