Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verbouwen Rijksmonument? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verbouwen Rijksmonument. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verbouwen Rijksmonument

Verbouwen Rijksmonument

Graag wil ik een offerte aanvragen voor de verbouwing van het pand aan de Leidsestraat 17, in Amsterdam. Het pand is eigendom van Pakistan International Airlines (PIA). Sinds enkele jaren vliegt PIA niet meer vanaf Amsterdam en hierdoor zit het pand al meer dan 7 jaar op slot. Bovendien is er ook weinig onderhoud gepleegd dus moet het pand flink gerenoveerd worden om het weer in gebruik te nemen. Nu wilt de eigenaar het pand verbouwen en ik heb de opdracht gekregen om het proces te begeleiden namens PIA. Graag wil ik een afspraak met u maken voor het opstellen van een offerte voor de verbouwing. Er is een bouwkundige keuring geweest, kort gezegd gaat het om het dak, de voorgevel, de kozijnen en overig onderhoudt. Ik deel graag het bouwkundig rapport met de vakman zodat hij een beeld bij het project kan krijgen. De woning is 326 m2.

Het verbouwen van een kasteel ...

Het verbouwen van een kasteel (rijksmonument) tot een multifunctioneel gebouw met hotelmogelijkheden, Podiumgelegenheid, Naturistisch deel met zwembad, suana en buitenweide voor daggasten en hotelgasten. Verbouwing van een watermolen tot restaurant. het inrichten van een trouwkapel met kleine (her)trouwzaal enz.