Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verbouwing van een oud woonhuis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verbouwing van een oud woonhuis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verbouwing van een oud woonhuis

Verbouwing 2 onder 1 kap

Het betreft een grootschalige algehele verbouwing van een woonhuis. Er komt een aanbouw aan de achterzijde van de woning als kelder, er komt een vergunningsvrije aanbouw aan de zijgevel, er komt een nieuwe keuken,er worden badkamers en toiletten geplaatst, en er komen 3 nieuwe dakkapellen. De klant ontvangt de sleutel in december, start sloopwerk zou dus al dit jaar kunnen. Het gaat om ongeveer 340 m2.

Verbouwing van een oud woonhuis

Wij zouden een oud huis uit 1920 van binnen helemaal strippen en opnieuw opbouwen naar moderne maatstaven. Het huis bestaat eigenlijk uit 2 aparte huizen en is grotendeels opgebouwd uit dubbelsteense muren. Deel van het huis heeft een houten vloer. Nergens isolatie. Kozijnen zijn ook aan vervanging toe. Ik kan wel doorgaan over elektra en de cv installatie maar dit is gewoon een oud hok, punt. Welk bedrag zouden we ongeveer nodig hebben om dit te verwezenlijken?

Inpandige verbouwing van het woonhuis

Wij willen van een straatgerichte woonkamer een tuingerichte woonkamer maken, waarbij de keuken van de achterkant naar de voorkant verplaatst moet worden. Tevens moet de gang ingekort worden, de achtergevel willen we 2 openslaande deuren en nieuwe raampartij in, vloerverwarming en een nieuwe cv ketel. Het plafond boven de nieuwe keuken moet verlaagd, ongeveer 5 tot 10 cm. De vloeroppervlakte is ongeveer 50 m2, wanden en plafond is ongeveer 85 m2 in totaal. Er moet een nieuwe vloer in, plafond en wanden moeten geschilderd/gespoten worden. Bestaande radiatoren moeten verwijderd worden. Keuken bestellen wij separaat.

Totaal verbouwing van een woonhuis

Ik wil graag een jaar 1900 huis kopen. Maar er moeten totale verbouwing plaats vinden. En ik ben bezig met allerlei prijzen te verzamelen, zodat ik weet wat ik moet uitgeven.

Verbouwing van het woonhuis

De werkzaamheden zijn als volgt: - Keuken verplaatsen staat nu aan de rechterzijde en gaat naar de linker zijde, deze afstand is ongeveer 5 meter - Tussenwandje verwijderen van 3 meter breed en 2,50 meter hoog - Verwarmingsbuizen in de vloer, optie vloerverwarming - Trap naar zolder herzien/verplaatsen, mogelijkheden bespreken - Plafond herstellen/vervangen, 11 meter diep en 3,50 tot 5 meter breed - Afwerken, schilderen/stucwerk We gaan tekeningen maken met een interieurarchitect en zouden rond mei graag de verbouwing willen starten. Tevens willen wij met u een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken

Grote verbouwing van een woonhuis

Wij zitten in het aankooptraject van een vrijstaande woning uit bouwjaar 1976. De overdracht daarvan zal plaatsvinden in april 2018. We willen die woning laten verbouwen. Het gaat om het slopen van de keuken en badkamer. We willen een aanbouw van 3 x 4 meter met een schuifpui van 3 meter en een convectorput voor die schuifpui. Er moet een steunbalk in de achtergevel worden geplaatst. In die aanbouw komt een nieuwe keuken met kookeiland. De benedenverdieping van 60 m² moet een nieuwe tegelvloer krijgen met vloerverwarming. Als het mogelijk is moeten de sleuven in de huidige tegelvloer worden aangebracht, zo niet, dan moet die er uit. We willen een nieuwe badkamer van 2,9 x 2,3 meter, met inbouwtoilet, inloopdouche, bad en dubbele wastafel. Alle wanden en vloeren moeten betegeld worden. De bestaande garagemuur heeft nu een buitendeur. Er moet een raam worden dichtgemetseld en in de muur moet een binnendeur met kozijn worden geplaatst. Vanuit de aanbouw is dat dan de nieuwe ingang van de garage. Verder alles netjes stuken en elektra, water, riolering en cv aanpassen en verleggen in de aanbouw en badkamer zodat alles netjes aangesloten kan worden. De woning staat op internet met plattegronden. Indien er mensen serieus een prijsopgave willen maken hiervoor graag contact opnemen om onze wensen en vragen te bespreken. Alvast bedankt voor uw reactie.

Verbouwing en renovatie van de woning

Hierbij zou ik graag een offerte willen aanvragen voor een verbouwing van onze aangekochte woning. Recentelijk hebben wij deze woning gekocht in Sint Willebrord. Deze woning dient echter grondig gerenoveerd te worden. Het probleem is dat we hier weinig tijd voor hebben voordat wij zelf moeten verhuizen. Wij krijgen de sleutel van de woning begin Juni. Een snelle (!) verbouwing van het woonhuis is zeer belangrijk voor ons. Huidige contact informatie: In bijgevoegd word document vindt u een beschrijving van de werkzaamheden aan de hand van enkele plattegronden. Ik ben me er van bewust dat niet alle werkzaamheden die in het document vermeld staan door u uitgevoerd kunnen worden. Maar ik wil graag compleet zijn in de werkzaamheden die moeten plaatsvinden.

Woonhuis verbouwen

Ik wil graag offertes ontvangen voor de verbouwing van een woning. Er moet een nieuwe keuken worden geplaatst, een nieuwe badkamer, stucwerk in 3 kamers, schilderwerk en er moeten kozijnen worden vervangen.V

Boerderij verbouwen

Boerderij verbouwing Dak vernieuwen binnen muren vloeren isoleren en nieuwe voorzet muren aangekocht loods is 32 meter lang bij 17 breed woonhuis schuur

Verbouwing in een woonhuis

In onze bestaande woning willen wij het een en ander gaan laten verbouwen. Daarvoor oriënteren wij ons voor ideeën en wat er kan. Wij willen het volgende doen: * Op de 1e verdieping willen we een bestaande badkamer van 3 x 2 meter groot verbouwen met in ieder geval: - Douche (geen bad); - Dubbele wastafel; - Spiegelkast; - Wasmachine- en droger aansluitingen; - Sierradiator; - Vloerverwarming; - Afzuiging. * Op de zolder van ongeveer 8.5 x 4 meter groot; - Aan de straatkant een dakkapel met maximale afmetingen; - Van de enkele kamer, 2 slaapkamers maken met schotten bij het lage gedeelte tbv kastruimte; - Van een kleine kamer een badkamer maken met: - Douche (geen bad); - Dubbele wastafel, als niet mogelijk een enkele wastafel; - Spiegelkast; - Een wc (eventueel een sanibroyeur); - Vloerverwarming; - Sierradiator; - Afzuiging; - Airconditioning: * Doortrekken kabels tbv internet en eventueel ook tv van beneden naar zolder zodat er een router op de 1e verdieping en 2e verdieping aangesloten kan worden. Doet u dit en wilt u een afspraak maken om te kijken en een offerte maken?