Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Veranda door serre en kelder vervangen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: veranda door serre en kelder vervangen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: veranda door serre en kelder vervangen

Complete renovatie

Betreft een aan te kopen woning. Gebouwd 1991. Compleet gedateerd, circa 140m2. Uit te voeren: - boven badkamer realiseren plus dakkapel - boven 1 kamer opsplitsen in 2 kamers - boven vide dichten en kamer creeren plus dakkapel - boven slaapkamer inbouwkast realiseren - boven nieuwe vloeren - beneden nieuwe keuken (eiland) - beneden bijkeuken inbouwkast maken - beneden nieuwe vloeren - alles opnieuw schilderen (incl plafonds) - veranda buiten (ipv serre) - 10 ramen plus kozijnen vervangen - beneden wc verplaatsen onder trap en daar muren voor gang realiseren Te verwijderen: - badkamer beneden - meerdere muren beneden om 1 ruimte te creëren - beneden serre (plastic platen) - beneden oude keuken - vloeren - behang

Serre/veranda bouwen

At the rear of the house we want a serre/veranda (6,00 meters x 3,00 meters) with a concrete floor. We are thinking about a modern aluminium construction with a lot of glass and double doors to open. Also advice about infra-red floorheating ?

Serre/aanbouw die ook weer te demonteren is

Wij overwegen onze leefruimte te vergroten dmv een prefab serre of veranda in aluminium of kunststof (zonder storten van betonnen vloer of fundering). Vloer wel geisoleerd. Het moet ook weer te demonteren zijn en niet tot nauwelijks te zien zijn dat het er heeft gestaan want het betreft een huurwoning. Afmetingen circa 2,80 meter breed en 3,00 meter diep.

Een serre aanbouwen

Wij zoeken een vakkundig bouwbedrijf voor de realisatie van een houten serre aan ons woonhuis. Graag vernemen wij van u of u interesse hebt om onderstaand beschreven en geïllustreerd project met ons te verwezenlijken. Indien u belangstelling hebt, gelieve ons een offerte en indicatie planning/bouwtijd toe te laten komen. Ik heb geprobeerd e.e.a. zo duidelijk mogelijk te omschrijven, mocht er nog aanvullende informatie nodig zijn t.b.v. de prijsstelling, dan vernemen wij dat graag van u. Bijlagen : -Gevelaanzichten, plattegrond, situatietekening, doorsneden, fundering bestaand woonhuis + nieuw te bouwen serre -gewenste dakconstructie (aparte e-mail) -huidige gevel (aparte e-mail) Omschrijving van de werkzaamheden: Veranda/Serre 7,83 x 3,57 meter (ca 28 m2), gemeten van buitenkant staander tot buiten staander 7,69 x 3,50 meter (ca 27 m2), gemeten van buitenkant kozijn tot buitenkant kozijn (De staanders steken 70mm uit) Gemonteerd aan zijgevel vrijstaand woonhuis, goed bereikbaar vanaf openbare weg VERGUNNING & TEKENWERK Verzorging omgevingsvergunningsaanvraag inclusief alle gewenste Bouw- & constructietekeningen/-berekeningen Er is reeds positief advies afgegeven op een ingediende conceptaanvraag, dit betekent dat de gemeente op hoofdlijnen akkoord is. GRONDWERKEN Afgraven t.b.v. fundering Afvoeren overtollige grond Rijplaten/graafmachine/kraan Egaliseren na gereedkomen BETONWERK Strokenfundering (zandgrond, heipalen niet noodzakelijk, sonderingen zijn aanwezig) Bekisting, wapening, isolatie etc. Betonvloer 200mm, wapening, folie, isolatie etc. Verpompen beton Schoon zand CONSTRUCTIE VAN MERANTI PALEN EN LIGGERS 5x Meranti palen 184 x 184 mm gegrond antraciet Meranti liggers Doorloophoogte / hoogte kozijnen 2,40 meter DAKWERK Dakconstructie conform bijlage Afdakconstructie van

Serre aanbouw balkon 1e verdieping

Wij willen op een bestaand balkon (3 bij 6 M) een aanbouw met veel glas (Serre) om onze keuken in te plaatsen. In de bestaande buitenmuur willen wij 2 deuren die toegang geven naar deze ruimte. Op het balkon liggen nu houten vlonder balken. Het balkon staat nu al op 4 palen. Het gaat om de voorkant van het huis. Onze woonkamer ligt op de 1e verdieping. De huizen hebben een kunststof buitenkant, het zijn veranda woningen, het is een australisch concept, en de serre moet wel passen bij het huis. Boven het balkon zitten er 2 ramen, 1 van de badkamer, 1 van de slaapkamer. Daaronder moet het glazendak komen, die dan gelijdelijk naar beneden moet lopen, tot deze recht naar beneden loopt en de voorkant vormt. De voorkant moet op de balustrade van ongeveer 1 meter hoog komen. Of een vergunning nodig is weten wij niet, dit moeten wij nog even uitzoeken. Aan de ene kant van het balkon is een schutting, aan de andere kant is deze dicht door de uitbouw van de buren, dit is aan de rechterkant. Links moet dus een glazen zijwand komen. In de serre willen wij de keuken zetten, dus er moet leidingwerk worden verricht. Het balkon is op de 1e verdieping, eronder zit een parkeerplaats. Wij zijn ons nog een beetje aan het oriënteren, maar willen deze klus daadwerkelijk uit laten voeren. Bij welstandscommissie moeten wij waarschijnlijk een aanvraag doen. Of wij vragen een bouwdepot aan, of wij betalen het zelf.

Veranda bouwen

Ik had graag dat iemand kan komen kijken wat de mogelijkheden zijn voor een veranda. Het gaat om een veranda over de gehele breedte van het appartement (plm 8 meter breed). Ik beschik over een appartement op de begane grond. Mogelijk kan de afdelling (vloer van balkon buren) gebruikt worden als onderdeel van de serre. Vanaf half april ben ik beschikbaar en is de vakman welkom om de mogelijkheden te bespreken.

Serre plaatsen

Hebben jullie prefab serres (veranda's)? We zouden graag een serre van 6.65 bij 3,5/4 meter willen inclusief fundering en elektra. We hebben geen idee wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten zijn. Aan de linkerkant staat al een bestaande muur van 4 meter en aan de rechterkant staat een muur van 2,5 meter. Graag uw advies.

Serre bouwen op veranda

Graag willen wij op de huidige veranda een geïsoleerde serre laten plaatsen. uitgangspunt is veel glas, opslaande deuren of schuifpui. Huidige veranda is op kleef geheid. Zie foto's om het geheel wat duidelijker te maken. Ik kan maar 1 foto toevoegen, maar de veranda is dus wel verhoogd, heb eventueel dus meerdere foto's. De serre zou ongeveer 6,5 m breed en 3 m diep worden. De serre komt aan de achterkant, dus dan is er geloof ik geen vergunning nodig. De serre wordt denk ik van aluminium of van kunststof. Graag een casco oplevering.

Serre nieuwbouw

Mijn idee is om over de gehele breedte van het huis en berging een serre/veranda aan te bouwen met een diepte van 2.4 meter (er is ook een uitbouw optie van dezelfde afmeting, dus is qua vergunning mogelijk). Aan de linkerkant wilde ik een serre hebben die onderdeel wordt van het huis, met vloerverwarming en optimale isolatie. Qua breedte dacht ik aan 3 meter, maar ik weet niet hoe dat uitkomt met de maten van het geplande kozijn zoals in de tekening. De rest moet veranda worden. Aan de rechterkant wil ik graag een extra schuurtje de tuin in aanbouwen aan de veranda. Wellicht komt er een buitenkeukentje in de veranda, dus moet ook gedacht worden aan afvoer van rook. Ik wil misschien ook een soort dakraam in de veranda voor extra licht. Aan de linkerkant krijgen we buren. Ik weet niet of zij kiezen voor een aanbouw, maar dat zou eventueel betekenen dat er aan die kant een muur komt te staan. Aangezien het project in de polder staat heb ik de aannemer gevraagd om extra palen te heien. Dat is mogelijk. Qua materiaal ligt mijn voorkeur bij zaken die weinig onderhoud behoeven. Graag hoor ik wat jullie kunnen doen en een grove prijsindicatie.

Serre plaatsen en schuurtje afbreken

Wij willen een serre plaatsen waar nu ons schuurtje is. Het schuurtje is bevestigd aan huis en is circa 4 meter bij 2 meter diep. Er is dus al een fundering en een vergunning is niet nodig. Aan de serre dient een in de nabije toekomst een overkapping en een veranda geplaatst te worden. Het schuurtje zou verwijdert moeten worden. We willen waarschijnlijk hout en glas. Elektra zou niet nodig zijn. De serre komt aan de achterzijde en er is makkelijk binnen te komen. Aan de achterkant is een parkeerplaats. Wij willen graag rond het voorjaar van 2020 beginnen.

Partners

Partners van Casius