Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Veranda plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: veranda plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: veranda plaatsen

Veranda bouwen Douglas

We willen graag een veranda laten plaatsen van douglas Hout met een kunststof dakpanplaten. Bestaande stenen pilaren kunnen gebruikt worden. Ik ontvang graag een prijs indicatie en een grove beschrijving wat ervoor gedaan wordt.

Complete renovatie

Betreft een aan te kopen woning. Gebouwd 1991. Compleet gedateerd, circa 140m2. Uit te voeren: - boven badkamer realiseren plus dakkapel - boven 1 kamer opsplitsen in 2 kamers - boven vide dichten en kamer creeren plus dakkapel - boven slaapkamer inbouwkast realiseren - boven nieuwe vloeren - beneden nieuwe keuken (eiland) - beneden bijkeuken inbouwkast maken - beneden nieuwe vloeren - alles opnieuw schilderen (incl plafonds) - veranda buiten (ipv serre) - 10 ramen plus kozijnen vervangen - beneden wc verplaatsen onder trap en daar muren voor gang realiseren Te verwijderen: - badkamer beneden - meerdere muren beneden om 1 ruimte te creëren - beneden serre (plastic platen) - beneden oude keuken - vloeren - behang

Bouwen veranda

Ik wil graag een veranda + schuur in achtertuin laten bouwen (zonder afwerking aan de binnenkant). Er hoeft geen fundering in. Totale afmeting ca. 6 x 4 meter. Foto is een voorbeeld.

Schuur afbreken en nieuwe schuur bouwen

wil graag een houten schuur van 7.50 bij 5 meter met een veranda. Binnenin geïsoleerd met een zoldertje.

Veranda en overkapping aan het huis

Ik ben bezig met een nieuwbouw huis. Deze is november klaar. Dan wil ik aan de tuinkant een overkapping in veranda stijl. De Tuinkamer door laten lopen naar de tuin. Graag een rechthoekig raam in het dak. In hout. Ik heb een foto voorbeeld bijgesloten. Zie bestand. Afmetingen zijn ongeveer 5 bij 3.

Betonnen fundering in Kalmthout (B)

Betonnen fundering met vorst-rand aanleggen (voor een later te bouwen veranda). Het gaat om ongeveer 30 m2 en moet opgebouwd worden volgens de bijgevoegde tekening/schets. Dus middels een zandbed, thermische folie, isolatie 20 cm dik met een Rc = 5 bewapening en volstorten met beton. de grond is al afgegraven en geëgaliseerd. Op de fundatie zullen later raamkozijnen en een deur komen. In de fundatie moet wel al meteen het leidingwerk worden aangelegd zoals water, elektra en de aansluitingen voor de vloerverwarming. (De vloerverwarming zelf doe ik later).

Fundering tuinhuis

Wij willen een tuinhuis plaatsen op veengrond. De dragende grond zit op 12-13m diepte. Het gaat l-vormig worden (zie afbeelding) Het tuinhuis wordt 6 bij 3 m met een veranda van 4 bij 3.5 m.

Veranda voor balkon maken

We willen graag een houten veranda op het balkon laten plaatsen en we zijn benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn. De afmetingen zijn breed 5 meter en diep circa 2 meter.

Veranda realiseren

Wij willen een veranda laten plaatsen van 9 * 3,5 meter. Wij willen de vlonder die u kan zien laten weghalen en hier de veranda op laten realiseren. Wij willen een lichthoute variant. Dit mag een prefab worden of een maatwerk veranda. Opzoek naar plaatsing en levering.

Veranda aanleggen achter een woning

Aan de achterkant van ons huis willen we graag een veranda op het bovenste stuk laten plaatsen. Dit waarschijnlijk van hout. Het is ongeveer 4 bij 6 meter.