Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verbouwing woonboerderij? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verbouwing woonboerderij. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verbouwing woonboerderij

Verbouwing woonboerderij

Het betreft een woonboerderij waarbij een renovatie afgerond moet worden. Er zijn meerdere dingen nodig bij het huis. De renovatie is voor een groot deel al af. De benodigde resterende dingen zijn: *nieuw gipsen plafond woonkamer *gipsen voorzetwandje om de trapmuur mooi te maken, * de trap mooi afwerken. *bovenverdieping toilet/evt kleine badkamer realiseren *bestaande dichtgemaakte schoorsteen omtoveren tot open haard. (of desnoods een nieuwe) *plavuizen vloer *deel gevel stucwerk in een hoek *rolluiken kleiner maken zodat ze weer passen *hekwerk om het terrein(dubbelstaafs of dik gaas (met buizen). een restant muur bij het plafond weghalen zodat het plafond mooi doorloopt. en mogelijk vergeet ik nog wat. Ik denk dat het onmogelijk is een goeie offerte te maken zonder bezichtiging. Ook afhankelijk van prijzen wil ik het een wel of niet of later. Heel graag zou ik een afspraak willen maken met u om het te laten zien en te bespreken.

Verbouwing woonboerderij

Aangekochte langgevel boerderij met woonhuis en stalgedeelte. Woonhuis dient zowel beneden als op de verdieping geheel aangepast te worden. Lege stalgedeelte dient ingericht te worden als woonhuis met verdieping en vide.

Verbouwing boerderij

Wij hebben een leuke boerderij op het oog, al wel een woonboerderij maar zal van binnen verbouwd moeten worden. Sloopwerk kunnen we zelf. Gaat om boerderij van 240m2. Beneden moet er nieuwe keuken met uitbouw van 3 meter en glazen schuifpui komen. De schuur moet bij woonkamer getrokken worden, nieuwe vloeren beneden en wc gerenoveerd. Kan iemand een groffe inschatting of offerte maken? Uiteraard is het tzt handig om voor een accuratere offerte met ons een bezoek aan de woning te brengen. We horen graag van u! Met vriendelijke groet,

Verbouwing van een woonboerderij

Woonboerderij verbouwen, op zolder mag alles eruit en mogen 2. Slaapkamers en 1 badkamer komen. Beneden halen wij er graag 1 niet dragende muur uit en vernieuwen wij de woonkamer + keuken.

Woonboerderij met bijgebouw gefaseerd verbouwen

Wij wonen sinds 3 jaar in een woonboerderij met bijgebouw en zijn een grote verbouwing aan het voorbereiden. Hiervoor gaan we binnenkort onze wensen bespreken met een architect. We willen ook graag in gesprek met een aannemer die ervaring heeft met dergelijke grote projecten. De volledige woonboerderij en het bijgebouw zullen gefaseerd verbouwd moeten worden. We denken dat er het beste gestart kan worden met de vernieuwing of renovatie van het rieten dak. We willen graag een afspraak maken voor een eerste gesprek. Uw advies is zeer welkom.

Boerderij verbouwen

Wij hebben een woonboerderij op het oog en deze zou verbouwt moeten worden. Het gaat om een gehele verbouwing met dakrenovatie, plaatsen van 4 dakkapellen, elektra, vloerverwarming, nieuwe keuken, 2 badkamers en bijkeuken, verplaatsen van entree en vervangen van de kozijnen.

Verbouwing woonboerderij

Het betreft een volledige verbouwing van een woonboerderij, 185 m2 woonoppervlakte.

Huis met houtworm inspecteren

We hebben een woonboerderij. Onder het dakbeschot, in de ronde balken zitten kleine gaatjes. We weten niet of de houtworm actief is. De balken zijn zichtbaar geworden tijdens een verbouwing. Graag willen we weten wat de kosten voor een inspectie zijn. Houtworm Type gebouw:Huis. Zie je gaatjes in het hout: Ja. Zie je boormeel liggen: Nee

Verbouwing woonboerderij en uitbouw schuur tot woonhuis

Graag zouden wij een afspraak willen maken voor een offerte van het opknappen / verbouwen van onze boerderij en schuur. De boerderij willen we graag laten verbouwen tot 2 lagen met 2 aparte woningen. Achter de boerderij staat een grote schuur, deze willen we tot woonhuis laten verbouwen. Wij zijn nog bezig met het Schiphol indelingsbesluit.

Dakkapel plaatsen en zolder verbouwen

Woonboerderij aangekocht waar we een aantal zaken willen veranderen: Op zolder twee slaapkamers en een badkamer maken. Dakkapel over de twee slaapkamers en de badkamer. 3x 2,5 meter aaneengesloten voor zover de stalen spanten dat toelaten. Berekening van de constructie is aanwezig vanaf de verbouwing in 2006. Voorkeur heeft het dak te liften en daarna de dakkapel integreren dus met pannendak. En op de begane grond een nieuwe badkamer. Op de plek van de oude badkamer komt kantoor en moet naar de naastgelegen slaapkamer opschuiven. Tevens zijn er 2 oude opstallen - mag een veldschuur van gemaakt worden, hiervoor een betonvloer storten. En de tweede gaat gebruikt worden voor paardenstallen en moet ook betonvloer in gestort worden.