Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verbouwing 2 onder 1 kap? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verbouwing 2 onder 1 kap. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verbouwing 2 onder 1 kap

Tweezijdige nokverhoging realiseren en de zolder verbouwen

Ik zoek een aannemer die onze zolder kan verbouwen. Wij willen een tweezijdige nokverhoging bedoeld voor een slaapkamer en badkamer. Het moet binnenkort gerealiseerd worden. De vraag is echter nog casco of all-in. Wij moeten dit afwegen qua kosten. Maten zijn circa 370 diepte cm bij 450 lengte cm over de lengte van de woning. Het gaat om een twee-onder-een-kap-woning. Daarnaast bespreek ik graag met de aannemer de exacte specificaties van de verbouwing.

Verbouwing 2 onder 1 kap

Het betreft een grootschalige algehele verbouwing van een woonhuis. Er komt een aanbouw aan de achterzijde van de woning als kelder, er komt een vergunningsvrije aanbouw aan de zijgevel, er komt een nieuwe keuken,er worden badkamers en toiletten geplaatst, en er komen 3 nieuwe dakkapellen. De klant ontvangt de sleutel in december, start sloopwerk zou dus al dit jaar kunnen. Het gaat om ongeveer 340 m2.

Dubbele nokverhoging

Graag willen wij een dubbele nokverhoging voor ons 2 onder 1 kap huis. De afmetingen van de zolderverdieping binnen zijn 870 x 630 cm. Daarnaast willen we graag meenemen in deze verbouwing het installeren van zonnepanelen en airconditioning en volledige afwerking aan de binnenkant.

Dak recht optrekken en nok verhogen

We wonen in een tussenwoning met een zadeldak van ongeveer 45 graden. We willen graag meer ruimte creëren op de zolderverdieping en willen het gehele dak vanaf de eerste verdieping verhogen. De afmeting van de begane grond is ongeveer 8,5 x 4,5 meter. De kap begint al op de eerste verdieping. De vlizotrap moet vervangen worden door een vaste trap. Samengevat gaat het om de volgende verbouwing: - dak ophogen - behangklaar afleveren van de zolder en eerste verdieping - elektra en loodgieterswerk - vaste trap naar zolder - badkamer slopen (en vernieuwen) Het vooronderzoek bij de gemeente is gedaan. We hebben nog geen constructieberekening. Graag ontvangen we een prijsindicatie en binnen welke termijn er gestart kan worden. Indien mogelijk maken wij graag een afspraak op woensdag, donderdag of zaterdag.

Verbouwen en uitbouwen van de benedenverdieping

Het gaat om een uitbouw en verbouwing van de bestaande beneden verdieping. Ik heb een 2 onder 1 kap woning. Mijn keuken loopt door, maar mijn woonkamer niet. De rechterhelft wil ik daarbij aantrekken. Ik wil hier in laten plaatsen: Kozijnen met twee openslaande deuren en wat zijlichten en een daklicht. Het moet houtskelet bouw zijn met aan de buitenkant houten rabatdelen van Douglas. Ik heb de bouwtekeningen al. Het zou gaan om een uitbouw van 6.50 meter diep en 2.50 aflopend naar 1.80 meter breed. Ik wil mijn houten vloer vervangen door een betonnen vloer met vloerverwarming De vloer heeft een oppervlakte van 7.50 bij 5 meter. De keuken gaat er helemaal uit (doe ik zelf), en er komt een nieuwe keuken. Ik wil hiervoor wat muurtjes laten plaatsen, ook wil ik een deur laten verplaatsen. Er moet een wand aangepast worden (van de bijkeuken), deze zal teruggeplaatst moeten worden met ongeveer 60 cm.

Aanbouw aan de keuken bouwen

Wij hebben onderhands, zonder tussenkomst van derden, een twee-onder-één-kap woning gekocht, waar wij in mei of zo mogelijk eerder in willen trekken. Vóór die tijd willen wij er een verbouwing laten uitvoeren. Wij willen een aanbouw van 4 x 6 meter aan de oude keuken realiseren. Er hoeft geen vergunning aangevraagd te worden en er hoeft ook niet geheid te worden. Aan de buitenzijde moet een afwerking komen met red ceder en binnen met gipsplaten. Het plafond moet worden voorzien van zichtbare balkjes, die 'moeten' doorlopen vanuit de oude keuken! Alle voorzieningen zoals elektra, cv-elementen of vloerverwarming moeten worden opgenomen in de offerte. De achterpui moet worden voorzien van openslaande deuren met zijlichten. In de zijgevel willen we graag glas tot aan de grond. De vloer moet worden voorbereid voor het leggen van een parketvloer, houten vloer of tegels. Alle voorbereidingen voor het plaatsen van de keuken moeten ook worden gedaan. Wij willen het werk graag door een plaatselijke aannemer laten uitvoeren. Het is voor ons belangrijk dat het werk dan een goede voortgang zal hebben. Daarmee bedoelen wij dat het werk vanaf de start tot de afronding zonder onderbrekingen zal plaatsvinden.

Verbouwing van de schuur

Te verbouwen: schuur/garage bij ons woonhuis te Doetinchem. De huidige in spouw gebouwde schuur met plat dak dient aan de achterzijde halfsteens of steens verlengd te worden en over de gehele lengte voorzien te worden van een schuine kap. Zie meer details in de bijlage. De vergunning is nog niet aangevraagd, dit gebeurt wel spoedig. De bouw dient z.s.m. uitgevoerd te worden. Elektrisch installatiewerk wordt in eigen beheer uitgevoerd. Bij vragen, overdag s.v.p. via e-mail, avond ook mobiel bereikbaar. Alvast hartelijk dank voor uw aanbieding.

Woning grondig verbouwen

Wij hebben een woning aangekocht in 't Zand (NH). Deze dient ingrijpend verbouwd te worden. Tekeningen en bestek zijn aanwezig en kunnen toegezonden worden. De werkzaamheden zijn: - Een nieuwe prefab kap; - Nieuwe ramen; - Nieuwe kozijnen; - Nieuw metselwerk; - En nog meer. Gaat om een grote verbouwing. Vergunning is verleend. De woning is 11.7 bij 7 meter en de bijkeuken 3 bij 4 meter.

Diverse werkzaamheden woning

We zoeken iemand die voor: - de kolom waar de waterleiding, riolering en mechanische ventilatie doorheen gaat, zie foto 1 en 2, verwijderen. Leidingen moeten een meter of 4 a 5 verlegd worden en dat deel moet afgetimmerd worden tot verlaagd plafond. - openslaande deuren plaatsen, nog uit te zoeken welke, waarbij een draagbalk geplaatst moet worden, zie foto 3. Deuren in een landelijke stijl. Afhankelijk van de kosten een keus uit hout of een ander materiaal. - verbouwing van de schouw, kap moet eraf en nieuwe schouw opgebouwd worden. - radiatoren verwijderen en daar voor in de plaats plintverwarming of convectorput(ten) plaatsen. Zoals het er nu naar uitziet krijgen we in oktober de sleutels van het huis.