Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verbouwingskosten van een woning in kaart brengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verbouwingskosten van een woning in kaart brengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verbouwingskosten van een woning in kaart brengen

Verbouwingskosten van een woning in kaart brengen

Wij hebben samen met een aankoopmakelaar een halfvrijstaande woning bezichtigd uit bouwjaar 1965. Op zijn advies laten we voordat we een eerste bod doen graag een aannemer naar de woning kijken. We willen de kosten in kaart brengen voor het benodigde onderhoud en schilderwerk aan de houten kozijnen. Verder willen we de houten vloer in de woonkamer, open woonkeuken, serre en hal met toilet vervangen door een geïsoleerde vloer met vloerverwarming. Dat gaat in totaal om ongeveer 70 m². We willen een schoorsteenmantel verwijderen en op de begane grond daarna 50 m² wanden en 50 m² plafond laten glad stuken. Ook willen we de keuken vervangen. We willen de woning graag op korte termijn met een aannemer bezoeken en willen ons laten adviseren over de mogelijkheden en kosten. Als wij de woning daadwerkelijk aankopen, zullen wij de aannemer uitnodigen om een uitgebreide offerte te maken. Nu volstaat een indicatie. Er staan foto's van de woning op Funda.

Kunststof zolderopbouw maken

Wij overwegen de hypotheek van onze huidige woning te gaan omzetten waardoor er wellicht verbouwingskosten vrij kunnen komen. Daarom zijn wij opzoek naar een grove indicatie voor het realiseren van een opbouw op zolder van 5 meter breed met een plat dak. De bedoeling is dat er ruimte vrij komt voor 2 of 3 extra slaapkamers.

Muur verwijderen en deur dichtmaken

Wij hebben onder voorbehoud een woning gekocht, waarvan de overdracht naar verwachting 15 februari zal plaatsvinden. In deze fase willen wij graag een globale indicatie hebben van verbouwingskosten. We willen een wand laten verwijderen, zodat er 2 ruimtes worden samengevoegd. Deze wand is vroeger een buitenmuur geweest, maar na een verbouwing een binnenwand. De muur is ongeveer 2,8 meter breed en er zit momenteel een raam in. Op deze wand zit alleen de dakconstructie van een plat dak. Er zal vermoedelijk wel een draagbalk geplaatst moeten worden. Verder willen we een deurkozijn met deur laten verwijderen en de opening in deze voormalige buitenmuur laten dichten. Het gaat om de deur van de keuken naar het portaal tussen de woonkamer en keuken. Afwerken of stuken is niet nodig. Een richtprijs is nu voldoende, in een later stadium willen wij een uitgewerkte offerte laten maken.

Pijpen met asbest verwijderen

Ik sta op het punt een koopakte te onderteken voor een woning waar 3 asbestpijpen in zitten. Deze lopen van zolder door de vloer naar de badkamer. Vanaf de zolder door de vloer door de slaapkamer naar de keuken, en vanaf de zolder door de vloer door de andere slaapkamer naar het toilet. Het betreft hier de mechanische ventilatie. Er is een asbest rapport aanwezig die de woningbouwvereniging op heeft laten maken, maar ik weet niet welke type inventarisatierapport dit is. Wat zijn de kosten van het verwijderen van deze pijpen? Dit om mee te nemen in de begroting van mijn verbouwingskosten. Ik weet dat ik ze kan laten zitten, maar heb ze liever uit het huis. Ik hoor graag van u met welke kostenpost in ongeveer rekening moet houden.

Pijpen met asbest verwijderen

Ik sta op het punt een koopakte te onderteken voor een woning waar 2 asbestpijpen in zitten. Deze lopen van begane grond tot zolder en door het dak. Daar zie ik 2 dakpannen met bolling zitten en luchtgaatjes erin Dit zijn volgens mij beluchtingspijpen. Wat zijn de kosten van het verwijderen van deze pijpen? Dit om mee te nemen in de begroting van mijn verbouwingskosten. Ik weet dat ik ze kan laten zitten, maar heb ze liever uit het huis. Slopen van omliggende muren/betegelingen is geen probleem. Deze worden toch op nieuw gestuukt. Ik hoor graag van u met welke kostenpost in ongeveer rekening moet houden.

Dak met asbesthoudend dakbeschot geheel renoveren

Wij zitten in een aankooptraject van een vrijstaande woning uit bouwjaar 1969. Wij hebben nu twee bezichtigingen achter de rug. Onze volgende stap is het onderzoeken van enkele verbouwingskosten die er na de aankoop zullen zijn. Er is een asbesthoudende dakbeschot onder de dakpannen dat verwijderd moet worden. Daarna moet er een geïsoleerd dak met nieuwe dakpannen worden geplaatst. Het gaat om ongeveer 150 m². Graag ontvangen wij hiervoor een prijsindicatie.

Onderhoud en klussen in en om de woning

Wij willen graag alle enkele beglazing op de begane grond vervangen door isolerende HR-beglazing. Exacte maten weten wij niet. En er is lekke beglazing geconstateerd bij een bouwtechnische keuring. Het betreft twee daktuimelvensters, elk ca. 2.50 meter breed. Graag willen wij deze vervangen. Wat zijn de kosten (plaatsing inclusief materiaal)? En een nieuw energiezuinig ventilatiesysteem plaatsen in het hele huis. De zolder heeft nu geen ventilatie. Daarnaast de elektra aanpassen: extra groepen plaatsen voor een wasmachine en droger. En nog een stukje beveiliging: de sloten van de deuren moeten worden vervangen. Daar waar nog geen driepuntssluiting is deze aanbrengen. Graag willen we weten wat de schatting van kosten zijn van: de beglazing, het ventilatiesysteem, extra groepen plaatsen en de sloten vervangen. De verbouwingskosten willen we opnemen in de hypotheekaanvraag. De woning is nog niet aangekocht.

Woning tot kinderdagverblijf verbouwen

Ik ben bezig om een kinderdagverblijf te beginnen, maar in het ondernemingsplan moet ik verbouwingskosten gaan verwerken. Nu heb ik een oud gebouw op het oog, waar veel mogelijkheden zijn. Maar omdat het een oud gebouw is heeft het kleine kamertje en trapjes. De CV moet van het souterrain naar een verdieping omhoog. Het pand heeft houten verdiepingsvloeren en tussenwanden. Een aantal tussenwanden moeten eruit, misschien ook een of meer dragende muren? Wanden, plafonds en vloeren opknappen. In de bijlage heb ik plattegronden en de brochure van het huis. Het is deels woning, deels kantoor. Het kantoorgedeelte wil ik gaan gebruiken voor mijn kinderdagverblijf. Als u vragen heeft, hoor ik dat graag.

Ik zoek een architect die een ontwerp ...

Ik zoek een architect die een ontwerp kan maken voor een uitbreiding van mijn tussenwoning. Het is een arbeiderswoning uit ca 1895, en ik wil een serre/bijkeuken aanbouwen. Ook moet meteen de keuken vernieuwd worden. Ik heb een globaal idee in mijn hoofd, maar ik ben ook juist op zoek naar alternatieve ideeen. Waarbij het belangrijk is dat er genoeg licht in de woning komt. Het ontwerp moet zeker niet klassiek zijn; een combinatie van een oud huis met een moderne uitbouw vind ik juist interessant. Wat betreft budget: het hier opgegeven budget is slechts een indicatie voor de mogelijke verbouwingskosten (excl. keuken), dus niet voor de architect.

Woning 1972: Plafonds vervangen (is nog ...

Woning 1972: Plafonds vervangen (is nog zachtboord) in de gehele woning en muur plaatsen tussen keuken en Hal. Betonnen vloer in badkamer, keuken en serre storten. Ruimte voor WC metselen. Aansluitingen voor wc en koud/warm water. Schoonmetselwerk stucen. Tegels badkamer en keuken. Muur metselen in gang naast slaapkamers. Het gaat om een huis die wij overwegen te kopen, hiervoor hebben wij van te voren een indicatie nodig van de verbouwingskosten.