Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verbouwing tandartspraktijk? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verbouwing tandartspraktijk. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verbouwing tandartspraktijk

Verbouwing tandartspraktijk

Ik ben in gesprek met een makelaar om een pand van 129 vierkante meter te huren. Op dit moment is het casco. Het gaat om de volgende werkzaamheden. -Afdekvloer: 10-11 cm beton -Plaatsen van metalstudwanden met deuren -Elektra, datanetwerk, telefoon etc, krachtstroomaansluiting, uitbreiden meterkast, noodverlichting. -Leggen van een pvcvloer -Monteren van een pantry en diverse 4 kastjes met wasbak -2toiletten met wasbak -Alarm, camerabeveiliging -Stuc en verven

Tandartspraktijk compleet verbouwen

Een verbouwing van een tandarts praktijk.

Verbouwing ruimte tot tandartspraktijk

In een nieuw pand dient de ruimte omgebouwd te worden tot tandartspraktijk. Van de totale 265 m2 willen wij eerst 140 m2 aanpakken. Hier dienen de leidingen, verwarming en airconditioning aangelegd te worden. Ook dienen de muren en de vloer gedaan te worden. Daar het een nieuw startend bedrijf is zouden wij graag advies en mogelijkheden horen van de vakbedrijven.

verbouwing van een tandartspraktijk

Bezig met aankoop pand. Het verbouwen van een tandartspraktijk met een oppervlakte van 130 vierkante meter waarbij er in totaal 3 behandelunits moeten komen. Gaat om de indeling. Dus wanden, plafonds, vloeren, loodgieterij, stucwerk, electra etc. Globale indicatie daar ik het pand nog niet heb aangeschaft.

Ik ga een tandartspraktijk starten in ...

Ik ga een tandartspraktijk starten in Amsterdam in een bedrijfsruimte van 85 m2 (nieuwbouw). Voor tandartspraktijken geldt de S2 NEN3134 norm (potentiaalvereffening e.d.). Ik wil graag een aannemer die voor mij de verbouwing inclusief installatie elektra wil verzorgen. Wanden, deuren, kozijnen, waterleidingen en vloerbedekking. Graag een offerte. Ontwerp tekening aanwezig. Het budget bedraagt rond de 20.000 euro. Het liefst iemand die al eens een tandartspraktijk verbouwd heeft.