Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verbouwklussen in huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verbouwklussen in huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verbouwklussen in huis

Stempels en draagbalk plaatsen en andere verbouwklussen

Wij hebben een huis gekocht waar we een open keuken willen hebben en dient een draagmuur weggehaald te worden. Ik zoek een bedrijf die stempels plaatst, berekening maakt voor de balk, deze bestelt en de balk plaatst. Het weghalen van de muur kan ik zelf. Het betreft een muur van ongeveer 2,3 meter breed, hoogte plafond is denk ik 2,70 meter. Krijg volgende week de sleutel. Kunt u wat voor mij betekenen en kunt u een grove schatting maken van de kosten? Ook kan ik nog hulp gebruiken met het plaatsen van een nieuwe afvoerpijp in de kruipruimte. De aansluiting op het riool. En een nieuwe aardlekstoppenkast 12 groepen en nog wat zaken. Ik hoor het graag.

Kleine verbouwingen in huis

Mijn vriendin en ik zijn op zoek naar een aannemer die een aantal verbouwklussen in onze nieuwe woning kan uitvoeren. Het gaat hierbij om het renoveren van een kachel (afbreken en stuccen huidige schouw). Een toiletrenovatie op de begane grond (plaatsen van een zwevend toilet, fonteintje en het vernieuwen van de tegels), een schuifdeur vervangen de die hal met de woonkamer verbindt (er zal een stukje muur met deurkozijn geplaatst moeten worden), renovatie schrootjes trappengat 1e verdieping. Omdat de sleuteloverdracht 5 juli gepland is, kunnen we op dit moment alleen foto's toesturen.

Betonrot plafond binnen

Het plafond binnen heeft betonrot. Het plafond tussen de begane grond en de eerste verdieping. Ik zie aan de zijkant en op een andere plek betonrot, het is waar lekkage geweest is. Met het weghalen van het pleisterwerk trek je zo een deel van het beton mee. Het huis is van 1962. Het betonrot moet verwijderd worden. En de schade moet worden hersteld. Eventueel ook doorpakken naar de badkamer en andere verbouwklussen.

Verbouwklussen in de woning

Ik ben bezig met de aankoop van een huis waarvoor ik graag oriënterend zou informeren wat de kosten zouden zijn voor de volgende werkzaamheden: Woonkamer 82 m2 verven en deuren en plinten schilderen. Keuken 8.63 m2 oude keuken en tegels verwijderen en nieuwe tegels plaatsen indien nodig stuken en verven. Stopcontact voor elektrisch koken plaatsen. De nieuwe keuken wordt geplaatst door de verkoper op de plek van de oude keuken. Ruimte is 8.63 m2 2.50 bij 3.45 met inham. Hal beneden 16.25 m2 verven en trap naar boven circa 20 m2 Badkamer verwijderen (douche en wasbak) en tegels. Ruimte doorbreken naar berghok, Hier kurkwanden verwijderen en betegelen Een bad, wastafel, muur plaatsen de ruimte betegelen tot 1. 80 hoog. Als er ruimte is een inloopdouche plaatsen. Ruimte badkamer 4.9 m2 en 2.4 m2 berghok. 1 toilet tegels verwijderen en opnieuw betegelen +nieuw toiletpot en wastafel plaatsen. 2e toilet verwijderen en nieuw toiletpot plaatsen. Beneden 7 deuren verven, 2 raamkozijnen 1 grote circa 3 bij 1.7 meter een medium en alle plinten verven. 2 vensterbanken vervangen. Op zolder schrootjes plafond verwijderen in hal 4.7 m2 en een nieuw plafond plaatsen. Hal verven en stuken circa 13 m2 hier 6 deuren en alle plinten verven evenals de 2 aanwezige raamkozijnen. 2 radiatoren vervangen.

Verbouwklussen in huis

Klus 1: Creëren open keuken door wegbreken van de muur tussen keuken en woonkamer. Gaat om ongeveer 3 meter. Er moet waarschijnlijk een stalen steunbalk geplaatst worden in verband met dragende muur en ruwe afwerking. Klus 2: Vergroten van het toilet op begane grond door het dichtmetselen van deuropening van gang naar keuken en de deuropening van gang naar woonkamer. Installatie nieuw hangend toilet, aanleggen fonteintje, elektriciteit en tegelwerk. Klus 3: Uitzagen van dubbele deur in de muur tussen gang en woonkamer, plaatsen van kozijn en dubbele deur. Indien mogelijk, verzorgen wij de meeste materialen.

Verbouwklussen in huis

Ik wil 2 draagmuren laten verwijderen 3. 20 breed en hoogte 2. 60 en wil MN plafond helemaal afwerken van 9 meter lang en 4 meter breed. Trap zit vloerbedekking op en wil daar vinyl of zeil op hebben dat de trap goed afgewerkt word voordat uiteraard de vinyl op kan.. 14 tredes.

Verbouwklussen in aangekochte woning

Wij krijgen op 16 juni de sleutel van ons nieuwe huis en willen tussen 17 juni en 6 juli alle klussen klaar hebben. Het gaat om het volgende: 1. Een rookkanaal maken van de begane grond tot boven het dak van de 2e etage. 2. Een groter raam in de woonkamer. Even groot als het raam aan dezelfde zijde, op de tuin uitkijkend. 3. Een gefundeerde stenen berging van 3. 50 xde binnenruimte van de garage is geschikt voor onze VW camper, maar de toegangsdeur / kozijn is te smal. Er moet een stuk vanaf. Met de huidige bewoners hebben wij de afspraak dat wij op een dag met alle aannemers mogen komen kijken en meten. Dat doen wij graag in de maand april. Om een beeld te krijgen van de situatie kunt u een voorproefje nemen door te kijken op funda

Muur wegbreken en andere verbouwklussen

Wij hebben een totaal gerenoveerd huis gekocht en willen (liefst begin augustus) in onze huiskamer een niet dragende muur verwijderen van 3.30 meter lang en 15 centimeter breed waar alleen de balken van de slaapkamer op 4 hoog op rusten. Er moet dus een constructie komen waar die op kunnen rusten. In het muurtje zit de thermostaat verwerkt, die moet verplaatst worden naar een ander muurtje. Los daarvan moet er nog een keuken geplaatst worden: deel van 1,5 a 2 m met hoge kasten en 3 m lang deel laag. Ook inbouwapparatuur. Tevens het plaatsen van een douchecabine die we zelf kopen. En nog wat kleinere klussen: extra sloten en aansluiting wasmachine in de badkamer. We zouden het graag door 1 partij laten uitvoeren, indien mogelijk. En nog wat kleinere klussen