Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verbouw of renovatie van een boerderij? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verbouw of renovatie van een boerderij. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verbouw of renovatie van een boerderij

Professioneel bouwbedrijf voor complete renovatie

Complete verbouw bovenwoning van een huis uit 1910 met een plat dak. Deze boven woning moet volledig gestript worden en weer opnieuw opgebouwd. De totale oppervlakte is circa 120 m2. Er moet onder andere geïsoleerd worden, leidingen vervangen etcetera.

Interne renovatie van een woonhuis

Begin februari zijn wij in ons nieuwe huis in Katwijk gaan wonen en we willen graag een aantal renovatie/verbouw klussen laten uitvoeren om het huis naar onze stijl en zin te maken. Globaal gaat het om: - behang, stuc- en verfwerk (hele huis, 140 m2, 2/3 slaapkamers, tuinkamer, woon-eetkamer) - vervangen vloerbedekking bovenste verdieping door marmoleum of laminaat - aanleg/verplaatsen stopcontacten - begane grond: verwijderen en vervangen huidige keukenblad, gootsteen, kastjes met nieuwe inrichting - inclusief loodgieterswerk en elektra voor wasmachine en droger - slaapkamer, verwijderen huidige inbouwkast en bouwen nieuwe kast (waarschijnlijk Ikea) - tuin: vervangen toegangsdeur en dakje in externe berging; verwijderen/vervangen buiten elektra De uitvoering van het werk heeft geen bijzondere spoed, wel zouden we graag op (redelijk) korte termijn horen of er interesse is en bezoek voor offerte.

Verbouw of renovatie van een boerderij

Graag vrijblijvend advies en offertes voor het verbouwen of renoveren van de boerderij. Wij hebben water in de kelder staan, dat moet eruit. Vanaf dat moment gaan we de schade bepalen en dat oplossen (in het woongedeelte). Dan hebben we een dak van het woonhuis en van het schuurgedeelte. De keuze is: Kapconstructie vervangen of repareren. De schuur is heeft een woongedeelte van minimaal 350 m2. De schoorstenen zullen verwijderd moeten worden en vervangen worden door lichtgewicht schoorstenen. Verder willen we graag dat u langskomt om te kijken wát er allemaal dient te gebeuren. We zijn op zoek naar een partij die gespecialiseerd is in het verbouwen van boerderijen.

Bouw- verbouw- en renovatiewerken

Wij hebben een huis op het oog en hier moet een betonvloer in in de woonkamer. Verder willen we ook een kleine bijkeuken aan laten bouwen en misschien een open muur van de keuken naar de woonkamer, het is een draagmuur. Ook zijn de voegen aan de voorzijde en zijkant aan renovatie toe. Graag in de offerte een totaalprijs en de prijs per onderdeel.

Woning verbouwen en renoveren

Verbouw/ renovatie van genoemd perceel wat is gekocht. Betekent onder andere nieuwe groepenkast en elektra/ vernieuwen van de badkamer en het toilet op de eerste verdieping, vernieuwen van het toilet op de begane grond (er is nu een staand toilet, het zal een hangend toilet geplaatst worden), aanleggen van vloerverwarming (50 m2), aansluitpunten voor nieuwe keuken aanbrengen (voorbereidend werk). Eventueel nieuw afzuigsysteem/ventialtiesysyteem. Vragen voor alle zaken aparte offerte. Het gaat om een woning van ongeveer 110 m2. Vrijdag 15 april mogelijkheid om in perceel te kijken en het een en ander te bespreken.

Sportschool uitbreiden

Uitbreiding/aanbouw aan sportinstituut van 2 multifunctionele sportzalen elk voorzien van nooduitgang en twee raamkozijnen, ieder 110m2 ( 20 x 11 m) sandwichpanelen, entree met 2 deuren, loopgang van 11 meter, einde deur naar bestaande locatie, twee toiletten. Daarnaast een ander gezicht ( smoel) geven aan het huidig gebouw dus ook verbouw/renovatie bestaande gebouw. Nu een traditionele ouderwetse sportzaal. Architect gaat de tekeningen maken.

Renovatie (verbouwing) woning

Renovatie en verbouw van een woning. Onder andere: deuren vervangen, pui verwisselen, boeiboorden vernieuwen, plafond vervangen, tuin aanleggen. Woning van 150 m2. Ik wil het liefst morgen beginnen.

Renovatie / verbouw

Slaapkamer aftimmeren op zolderruimte en plaatsen deurkozijn, van wcruimte een washok maken, van doucheruimte een wc maken en van slaapkamer (houtenvloer) een badkamer realiseren.

De renovatie en verbouw van een ...

De renovatie en verbouw van een boerderij uit 1870 tot vakantiewoning voor circa 10 personen. Hierbij moet er een nieuwe binnenmuur plus isolatie, nieuwe kozijnen nieuw dak enz.

1e project: verbouw benedenwoning in de ...

1e project: verbouw benedenwoning in de pijp Amsterdam, met aanbouw tot max 2,5m uit achtergevel op BG. Complete renovatie dwz elektra, CV, plafonds,stucwerk, scheidingswanden. Oppervlak ong 55m2(ex uitbouw) 2e project: idem, maar zonder uitbouw, op 3e etage van hetzelfde pand