Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verbouwing aanbouw serre? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verbouwing aanbouw serre. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verbouwing aanbouw serre

Aankoop nieuw huis - gehele verbouwing + aanbouw

Goedemiddag, Wij zijn bezig met het aankopen van een huis in Geldermalsen waar een gehele verbouwing nodig is. Plattegronden zijn bijgevoegd. Hierbij een omschrijving van de werkzaamheden: Benedenverdieping • Uitbouw 6x2m2 met glazen pui/deuren • Alle muren stucen • Muur eruit. Draagbalk erin • Nieuwe keuken • Toilet geheel vervangen • Nieuwe deur(en) • Trap bekleden • Als budget toelaat: vloerverwarming of radiatoren vervangen 1e verdieping • Alle muren stucen • Badkamer slopen. Nieuwe erin • Nieuwe vloeren overal • Radiatoren spuiten / vervangen • Deur slaapkamer vervangen (zolder) • Nieuw toilet • Airco weg/ vervangen Zolder • Muren stucen • Berging gipsplaten en stucen • Nieuwe vloer Buiten: • Muur tussen berging en garage dichtmaken (berging wordt gesloopt) • Nieuwe garagedeur plaatsen

Verbouwing bestaand woonhuis en aanbouw achter

Foto's van de bestaande woning zijn nog online te vinden. Mijn wensen staan bijgevoegd in het PDF document. 1. Aanbouw van 4m diep, 5m breed. Gelijkvloers met de bestaande woonruimte. Openbreken van de bestaande achtergevel en plaatsen stalen portaal. Geen lichtstraat in de aanbouw. Plat dak. Achterwand een aluminium, zwarte vouwwand over de maximaal mogelijke breedte zodat de gehele achtergevel van glas wordt (www.kozijnenbestellen.com). Houten, dunne plankjes aan de buitenzijde rondom de pui of strakke witte gevel. Langs de wand van de aanbouw, grenzend aan de uitbouw van de buren komt een lange keuken, zonder eiland. De bestaande CV ketel werk ik weg in een hoge keukenkast. Wasmachine werk ik weg. Keuken bestel ik zelf. Mogelijkheid tot creëren extra kamer voor in de toekomst. Lastig uit te leggen op papier maar wel in persoon makkelijk laten zien in de woning. Egaline of houten vloer bestel ik zelf. Vergunning is tot 4 meter niet nodig. Ik heb begrepen dat er 4 heipalen nodig zijn, hoe diep durf ik niet te zeggen. Verbouwing woonhuis: De bedoeling is het bestaande huis van binnen groot en deels te strippen en van binnen een nieuwe look te geven. Vloeroppervlak woning is 43 m2. Badkamer: Bestaande indeling zo houden. Inloopdouche maken. Nieuwe betegeling vloer en wanden. Wand badkamer/slaapkamer waar nu die glazen stenen zitten, graag bedekken met een nieuwe wand. Sanitair bestel ik zelf. Rond eind juni/ begin juli willen we beginnen als dat kan. We zijn bezig met de koop af te ronden, dus een bezichtiging is mogelijk alleen moet dat goed gepland worden. Door de weeks werk ik, maar in de avonden of weekenden is het mogelijk.

Verbouwing: aanbouw, erker, vloerverwarming, badkamer/ toilet, verplaatsen trap en muren, dakkapel

Wij willen graag een offerte voor: - uitbouw 500*300 cm. De grote lijnen hebben wij rond, maar wat mogelijk is nog niet, dus wij zouden graag advies willen hebben. Een vergunning is nodig, deze laten wij graag door u aanvragen. Er moet geheid worden. De uitbouw willen wij van metselwerk en een harmonicadeur erin. De buitenmuur moet worden doorbroken en er moet waarschijnlijk een stalen bind is. Wij willen de keuken in de uitbouw, alles qua leidingwerk etc. moet omgelegd worden. Graag een offerte van een casco uitbouw en een complete. - Erker 300*100 cm aan voorzijde. Er is een vergunning voor nodig, deze laten wij ook graag door u aanvragen. Wij willen aan de onderkant metselwerk en dan glas en kunststof. - Vloerverwarming: er ligt vloerverwarming in de woonkamer, dit willen wij laten doortrekken tot in de uitbouw. - Badkamer / toilet verbouwing:slopen doen wij zelf. Leidingen moeten om worden gelegd. Wij willen de badkamer dan weer door u inrichten. Ook tegelwerk. Badkamer: 3 bij 3 m. Toilet: 1 bij 1,5 m. - Verplaatsen Trap: nu stat deze in de woonkamer, deze moet naar de originele plek in de gang. - Verplaatsen muren: een wandje aanpassen, de deur van de trapkast moet veranderd worden, de deur van de woonkamer moet naar de voorzijde van het huis worden geplaatst. - Dakkapel: over hele voorzijde zijde van ongeveer 4/ 4,5 m. De woning is 5.10 m breed. Vergunning is waarschijnlijk nodig, maar wij hebben geruchten gehoord dat de wet veranderd dat er geen vergunning nodig is, maar wij weten niet of dat nu al geldt. Als deze nodig is, laten wij deze graag door u regelen. - Aftimmeren / afwerking: geldt voor dakkapel, erker en uitbouw, hier graag een aparte offerte voor. Afhankelijk van de vergunning, zouden wij zo snel mogelijk willen beginnen. Wij zoeken iemand die aangesloten is bij bouwgarant.

Verbouwing + aanbouw serre

Wij willen een o.a. uitbouw realiseren middels een serre aan de achterkant van onze tussenwoning van 4 bij 6 meter. De hoogte moet 2,5 meter. De voorzijde en de bovenkant van glas. De zijde graag van steen. Daarnaast willen we een nieuwe tegelvloer met vloerverwarming doorlopend van de woonkamer naar de serre, ongeveer 48 m2. Aan de zijkant zouden we een nieuwe keuken willen plaatsen. De oude keuken hoeft niet verwijderd te worden. We zorgen dat we een tekening maken van de aanbouw.

Grote verbouwing

We willen ons huis verbouwen. In het bijgevoegde document vindt u alle werkzaamheden. Wel geef ik u een toelichting over onze woning. Het gaat om een woning uit 1923 en is gebouwd met houten balken. Het huis is nu 6x6 meter en hier moet een aanbouw aan gebouwd worden. De fundering loopt door onder de vloeren waar de muren nu staan. Het betreft een tussenwoning. De voortuin is open dus het is goed te bereiken. Via een achterom is de achterzijde van het huis te bereiken. In totaal is het huis 70 m2.

Verbouwing van achterste helft van boederij naar woning

Betreft de verbouwing van de helft van een boerderij. De begane grond woning heeft een vloer oppervlakte van +/- 170 m2 (11.45 m x 11.85 m en aanbouw 12 m x 2.8 m) De 1e verdieping is +/- 40 m2. Bijgevoegd een zip bestand met plattegrond en foto’s van de huidige staat, en afbeeldingen van de geschetste nieuwe situatie. Bouwtekeningen en constructie berekeningen moeten nog worden opgemaakt, en de vergunning nog aangevraagd. Hierbij dienen in ieder geval de onderstaande werkzaamheden te worden uitgevoerd : 1- Slopen en afvoeren schuur voorzijde (5.2 m x 11.45 m) met asbest dak. Deze schuur heeft een betonvloer welke gedeeltelijk (+/- 7 m x 4 m) kan blijven liggen als ondervloer voor later terras. 2- Aanbrengen stalen balk van +/- 8m voorzijde woning, en verwijderen muur, opening zal +/- 7 meter worden. 3- Plaatsen voorpui kozijn met schuifdeur (+/- 7 m) 4- Verwijderen dak (asbest) van aanbouw, maken nieuw dak, en plaatsen 3 daklichten. 5- Maken meterkast (gipswand) Nuts voorziening moet nog worden aangelegd) 6- Maken 2x openingen voor nieuw raam (2x1m) en deur zijkant begane grond, en plaatsen deur en kozijnen.. Dichtmaken 3x oude openingen. 7- Verwijderen gipsplaat tussenwand begane grond. 8- Plaatsen Brandmuur tussen woning voorkant, en deze woning 9- Uitbreken en afvoeren vloer begane grond. Diepte moet +/- 25 cm. worden. De vloer in de aanbouw, en gedeelte van de woning (2,m x 11.85 m) ligt op dit al moment +\-15cm lager 10- Maken vloerfundering (poeren) tot op zandgrond tegen verzakking, de aanbouw(vloer) is zichtbaar verzakt) 11- Leggen benodigde leidingen in zand, onder de vloer, voor elektr. Gas (kookeiland) water en riolering. 12- Aanbrengen beton ondervloer/ aanbrengen vloerisolatie en vloerverwarming/ aanbrengen dekvloer. 13- Aanbrengen tegels op vloer gehele begane grond. 14- Aanbrengen elektriciteit, schakelaars/ contactdozen

Uitbouw achterzijde, verbouwing bijkeuken, dakopbouw bijkeuken

We zoeken een architect/aannemer die ons helpt bij de realisatie van: - een vergunningsvrije uitbouw - een vergunningsvrije dakopbouw (op plat dak) - de aanpasing van bijkeuken tot leefkamer Het gaat om een twee-onder-een-kap woning uit 1938. Hiervan krijgen wij per 1 juni de sleutels. De uitbouw zal op de begane grond aan de achterzijde gerealiseerd moeten worden met afmetingen van ongeveer 4x4 meter en nieuwe doorgangen bieden naar zowel de keuken als de bijkeuken. Hierdoor levert deze aanbouw een aanzienlijke vergroting van de leefruimte op. De dakopbouw moet op het platte dakgedeelte van de bijkeuken gerealiseerd worden als kleine badkamer (douche en wc) voor de slaapkamer die zich aansluitend onder het schuine dakgedeelte van de bijkeuken bevindt. Behalve beide aan/opbouwen willen we de begane grond van de bijkeuken omvormen tot leefruimte door de enkelsteens muren te isoleren en van een glazen pui te voorzien, een vloer aan te leggen, de ruimteindeling aan te passen en een vaste trap te plaatsen naar de verdieping erboven. Op deze kamer boven de bijkeuken willen een dakkapel van circa 3-4 meter en een deur naar de nieuw te bouwen douche en wc. We hebben al ideeën over het ontwerp en materiaalkeuze van de uitbouw, zie hiervoor de bijgevoegde foto als uitgangspunt. We zoeken nog een architect/aannemer die ons in elk geval aan het begin van het proces bijstaat, slimme ontwerpsuggesties kan doen en mogelijk ons ook tijdens het gehele proces begeleidt. Graag zouden we van u, op basis van bovenstaande omschrijving, de foto’s via onderstaande link en het onderstaande programma van eisen, een globale offerte willen ontvangen voor de volgende werkzaamheden: - Een/twee (video)gesprekken over wensen van verbouwing/programma van eisen - Toetsen op vergunningsvrij bouwen - Het digitaliseren van de bestaande situatie - Ontwerpen van de gewenste situatie - Opstellen kostenindicatie en planning - Technische omschrijving maken

Aanbouw + grote verbouwing

De verbouwing betreft het volgende: - Aanbouw achterzijde 5 meter breed en 1,5 - 2 meter diep, voor 2 verdiepingen. Hiervoor dienen 2 muren te worden doorgebroken en een balk te worden geplaatst. Bijzonderheden: Het moet casco opgeleverd worden (zonder elektra en stucwerk), en er bevindt zich een betonnen balkon. Mogelijk dient deze opgenomen te worden in t.b.v. behoud van constructie. Dit balkon is ongeveer 1,5 meter diep en zou dus kunnen dienen als plafond voor de BG en als basis van de vloer voor de 1e verdieping. Op de foto is de huidige situatie te zien, hierbij is echter ook nog een houten constructie aanwezig op het balkon. Deze zal worden gesloopt. We zijn in bezit van een pui voor de BG. Op de 1e zouden we graag een schuifdeur willen over de breedte van de woning. - plaatsing (stalen) balkon tegen de uitbouw van de woning van 5m breed en 1,5 - 2m diep. Inclusief trap naar de tuin. - beton storten vloer kelder; (dit is aan de achterzijde van de woning de BG) nader te bepalen hoeveel m3. - volledige verbouwing badkamer 3,75m x 1,8m. Plaatsen bad, douchewand, toilet, wastafel, betegelen. In overleg met eigen producten of die van de aannemer; - vervangen leidingwerk naar keuken en badkamer; - plaatsing van nieuw kozijn en raam badkamer; - aanbrengen van mechanische ventilatie badkamer en toilet; - traprenovatie hal --> 1e verdieping.

Aanbouw en volledige verbouwing huis uit 1936

Graag zou ik vrijblijvend een grove schatting willen aanvragen om een huis volledig te moderniseren naar de eisen van deze tijd. We zijn voornemens een luxe uitbouw van 4x4 te realiseren en daarnaast een nieuwe CV ketel, ga/waterleidingen, nieuwe badkamer, nieuwe keuken, nieuwe trap, isolatie, schilder en onderhoudswerk. Ik ben benieuwd naar uw inschatting. Ik begrijp dat dit een grote klus is maar hoop dat u me verder kunt helpen. Alvast bedankt.

Verbouwing huis

Het dak moet vernieuwd worden. Dakgoten ook. De 2 dakkapellen worden 1 grote dakkapel. De vloer tussen de woonkamer en souterrain moet verstevigd of vernieuwd worden. De elektriciteit moet nagekeken worden, er is geen aardlekschakelaar. Buitenmuur aan de zijkant zitten wat scheurtjes en opnieuw stuccen. Het dak van de aanbouw nieuw dak /isolatie en boeiborden. ramen en kozijnen vernieuwen. Bij de aanbouw de tuindeur dichtmaken en een tuindeur maken aan de achterzijde naar de tuin toe.

Partners

Partners van Casius