Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verbouwing van een net aangekochte woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verbouwing van een net aangekochte woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verbouwing van een net aangekochte woning

Verbouwing Aerdenhout

Wij hebben net een woning gekocht in Aerdenhout met opleverdatum rond 10 september. Wij zijn op zoek naar een aannemer die rond die tijd gelijk aan de slag kan om ons te helpen bij een verbouwing (muur doorbreken, nieuwe keuken, nieuwe vloer, openslaande deuren, isolatie zolder, eventueel kleine dakkapel en wat ander werk). Hebben jullie beschikbaarheid in die periode? Zeer veel dank alvast! Bouwtekening wordt nog toegezonden.

Verbouwing van een net aangekochte woning

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit 1931 met een woonoppervlakte van 161 m2. De werkzaamheden zijn als volgt: - volledig isoleren - volledig bedrading en groepenkast vervangen - op de begane grond een niet dragende muur verwijderen en afvoeren van het puin van 7 meter lang 2.75 hoog - uitbouw achterzijde plaatsen van 1.50 bij 3.75 om zo de achter gevel gelijk te trekken. Er moeten harmonicadeuren in de pui geplaatst worden - oude keuken verwijderen en nieuwe keuken plaatsen van 5 meter lang - 2 oude badkamers verwijderen en nieuwe plaatsen. De ruimtes zijn 2.21 bij 2.81 meter groot - de ramen van de dakkapel voor vervangen en aan de achterzijde een kapel plaatsen van 2.40 meter hoog en 4 meter breed - door de gehele woning moeten er betonnen vloer gestort worden inclusief vloerverwarming - solar dakpannen plaatsen, totaal 27 m2.

Volledige renovatie van een kleine flat

In onze kleine flat (55 m2) die we net gekocht hebben, is de keuken afgescheiden van de huiskamer door een L-vormige muur. Wij willen die graag verwijderen en het plafond en de grond gelijk maken met de keuken. Daarnaast zijn er nog veel meer klussen in deze flat. Er moet een nieuwe keuken geplaatst worden, badkamer gerenoveerd, leidingen omgelegd, electra vernieuwd, geschilderd etcetera. Veel vn de materialen zullen we zelf bij de Praxis aanschaffen, zoals Grosifillex voor de badkamer muren. Maar zaken als leidingen, afvoeren en bevestigingsmaterialen , willen we graag via de vakman laten verlopen. We willen graag medio april/ mei starten met de verbouwing.

Verbouwing van de 1e verdieping

Werkzaamheden zijn voor de 1ste verdieping waar net een nieuwe dakkapel is geplaatst. Slaapkamer 1 en 2 (3,5 x 3,5 meter). Afwerking van de muren, afwerking van de dakkapel, behangen en verven en nieuw elektra plaatsen. Dan is er nog een badkamer (2 x 3meter). Deze moet compleet vernieuwd worden. De oude badkamer met bad moet verwijdert worden. Een en ander aan leidingen moet omgelegd worden. In de nieuwe badkamer wil ik graag een inloop douche, hangend toilet, kasten en wasbak. Deze items schaf ik zelf aan. De rest van de materialen zou ik graag in overleg met de aannemer willen aanschaffen.

Extra kamer op de garage bouwen

Als het allemaal mee zit, kopen wij binnenkort een woning (2-onder-1-kap) in Zwolle waar we een verbouwing aan willen doen. Het gaat om het maken van een extra (slaap)kamer op de 1e verdieping, te weten op de garage met een plat dak. Deze kamer moet via een deur op de overloop te bereiken zijn, net zoals de overige (slaap)kamers. De afmeting die we zouden willen is een breedte van 3m en een lengte van 8m. Zowel aan de voorkant als de achterkant willen we graag kozijnen geplaatst hebben. De oplevering willen we zo compleet mogelijk, maar e.e.a. hangt ook af van de kosten. Wij laten ons graag adviseren over de mogelijkheden en daarbij behorende kosten.

Uitgebreide verbouwing van een verdieping

We hebben net een woning gekocht in Amstelveen. We hebben nu twee verdiepingen, we willen graag een derde verdieping. De opbouw zal 45-50 m2 worden. We willen graag dat de aannemer ook de vergunning meeneemt in het proces. We willen graag twee vaste trappen laten plaatsen (van de 1e naar de 2 verdieping en van de 2e verdieping naar de 3e verdieping. Ook willen we graag een nieuwe keuken, we willen het toilet laten verplaatsen en we willen ook graag twee kozijnen laten verplaatsen. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Verbouwing van het woonhuis

Betreft een verbouwing binnen 6-12 maanden diverse bouwwerkzaamheden **in de hal, van hal naar woonkamer. huidige klapdeuren gaan eruit en dit gat moet dichtgemaakt worden. Op de plaats waar nu het muurtje staat moet een deur komen, glazen schuifdeur en dus een gat gemaakt worden. **in de woonkamer, tussen woonkamer en keuken doorbreken van de muur tussen woonkamer en keuken opvangen van dak en balkenlaag (plat dak, bungalow) plaatsen draagbalk voor opvangen plafond, deze balk wil ik graag IN het plafond laten wegvallen, 2x U balk ipv H balk? **in de keuken, tussen keuken en overdekt terras verwijderen huidige pui en deur verwijderen betonnen balk boven pui plaatsen nieuwe glazen pui, 150*250, gelijk met achtergevel Als gevolg hiervan dient ook een 140 m wanden gestuct te worden en wellicht 90 meter plafonds gestuct te worden, prijsafhankelijk dit kan eventueel meegenomen worden in de aanbesteding, maar kan net zo goed door een andere partij worden uitgevoerd. Graag eerst een grove indicatie afgeven alvorens afspraken worden ingepland. Prijzen per onderdeel vermelden in verband met mogelijke keuzes. Dit om tijd van zowel vakman als opdrachtgever te besparen. Er zijn foto's en een tekening beschikbaar.

Zolder verbouwen en badkamer renoveren

8 jaar geleden ben ik vanuit een asielzoeker in het huis gezet waar ik nu woon met mijn 3 kinderen we kregen maar 5000 euro aan verbouwing en spullen in het huis. Paar jaar geleden heb ik een vechtscheiding moeten meemaken en dat is jammer genoeg niet afgelopen tot een paar weken geleden. Ik heb daardoor net genoeg geld ov er gehouden voor schoolboeken aan mijn 2 dochters. De zolder moet verbouwd worden omdat mijn dochter daar haar slaapkamer moet worden voor de middelbare school. Ook zitten we met een heele oude badkamer die we ook graag willen verbouwen omdat we het zelf helemaal niet fijn vinden om er te zijn jammer genoeg heb ik niet genoeg geld voor de verbouwing Op hoeveel zal ik uitkomen als Julie de verbouwing doen?

Verbouwing in huis uit laten voeren

Gratis offertes is net aangevraagd. Zie aanvraag nummer Hierbij voeg ik vier foto's mee. Zie bijlage Huis bouwjaar 1963

Woning na aankoop verbouwen

Het betreft een goed onderhouden huis uit 1960, welke net aangekocht is. Ik wil graag een muur uit mijn woonkamer, zodat er een open keuken gecreëerd wordt. De muur is geen draagmuur en is 2,60 meter bij 2.20 meter. Eventueel toch een H-balk plaatsen en afwerken. Daarnaast moeten leidingen verlegd worden voor het plaatsen van een nieuwe keuken. Ook een nieuwe keukendeur met dubbelglas moet geplaatst worden. Hoelang duurt zo'n verbouwing en op welke termijn zou dit uitgevoerd kunnen worden? Bij voorkeur vanaf 15 augustus. Graag hoor ik ook of uw garantie afgeeft en eventueel referenties of website. Graag eerst een indicatie per mail.