Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Een verbouwing? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: een verbouwing. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: een verbouwing

Zolder verbouwen

We zijn woonachtig in een nieuwbouwhuis waar de zolder enkel met witte platen is afgewerkt. We hebben hier nog niks aan gedaan. Echter nu vanwege gezinsuitbreiding zouden deze open ruimte nu willen veranderen naar twee losse kamers. Hier willen wij in ieder geval 1 slaapkamer en wellicht een waskamer willen realiseren op de zolder. In de slaapkamer zouden wij meer licht willen (momenteel 1 klein raampje aanwezig) maar hierbij zijn we benieuwd naar de opties van extra dakramen. Vanwege de puntkap zal er ook een plafond moeten komen. 11 meter lang, en ongeveer 6 breed, hij loopt wel schuin. waar in het midden de trap naar boven komt.

Een dakopbouw maken op een tussenwoning

Ik zoek een aannemer die een dakopbouw kan realiseren. Wij willen ons dakterras (van 480cm x 393 cm) laten verbouwen tot slaapkamer. Er moet een nieuwe doorgang gecreëerd worden vanuit het huidige washok. De deur kan worden hergebruikt. Ook moet er elektra worden gerealiseerd. Zie bijgevoegde schets. Overige mogelijkheden bespreek ik graag met de aannemer.

Een zolder verbouwen en een nieuwe keuken realiseren

Ik zoek een aannemer die mijn zolder kan ombouwen tot computerkamer plus een deel voor de was. Daarnaast wil ik dat mijn keuken wordt vervangen. De keuken is ongeveer 250 bij 160 cm. Verder bespreek ik graag met de vakman wat de mogelijkheden zijn.

Zolder verbouwen, muur slopen en muren plaatsen en afwerken

Ik heb een bestaande woning gekocht die op zolder in 2 ruimten is verdeeld. Die wil ik aanpassen door een muur over een lengte van 2,5 m te slopen (rechts van de deur) en 2 wanden (ongeveer 4,6 m en 2,5 m) terug te plaatsen onder een schuine kap (gemiddeld 3,5 meter hoog), zodat er een extra kamer wordt gecreëerd. De wanden dienen als kamer scheiding voor een slaapkamer en zijn liefst voorzien van isolatie en er moet in geboord kunnen worden (metalstud?). Mogelijk ook wat elektra en lichtpunten plaatsen. De wanden dienen gestuct, sausklaar afgewerkt te worden. Mijn benedenverdieping (keuken/woonkamer) wil ik mogelijk ook opnieuw laten stucen (lengte 30 a 35 strekken meter). Hiervoor eventueel aanvullend overleg, maar een richtprijs zou wenselijk zijn. Uitvoering van de werkzaamheden tussen 4 mei en 18 mei. Graag de volgende werkzaamheden offreren: - sloopwerkzaamheden - plaatsen en afwerken wanden zoals omschreven optioneel: - aanbrengen licht en elektra indicatief: - stucwerk benedenverdieping

Zolder verbouwen

De zolder is open. We willen een verlaagd plafond en een aantal wanden ( 9 meter ) plaatsen om een slaapkamer te maken.

Glazen overkapping balkon

Ik wil mijn balkon laten verbouwen, het gaat om 6 m2 balkon. Ik wil graag dit balkon afdekken met een dubbel glas met een glazen overkapping. Kunt u mij een prijs geven? Wat gaat dat kosten?

Woonkamer en gang verbouwen

Keuken verwijderen, oud behang verwijderen, stucwerk, schilderen, electriciteit voor nieuwe keuken + nieuw schakelmateriaal, 1 groep erbij maken in meterkast, loodgieter voor leidingen nieuwe keuken.

Een washok maken op zolder

Ik zoek een aannemer die een washok kan realiseren op zolder. De zolder bestaat nu uit één open ruimte. Onze zoon van 12 jaar slaapt op zolder. Deze willen wij verbouwen zodat hij een fijne kamer heeft. Daarnaast bespreek ik graag verdere mogelijkheden voor de zolder met de aannemer.

Zolder verbouwen

Ik wil de zolder splitsen en 1 slaapkamer maken. Scheidingswanden (gips) t/m ter hoogte kast (zie foto) plaatsen, deuropening. Wasmachine gescheiden middels wand. Laminaat, sauzen, electra verplaatsen. Totale opp ca. 16m2.

Gehele huis verbouwen

Het gehele huis verbouwen, dak, glas en vloer isolatie uitvoeren. Een aanbouw 8X4 meter voor het creeeren een slaapkamer en badkamer beneden. Vloer verwarming met tegelzetten. Tevens bestaande badkamer en keuken vernieuwen. Het hele huis moet dus opgeknapt.

Partners

Partners van Casius