Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een verbouwing? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een verbouwing. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een verbouwing

Stacaravan verbouwen Diffelen

Ik ben van plan een stacaravan te kopen, maar wil graag weten wat de kosten zijn voor het renoveren/verbouwen van de slaap- en badkamer. Ze dienen volledig gemoderniseerd te worden.

Woonkamer verbouwen

Net probeerde ik u bedrijf te bellen, maar niet gelukt, dus via deze weg wil ik mijn verzoek indienen. We willen onze woonkamer gaan renoveren, en bij voorkeur begin juni 2020 en hoop dat het mogelijk is via jullie bedrijf. Alvast bedankt en ik wacht op jullie reactie. Ik wil graag een natte vloerverwarming van 10 a 15 m2 en daarna tegels. Vervolgens kozijnen vervangen, voor en achter kunststof met een schuifpui. Ook graag de voordeur vervangen, de open haard slopen en de muren stucen. oppervlakte is niet bekend

Verbouwen kinderopvang: van een leegstaand pand tot de volledige afwerking

Wij zijn op zoek naar aannemersbedrijf die een leegstaand pand kan verbouwen tot kinderopvang. Het gaat om een binnen ruimte van 220 m2. Dit moet ingedeeld worden in 3 groepen, 1 kantoorruimte, kinder wc en een slaapkamer voor babys. Daarnaast moet de vloer, electiriciteit, ventilatie en hekken voor de buitenruimte (speeltuin) geplaatst worden. Er zit nog een vloer in het gebouw. Er zit een houten tussenwand die weggehaald moet worden, maar dit zal makkelijk gaan, voor de rest is het gebouw leeg. Er zit een keuken in, hier moet alleen een wand in, daarnaast komt een slaapkamer, de wc komt in een van de groepen, dus eigenlijk zoals op de plattegrond staat. Daarnaast moet er elektriciteit worden aangelegd. Muren en deuren moeten brandveilig zijn en de afwerking moet aan nog een aantal regels voldoen. Het zou daarom fijn zijn als u al ervaring heeft met het bouwen van een kinderdagverblijf. Wij vragen ons af of jullie alles van opbouw tot afwerking kunnen doen?

Bestaande badkamer verbouwen

Ik heb een kleine badkamer waarvan de vloer en de tegels lelijk zijn. De vloer betreft een granito bak en de tegels zijn standaard vierkante tegeltjes. Ik wil graag een nieuwe vloer, opnieuw betegeld, andere wasbak en in plaats van de bestaande toilet een inbouw toilet. De badkamer is 230 cm bij 100 cm en ongeveer 250 cm hoog. Afvoeren kan ik zelf.

Garage verbouwen tot atelier

Ik heb een vrijstaande garage tot mijn beschikking die ik graag wil verbouwen tot atelier. Het oppervlak is 253 X +- 620. De garage grenst aan mijn tuin en heeft via de tuin ook een ingang. De garagedeur komt uit op straatkant en zou ik graag vervangenbe door een constructie met glas bestaande uit twee delen. Een vouwdeur en een gewone deur. Het geheel moet nog helemaal open kunnen. Aan de straatzijde wil ik een rolluik voor deze glazen deuren. (zie schets) Er is nog geen isolatie van de muren en de vloer. Er loopt een scheur door de gemeenschappelijke muur met de buurgarage, waar naar gekeken moet worden. Er is al wel elektra aanwezig, maar moet misschien op een aparte groep gezet worden. De elektra is nu opbouw, kan misschien inbouw worden na isolatie. De muur aan de tuinzijde heeft ook nog twee raampjes van +- 100*73, inclusief houten lijsten en 160 cm vanaf de vloer. Op het dak ligt sedem. Er zit al wel een lichtkoepel in van hout, deze moet gerenoveerd worden. Alles moet geverfd worden, maar sommige dingen kan ik ook eventueel zelf. Het liefst zou ik aan de gang gaan in de komende vier maanden.

Schuin dak recht op trekken

Wij willen graag onze tussen woning verbouwen. Vanaf de eerste verdieping heeft de woning een schuin dak. We willen de eerste en zolder (deels) recht optrekken. We willen wel de punt behouden maar op zolder een slaapkamer creëren met een rechte zijde over de hele gevel. Huis is 5.5 m breed heeft betonnen tussen wanden zonder spouw en betonnen vloeren. Is er iemand die mij een ruwe schatting kan geven om deze casco op te leveren. Afwerking binnen doe ik zelf

Uitbouw achterzijde woning

Kunt u mij aangeven wat de kosten zijn voor een stenen aanbouw van 1 meter aan de achterzijde van mijn woning? Deze is 5 meter breed. Hoeft van binnen niet te worden afgewerkt. Wel willen we graag kunststof openslaande deuren met aan weerszijden een raam. De totale breedte voor de kunststof kozijnen willen we graag op 3,5 meter. We hebben een heel helder beeld van wat we willen hebben, we bespreken dit graag. Naast de uitbouw willen we ook nog verbouwen in onze woning. Vergunning voor de aanbouw is niet nodig en we hebben nu alleen tegels liggen, dit verwijderen we zelf. We hebben niet heel veel haast.

Boerderij in 2 huizen splitsen

Goedendag, wij willen een boerderij kopen waar een bestemmingsplan op zit om 2 woonhuizen te creëeren. Het voorste gedeelte het woonhuis is al wel bewoonbaar, maar de indeling moet veranderen. Het deel (schuur / stal) moet nog helemaal bewoonbaar gemaakt worden. Graag zou ik willen weten wat globaal het bedrag is waar wij aan moeten denken om te verbouwen naar 2 woonhuizen. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet,

Opbouw op garage om extra slaapkamer te creëren

We denken na over verhuizen of verbouwen. We zouden afhankelijk van de kosten en mogelijkheden het liefst verbouwen. We denken aan een dakopbouw van de garage (plat dak). Zodat we daar een extra slaapkamer kunnen creëren. Het plat dak heeft een oppervlakte van 7 mtr x 3,5 mtr onze vragen zijn: Wat zijn de mogelijkheden Wat is haalbaar Wat zijn de kosten

verbouwen woonkamer, slaapkamers(groot, bad kaemr)

We are buying a house and would like to know cost of renovation for below area. 1. woonkamer, stucwerk 2. slaapkamer (master room big one), stuc en schilderwerk 3. bad kamer in bad kamer we would like to have one bubbelbad, douchecabine, toilet, wastafel and radiatoren. I also would like some advice about how we are going to do the renovation.

Partners

Partners van Casius