Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verbouwing bovenverdieping? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verbouwing bovenverdieping. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verbouwing bovenverdieping

Verbouwing bovenverdieping

Ik wil graag onze bovenverdieping laten verbouwen. Daar bevinden zich drie kamers. In de kamer aan de noordzijde moet een vliering komen met een houten frame. In de andere kamer moet een wand geplaatst worden zodat er een extra kamer wordt gecreëerd van ongeveer 15m2. Er zullen daarnaast stuc- elektra- en verwarmings- werkzaamheden plaatsvinden.

Verbouwing binnen/aanbouw

Wij zouden de hele indeling bij onze bovenverdieping om willen gooien. Andere indeling van de slaapkamers, de badkamer verplaatsen. En eventueel mits wij een vergunning krijgen een aanbouw boven de bijkeuken (hier zou dan de badkamer in moeten komen). De afwerking en type opbouw moet in overleg zijn.

Verbouwing keuken + badkamer, woonklaar maken zolder

Verbouwing in 2 fasen: . In appartement 67 m2 een aantal niet dragende muren verwijderen, de keuken en de badkamer van plaats wisselen. Aanleg badkamer met bad en wastafel en aan/afvoer wasmachine droger. Keuken het leidingwerk/afvoer goed, keuken zetten we er zelf in. Fase 2: bovenverdieping erbij betrekken: 1. Dakkapel en 2 grote dakramen 2. Trapgat en trap 3. Ondervloer dragend maken 4. Elektriciteit en verwarming aanleggen 5. Isolatie dak.

Verbouwing bovenverdieping, toilet realiseren en opbouw plaatsen

Ik heb onlangs een huis gekocht. Op 29 januari krijg ik de sleutel en wil dan zo snel mogelijk met de verbouwing beginnen. 1. Boven is de indeling niet logisch en lelijk afgewerkt dus alles plat en opnieuw beginnen. Slopen kunnen we gedeeltelijk zelf. Het is een oud pand met houten wanden en dat moeten opnieuw houten wanden worden met isolatie. Ook de elektriciteit moet geheel opnieuw inclusief wandcontact dozen. Alles behang/schilder klaar afgeleverd. Vloeren regel ik zelf. 2. Er moet ook een toilet ruimte worden gerealiseerd met een sanibroyeur, deze regel ik zelf en ook de tegels. 3. En dan nog een opbouw boven de keuken, inclusief elektriciteit . Er kan geen kraan komen in de tuin maar in deze wijk zijn al heel veel opbouwen gerealiseerd. 4. Maten: De boven verdieping is 5.50 x 6.10 meter met een overloop die een stuk kleiner kan. Er moeten 2 kamers van 10 m2 komen en één van 7 m2. Het toilet wordt 1 m2 De opbouw 8.4 m2 (binnenmaat) Alle maten bij benadering. 5. Graag ontvang ik de offerte in 3 delen waarbij verbouwing nummer 1 het meest dringend is.

Aanbouw op de bovenverdieping maken

We zijn bezig met het koop van een ander huis. Het huis heeft een kleine bovenverdieping en er is geen badkamer/toilet. Omdat de oppervlakte klein is willen we een aanbouw maken boven op de aanbouw van de begane grond. Het gaat om 4 x 2,5 meter. We willen dus een badkamer creëren met een douche, toilet en een dubbele wastafel. Het huis ligt in Budel Dorplein die status beschermd dorpsgezicht heeft. De vergunning moet ook aangevraagd worden. Hoeveel zou deze verbouwing ongeveer kosten?

Woning uit- en verbouwen

Wij zijn op dit moment eigenaar van 2 naast elkaar gelegen woningen. 1 woning was al in ons bezit en werd door ons verhuurd. We willen daar binnenkort zelf gaan wonen. We hebben de naastgelegen woning gekocht en willen die gaan ombouwen voor verhuur. We willen bij de 1e woning een aanbouw van 300 x 600 cm laten maken met een plat dak, hardhouten kozijnen, openslaande tuindeuren en een losse loopdeur. We willen dubbele beglazing en kleine raampjes, conform bijgevoegde tekening. Op de bovenverdieping boven die aanbouw moet een gevelkozijn met ramen worden vernieuwd. We gaan graag in gesprek met bedrijven om de diverse onderdelen van de verbouwing te bespreken. We ontvangen graag een gedetailleerde offerte.

Uitbouw bovenverdieping realiseren

Ons huis is beneden uitgebouwd. De aanbouw is 10 meter breed bij 4 meter diep. Nu willen we op deze uitbouw onze bovenverdieping uitbouwen. De bedoeling is dat daar 2 slaapkamers en een badkamer worden gerealiseerd. Een vergunning voor deze verbouwing hebben we, evenals de tekeningen van architect en constructeur.

Totale verbouwing in een jaren '30 tussenwoning

We ontvangen graag een offerte voor onderstaande werkzaamheden voor een jaren '30 tussenwoning. Graag de kosten per regel inzichtelijk maken. Offertes inclusief materiaal (exclusief keuken, badkamer, wc’s, radiatoren, deuren) en inclusief BTW. Graag opgeven van referenties en garantieregeling. ALGEMEEN: - Op de bovenverdieping moeten nieuwe scheidingswanden (4 gipswanden) worden geplaatst en oude wanden gesloopt (slopen doen we zelf). Er komt dus een nieuwe indeling van de 3 kamers en een badkamer boven. - Al het sloopwerk doen wij zelf - Op de begane grond, eerste verdieping en vliering, de vloer klaarmaken voor afwerking voor laminaat, vloerbedekking of iets dergelijks. Met zandcement (beneden) en estriche ondervloer op eerste verdieping. - CV installatie: alle leidingen vervangen en verleggen en infrezen. Plaatsen radiatoren (6 stuks) - Vernieuwen waterleiding + gasleiding alles infrezen - Elektra: nieuwe groepenkast met 8 groepen (incl. Aardlekschakelaar en hoofdschakelaar, NEN 1010 gekeurd), complete vervanging van bedrading en metalen leidingen door PVC, door het hele huis ongeveer 12 lichtpunten en 30 WCD plus 1 aardleiding voor badkamer (alles infrezen) - Plaatsen van nieuwe kamerdeuren (6 stuks) - Plaatsen nieuwe kozijnen met dubbel glas van 2 ramen beneden, 4 ramen boven. In totaal zo een 6 m2 dubbelglas HR ++ - Nieuw aansluiting rioolsysteem - 3 sterren politie keurmerk sloten voor 4 deuren en 6 ramen - Isoleren van de vliering - Paardenbuik maken van de trap naar eerste etage - Voor en achterzijde gevel voorzetwand met ISO plaatsen Entree / Gang: - Muren en plafond stucen. Toilet begane grond (ongeveer 1 x 1 meter) - Plaatsen nieuw toilet (oud model met stortbak, niet zwevend omdat dit niet zou passen) - Plaatsen klein fonteintje - Tegelen vloer - Vernieuwen plafond + stuken plafond en de wanden Keuken - Elektra en leidingwerk voor plaatsen keuken voorbereiden - Vernieuwen plafond + stuken - Plaatsen van keuken (L-vorm, keuken)

Uitbouw over twee verdiepingen realiseren

Graag zouden wij een offerte ontvangen voor een aanbouw van twee verdiepingen. We hebben een appartement aangekocht dat eind juni geleverd zal worden. We willen de aanbouw meenemen in onze financieringsaanvraag dus er zal spoedig een taxatie plaatsvinden voor en na verbouwing en hiervoor is een tekening benodigd na verbouwing. Bovendien willen we zo spoedig mogelijk de omgevingsvergunning aanvragen. Het gaat om een aanbouw van 2 verdiepingen. De buren hebben dit al gedaan. We willen graag 3-4 meter uitbouwen en pand is circa 5 meter breed. Benedenverdieping extra slaapkamers/berging, bovenverdieping een verlengde woonkamer waarin een keuken/kookeiland moet komen. Achter de aanbouw willen we aan de woonkamer (1e verdieping dus) een balkon/terras. Verder willen we het zo licht mogelijk houden. We ontvangen graag een kostenraming en vernemen graag of het mogelijk is om een en ander op korte termijn te doen.

Bovenverdieping in de woning verbouwen

Verbouwing van de bovenverdieping. In de slaapkamer, de logeerkamer en de hal wil ik graag de muren laten stucen en schilderen. Ook wil ik graag laminaat laten leggen. Controle en juiste aansluiting van elektra en waterafvoer voor wasmachine in de logeerkamer. De badkamer is tussen de slaapkamer en logeerkamer in. De benedenwoning moet uiteindelijk ook verbouwd worden, maar dit is 2e fase. Tenzij er een maatwerk offerte gemaakt kan worden voor de totale verbouwing, maar prioriteit is bovenverdieping. De bovenverdieping is ongeveer 25-30 m2. Er zijn twee wanden al gestuct.

Partners

Partners van Casius