Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Veranda plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: veranda plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: veranda plaatsen

Dicht maken van een overkapping

Ik wil graag een bestaande overkapping laten dicht maken tot een extra ruimte met toch een beetje het behoud van een overkapping/ veranda gevoel. zijwanden moeten dicht gemaakt worden en de voorkant moet een eventuele glazen wand/deur... de oppervlakte is ongeveer 18 vierkante meter. Graag een offerte.

Dakopbouw dakterras

Wij hebben een dakterras van 60 m2 waarvan we 5,5 bij 5,5 meter mogen bebouwen, daar heeft ooit een asbest schuurachtig iets gestaan. Nu willen we daar graag 2 slaapkamers, in de toekomst kantoor/atelier ruimte creëren om ons gezin wat meer woonruimte te geven. De rest van het dakterras zou ik dan in gelijke stijl bekleed willen hebben met veranda en houten vloer. Ons voorkeur gaat uit naar alles van hout en in cottage stijl met veel glas aan de dakterraszijde en een dakraam. Beide zijkanten en achterkant mogen geen ramen ivm privacy van de buren. Graag hoor/lees ik de mogelijkheden. Vergunning opnemen in offerte

Uitbouw aan bestaande veranda realiseren

Graag zou ik een uitbouw aluminium of kunststof van ongeveer 9 meter x 2 meter laten realiseren. Zowel aan lange kant als korte kant openslaande deuren. Plaatsen op een aan te keggen betonplaat. Trippel of dubbel glas, gehard. Er staat nu een veranda van 1.70 m, deze wil ik dichtmaken, dus het komt tegen bestaande veranda aan en uitgebouwd tot 3.50 meter. Er is geen vergunning nodig.

Fundering voor een veranda realiseren

Ik wil graag de fundering voor oppervlakte ongeveer 16 x 5 meter waarop een houten veranda komt te staan, laten aanleggen. Ik denk aan een betonnen fundering. Wellicht dat het ook met zand kan worden worden opgevuld, met 60 cm. Er kan direct begonnen worden en er is een tuinpoort aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.

Een 2-onder-1-kap bouwen houtskeletbouw

Wij hebben ieder een kavel en willen samen een 2-onder-1-kap bouwen binnen ons budget. De woning moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering (heipalen), per huis 2 verdiepingen , 2 slaapkamers, 1 badkamer, 2 toiletten, 1 woonkamer, 1 keuken, 1 kantoorruimte, 1 veranda aan de voorkant, 1 garage. Ik heb nog geen bouwtekeningen, alleen een schets van de indeling. Ik weet nog niet hoeveel vierkante meters de woningen moeten worden. De kavel is 417 m2.

Garage laten verbouwen tot schuur met veranda

Ik wil graag mijn garage ombouwen tot schuur inclusief veranda. Garage is ongeveer 52 m2 beton segment wand en golfplaten dak. Gaat ongeveer 10/15m2 grond ernaast wat we erbij willen betrekken. Bouwtekening graag in de offerte opnemen, afvoeren van het oude materiaal ook.

Uitbouw kelder/soutterrain

Wij zijn voornemens een huis in Den Haag te kopen. Aankoop van het huis is wat ons betreft mede afhankelijk van de kosten om de kelder te vergroten/uit te bouwen tot souterrain. Wij willen daarin een muziekstudio maken. Zoals ook uit de foto’s blijkt is de huidige kelder 2,12 meter hoog en ligt deze onder de keuken en veranda. Het huis (en de veranda) liggen ongeveer 1 meter hoger dan de tuin (zie bijlage). Ons idee is om onder het rode vierkant de kelder uit te bouwen en de veranda uit te breiden (bijlage niet toe te voegen, gestuurd per mail). De oppervlakte van het rode vlak is ca 7,1 x 4,6. Kort samengevat lijkt het te gaan om: - het doorbreken van 1 steunmuur onder de keuken - - het doorbreken van overige aanwezige muren, liggend onder de (te verwijderen veranda) en een (indien noodzakelijk te verwijderen) houten berging

Een bestaand balkon vergroten

Ik zoek een aannemer/timmerman die mijn bestaande balkon/veranda kan vergroten. Ik woon op de begane grond en wil graag mijn balkon aan de achterzijde uitbouwen van 1,1 naar 2,5 meter inclusief trapje naar de tuin (1 meter breed) . Constructieberekeningen en bouwtekeningen en vergunning aanwezig. Voorkeur gaat uit naar hout.

Beton aanleggen voor een veranda in de achtertuin

Ik zoek een aannemer die een betonnen fundering inclusief schuimbeton kan realiseren achter mijn tussenwoning. De fundering is nodig ten behoeve van een nog te realiseren veranda. De fundering moet ongeveer 506 bij 300 cm groot worden.

Overkapping/veranda aan houten huis

Aanbouwen van een veranda/overkapping aan een volkstuin huisje. Breed 5 meter (huisje), veranda diepte moet ongeveer 3 meter worden. Dus verlengen van het huisje met een overkapping. Indien mogelijk ook het gehele dak opnieuw leggen met shingles, doorleggen over nieuwe aanbouw veranda. Heb foto’s maar die kan je hier niet uploaden.

Partners

Partners van Casius