Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Veranda plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: veranda plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: veranda plaatsen

Veranda (5 x 6 m) opnieuw in Douglas bouwen na brand

Wij willen graag in de achtertuin een veranda bouwen met daarin een stukje schuur, met deur en slot. Bestaande is door brand verwoest. Ook willen wij dat er stroom vanaf het huis naar de tuin wordt gelegd, zodat wij genoeg stroom hebben. Dit alles met Douglashout en dikke palen van 15 centimeter dik Plat dak met EPDM. Bestaande kespenfundering deels nog te gebruiken. Foto's en tekeningen beschikbaar

fundering voor een tuinhuis

Wij willen een gezamenlijke tuinhuis/ veranda aan het water met onze buren. Per tuinhuis moet het L 6 m, b 2,30 en h 2.40m groot worden. Indien er een vergunning nodig is wordt deze zelf aangevraagd.

Een garage laten ombouwen

Ik zoek een aannemer die onze garage kan ombouwen. Dit is de situatie van de garage: -7 x 3 m -plat dak (houtenbalken met bitumen en dakrand) -betonvloer op zand - halfsteens - 2onder1kap met de garage van de buren - 2 loopdeuren en raampje aan langsgevel - op de kop stalen garagedeur. We willen moderniseren: - langskap erop met dakpannen of zink. - garagedeur eruit. veranda eraan Verder bespreek ik graag met de vakman wat er moet gebeuren.

Nieuwbouw woning realiseren

Wij hebben een optie op 2 kavels en willen een woning van minimaal 200 m2 en 700 m3 (eis vd gemeente) laten bouwen. Liefs met grote overstekken. 2 badkamers (een boven). Ruime woonkamer en zitkamer, paar kamers op de begane grond. Slaapkamer en badkamer en bijkeuken met schuur. Veel met eikenhout en in landelijke stijl. We willen veel glas aan de tuinzijde en een overstek voor grote veranda. Meeste kamers op de begane grond. We hebben nog geen tekeningen, maar zijn zelf al een beetje aan het kijken wat we willen. Graag stelkosten voor de bouw, maar in principe willen we de oplevering compleet.

Serre plaatsen

Hebben jullie prefab serres (veranda's)? We zouden graag een serre van 6.65 bij 3,5/4 meter willen inclusief fundering en elektra. We hebben geen idee wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten zijn. Aan de linkerkant staat al een bestaande muur van 4 meter en aan de rechterkant staat een muur van 2,5 meter. Graag uw advies.

Uitbouw achterzijde/keuken en veranda realiseren

Wij willen graag de keuken uitbouwen en een stuk veranda eraan realiseren. De keuken willen we uitbouwen met ongeveer 2.85 x 2.85 meter. Daarnaast wordt de veranda dan ongeveer 2.85 x 6 mtr. We hebben geen vergunning nodig. Fundering willen we naar laten kijken. De woning staat op palen. We willen een complete oplevering, met elektra en stucwerk, een houten constructie - maar ligt aan de kosten - en constructie tekeningen moeten nog gemaakt worden. Graag ontvangen we advies en een offerte.

Veranda demonteren en eventueel vervoeren en weer monteren

De huidige veranda (5,30 m bij 3,5 meter) willen we graag gedemonteerd hebben vanwege een verhuizing. Eventueel vervoer naar nieuw adres maar is ook mogelijk met verhuisbedrijf. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.

Serre bouwen op veranda

Graag willen wij op de huidige veranda een geïsoleerde serre laten plaatsen. uitgangspunt is veel glas, opslaande deuren of schuifpui. Huidige veranda is op kleef geheid. Zie foto's om het geheel wat duidelijker te maken. Ik kan maar 1 foto toevoegen, maar de veranda is dus wel verhoogd, heb eventueel dus meerdere foto's. De serre zou ongeveer 6,5 m breed en 3 m diep worden. De serre komt aan de achterkant, dus dan is er geloof ik geen vergunning nodig. De serre wordt denk ik van aluminium of van kunststof. Graag een casco oplevering.

Serre nieuwbouw

Mijn idee is om over de gehele breedte van het huis en berging een serre/veranda aan te bouwen met een diepte van 2.4 meter (er is ook een uitbouw optie van dezelfde afmeting, dus is qua vergunning mogelijk). Aan de linkerkant wilde ik een serre hebben die onderdeel wordt van het huis, met vloerverwarming en optimale isolatie. Qua breedte dacht ik aan 3 meter, maar ik weet niet hoe dat uitkomt met de maten van het geplande kozijn zoals in de tekening. De rest moet veranda worden. Aan de rechterkant wil ik graag een extra schuurtje de tuin in aanbouwen aan de veranda. Wellicht komt er een buitenkeukentje in de veranda, dus moet ook gedacht worden aan afvoer van rook. Ik wil misschien ook een soort dakraam in de veranda voor extra licht. Aan de linkerkant krijgen we buren. Ik weet niet of zij kiezen voor een aanbouw, maar dat zou eventueel betekenen dat er aan die kant een muur komt te staan. Aangezien het project in de polder staat heb ik de aannemer gevraagd om extra palen te heien. Dat is mogelijk. Qua materiaal ligt mijn voorkeur bij zaken die weinig onderhoud behoeven. Graag hoor ik wat jullie kunnen doen en een grove prijsindicatie.

Serre plaatsen en schuurtje afbreken

Wij willen een serre plaatsen waar nu ons schuurtje is. Het schuurtje is bevestigd aan huis en is circa 4 meter bij 2 meter diep. Er is dus al een fundering en een vergunning is niet nodig. Aan de serre dient een in de nabije toekomst een overkapping en een veranda geplaatst te worden. Het schuurtje zou verwijdert moeten worden. We willen waarschijnlijk hout en glas. Elektra zou niet nodig zijn. De serre komt aan de achterzijde en er is makkelijk binnen te komen. Aan de achterkant is een parkeerplaats. Wij willen graag rond het voorjaar van 2020 beginnen.

Partners

Partners van Casius