Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Extra verdieping bouwen op plat dak? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: extra verdieping bouwen op plat dak. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: extra verdieping bouwen op plat dak

Een eenvoudige schuurwoning bouwen op een kavel

Ik zoek een aannemer die een tweepersoons schuurwoning kan realiseren op een kavel van 500 m2. De woning bestaan uit de begane grond en eerste verdieping. De woning moet een zadeldak hebben. Daarnaast moeten er twee slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping van de woning komen.

Een dakopbouw realiseren op een bestaand zadeldak

We zoeken een aannemer voor het realiseren van een dakopbouw. We zijn ons aan het oriënteren op een dakopbouw en of we dat gelijk kunnen betalen. Ons (toekomstige) huis heeft een zadeldak en daar willen we dus nog een verdieping bovenop. Nu willen wij graag weten wat de kosten hiervan zijn. Ons huis heeft een afmeting van 9,66 meter lang bij 4,48 meter breed. We zouden graag willen weten wat de kosten zijn van een stenen afwerking of een andere afwerking die zo goed als onderhoudsvrij is. Daarnaast willen we natuurlijk ook een aantal ramen in de opbouw. Ook wordt onze douche door de opbouw ontnomen van een raam, we zouden graag willen weten of u met het bouwen van de opbouw, ook een raam kunt maken in de zijmuur van de doucheruimte, in plaats van in het dak waar het raam nu zit. Wat betreft de omgevingsvergunning, er zijn al meerdere huizen in onze straat/wijk die ook een opbouw hebben. Dus ik denk niet dat de gemeente een vergunning voor een opbouw zou afwijzen. Wel willen we natuurlijk ook rekening houden met de kosten die bij de vergunning komen kijken. Verder bespreek ik graag met de aannemer wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Opbouw op plat dak van nieuwbouwwoning

We willen graag op onze nog te bouwen nieuwbouw woning een extra verdieping aanbrengen op het platte dak. De afmeting is ongeveer 6 x 6 meter. Tekening is bijgevoegd. Het gaat om een nog te bouwen nieuwbouwhuis. (vergunning om te bouwen schijnt al aanwezig te zijn) We willen graag een volledig afgewerkte opbouw inclusief de vloerverwarming/koeling doorgetrokken vanuit de de eerste verdieping. Het dak wordt als het goed is sterk genoeg opgeleverd. Er worden zonnepanelen op het dak geplaatst. Deze moeten gedemonteerd worden en op het dakopbouw gemonteerd. Bouwtekeningen zijn nog nodig. Graag een complete oplevering met elektra en stucwerk. De constructie het liefst van beton, maar hout kan ook. Graag ontvang ik een offerte.

Dakopbouw plat dak achterkant woning

we willen op bestaand plat dak 22 m2 een dakopbouw laten bouwen houtskelet die aansluit aan de huidige dakkapel. ook willen we de beneden verdieping iets vergroten +/- 4 m2. aandachtspunten: opvangen spant bovenverdieping door herindeling slaapkamers. plaatsen ijzeren balk in huidige plat dak om dakopbouw te kunnen dragen lengte +-/ 4 meter

Dakopbouw

Ons huis heeft een plat dak. We willen er een derde verdieping bovenop bouwen. Het is ongeveer 40 m2. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra en stucwerk. Ik heb nog geen vergunning. We zijn op zoek naar het beste aanbod, kwaliteit en prijs

Opbouw op plat dak op bestaande woning

Wij willen een extra verdieping op onze woning bouwen van 5,5 x 11 meter, met 2 ramen aan beide smalle kanten. Dus voor en achter 2 ramen. We hebben een plat dak. De opbouw komt een studio in, met een keuken, badkamer, slaapkamer en woonkamer. Voor de binnenafwerking zorgen we zelf. Vergunning is nodig en laten we graag door de vakman regelen. Indien mogelijk graag een complete aflevering en een casco oplevering waar de buitenafwerking gedaan is. Elektra willen we graag, stucwerk hoeft niet. We willen een prefab of een houten constructie. Tekeningen zorgen we zelf voor. Graag ontvangen we een offerte.

Opbouw verdieping

Wij willen graag een extra verdieping op de uitbouw realiseren. We zijn ons aan het oriënteren, maar we weten vrij goed wat we willen. Maten 5,5 m x 2,5 m. Indien mogelijk willen we tevens op deze aanbouw dan een dakterras bouwen. Fundering is hiervoor voorbereid. Tevens dient de binnenzijde dan te worden afgewerkt met extra wand voor extra kamer en deur naar dakterras. De opbouw willen we van gipsbeton wanden met stenen aan de buitenkant, hetzelfde als uitbouw en huis. Ik durf niet te zeggen dat er een vergunning nodig is. De oplevering graag compleet, inclusief elektra en stukwerk. het doel is om 2 kamers te vergroten en 1 extra kamer.

Kubus huis bouwen

We hebben een optie op een kavel in Ermelo. Betreft een kubushuis, 2 verdiepingen, slapen/baden op begane grond. 180 vierkante meter totale woning(bruto) 2e verdieping 42 vierkante meter (bruto). Ik zoek een aannemer die ook bestek kan schrijven. Als dit project doorgaat dient dit rond de zomer van 2020 gerealiseerd te zijn.

Aanbouw realiseren

We hebben net een woning gekocht met een nog niet afgewerkte aanbouw/ schuur. We willen dit verbinden met het huis, een woonkamer, slaapkamer met inloopkast en badkamer. Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor deze plannen op 75 m2. Ook zouden wij graag willen weten wat de kosten zouden zijn voor deze m2 nieuw te bouwen. Er is denk ik geen vergunning nodig, wij mogen tot 110 m2 aanbouwen. Er zit al een fundering in. Wij willen de aanbouw van Frans eiken, potdeksel verband en met ramen tot aan de grond. De oplevering graag compleet, inclusief waterleidingen, elektra en stucwerk. Het hout van de schuur vinden wij niet mooi, dus wellicht willen wij deze afbreken en van de grond af aan opbouwen. Of de basis blijft staan, alleen er komt dan een andere opbouw. Er moeten nog wat ramen in die er niet in staan. In de schuur zit een dragende muur, daar moet een deur in. Verder willen wij op de 1e verdieping van het huis een dakkapel hebben geplaatst vanwege een badkamer (10 m2), dit is een optie. Momenteel zijn het 3 slaapkamers, deze willen we dan uiteindelijk in 3 slaapkamers + badkamer ombouwen met volwaardige wanden. Zouden wij 2 offertes kunnen ontvangen: 1 voor de aanbouw en 1 voor de bovenverdieping. Alvast bedankt.

Extra verdieping platdak

Ik wil graag extra slaapkamers te realiseren aan de hand van een extra verdieping. Het liefst 3 slaapkamers. Wij zijn ons aan het oriënteren voor de mogelijkheid om extra slaapkamer er bij te bouwen. Van welke afmetingen weet ik nog niet. Ik denk dat er een vergunning nodig is. Er is een huis in de straat die ook een opbouw heeft, dus ik ga er vanuit dat het kan. Over de constructie laat ik me graag adviseren. Graag een complete oplevering, inclusief elektra en stucwerk. Graag direct oud materiaal afvoeren.