Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitgebreide verbouwing? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitgebreide verbouwing. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitgebreide verbouwing

Uitgebreide verbouwing van een woning

Isolatie muur, plafond en vloer, uitbouw achterzijde 1. 5m, aparte wc creëren, badkamer verbouwen, vloerverwarming 2 etages, pvc vloer, muren stuken en een keuken plaatsen.

Uitgebreide verbouwing

Op dit moment wonen er nog andere mensen en die willen niet dat er een andere aannemer instapt voordat ze uit het huis gaan. Ik heb daarom totaal geen idee wat de afmetingen zijn. Ik wil de complete woning gestukt hebben. De badkamer en het toilet moet gemoderniseerd worden inclusief nieuwe tegels. De keuken moet gedemonteerd worden en vervolgens de nieuwe plaatsen. De oude houten vloer moet eruit en daarvoor in de plaats moet laminaat geplaatst worden. Op de 2e verdieping moet het plafond verlaagd worden en er moet een kachel uitgehaald worden en een leiding gat dichtgemaakt worden.

Uitgebreide verbouwing en renovatie

Het liefst komt er een vakman langs voor deze klussen. Ik heb veel klussen. Alle binnendeuren afwerken en beslag er goed op, alle ramen nieuwe uitzetijzers erop, nieuwe badkamer, deurtjes afwerken en sluitingen erop, kastdeuren inzetten, een nieuwe keuken eventueel, binnenwerk schilderen, echt een waslijst. Graag zou ik offertes laten maken, aparte voor al die losse klussen, aparte voor badkamer, aparte voor keuken en aparte voor schilderwerk. De hele badkamer moet eruit, plafond moet gespoten worden, alles moet betegeld worden, wastafel en douche moet geplaatst worden. De badkamer is ongeveer 3 x 3 meter. Er moet een volledige keuken verplaatst worden. Alle leidingen moeten omgezet worden naar een andere kamer. Ook moet er betegeld wordt. Waar de tegel staat moet een leivloer eruit, vloerverwarming erin en dan weer de vloer erin plaatsen. Ik weet niet om hoeveel m2 schilderwerk het gaat.

Uitgebreide verbouwing van een verdieping

We hebben net een woning gekocht in Amstelveen. We hebben nu twee verdiepingen, we willen graag een derde verdieping. De opbouw zal 45-50 m2 worden. We willen graag dat de aannemer ook de vergunning meeneemt in het proces. We willen graag twee vaste trappen laten plaatsen (van de 1e naar de 2 verdieping en van de 2e verdieping naar de 3e verdieping. Ook willen we graag een nieuwe keuken, we willen het toilet laten verplaatsen en we willen ook graag twee kozijnen laten verplaatsen. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Gehele verbouwing uitvoeren

Voor een ingrijpende verbouwing zoeken wij een bouwbedrijf dat de gehele verbouwing kan uitvoeren. Het gaat onder meer om een dakopbouw en een volledig nieuwe indeling van de bovenverdieping met o.a. 2 badkamers. Ongetwijfeld zijn er zaken waar wij niet bij stil hebben gestaan maar wel degelijk invloed hebben op de offerte of heeft u bij het zien van onze ideeën een betere oplossing. Wij staan open voor uw suggesties. Bijgevoegd een pdf met een uitgebreide omschrijving.

Serre bouwen

Ik begeleid momenteel de verbouwing van de woning van onze zoon. Hij woont in een tussenwoning, waar aan de achterzijde een serre gebouwd zal worden. Er is door een architect al een berekening gemaakt voor de beton geconstrueerde en onderheide vloer, die door een andere partij zal worden aangelegd. Deze aanvraag betreft alleen het bouwen van de serre daar bovenop. De achterpui zal 580 cm breed en ongeveer 240 cm hoog worden. In die pui willen we over de gehele breedte deuren laten plaatsen in een aluminium ofwel 'steellook'. We willen ook de mogelijkheid bekijken van geheel stalen deuren met isolatieglas, hoewel hier nadelen aan kleven. Over de uitvoering van de deuren willen we graag uitgebreide informatie ontvangen. We denken aan harmonicadeuren, maar misschien is er een andere optie. In het dak moet de laatste strook van 1 meter voor de pui van glas worden. We maken graag een afspraak voor een bezoek.

Pand tot horecapand verbouwen

Er staat een winkelpand te huur, waar ik graag een horecagelegenheid in zou willen beginnen. Het gaat om een volledig gestipt pand waar ik 180 of 250 m² zal kunnen huren. Het verkrijgen van een horecavergunning zal geen probleem zijn. Ik ben momenteel een bedrijfsplan aan het schrijven, zodat ik financiering voor de verbouwing kan gaan aanvragen bij de bank. Ik heb daarbij ook een financiële onderbouwing nodig, een globale richtlijn wat de verbouwing van het pand zal gaan kosten. Ik kan inhoudelijk nog weinig vertellen over hoe de verbouwing er uit zal gaan zien. Ik ben meer geïnteresseerd wat een globale verbouwing in een horecapand nou kost. Ik zoek dus gemiddelde cijfers van bouwers die hiermee bekend zijn. Wanneer we door de eerste fase van het plan heen zijn, kunnen we concreter en dieper op op de verbouwing ingaan en een meer uitgebreide offerte maken. Ik hoor het bijzonder graag.

Verbouwen van een geheel appartement

Het betreft een volledige verbouwing van een appartement van 110 m2. Inclusief, nieuwe keuken, badkamer, verplaatsen van wanden, stuken, afwerking, leidingen verplaatsen, kozijnen en een nieuwe vloer. Zie PDF voor uitgebreide beschrijving

Opbouw en twee toiletten vernieuwen

Het betreft een bestaande woning. Opbouw 5 x 4 meter; Verbouwing WC begane grond: verplaatsen en opnieuw inrichten. Badkamer van ongeveer 3 x 2 meter met toilet op de eerste verdieping, compleet vernieuwen en vergtroten. Levering in overleg. Oplevering 15 december. Wij willen de verhuizing voor 15 febr. 2012 realiseren. Graag spoeding contact voor een uitgebreide omschrijving en offerte.

Verbouwing Herenhuis te Schoonhoven, ...

Verbouwing Herenhuis te Schoonhoven, gebruiksopp. 160m²: gehele inrichting op de schop. Begane grond: keuken verplaatsen naar achtergevel (alleen leidingwerk, gaan zelf keuken plaatsen), trappenhuis (2 nieuwe trappen, naar verdieping, naar souterrain), stalen balk plaatsen, voorzetwanden aanhelen. 1e verdieping: volledig nieuwe inrichting: plaatsing 3 nieuwe slaapkamers, 1 nieuwe badkamer, 3 schuifkasten, alle ruimten voorzien van nieuw plafond en voorzetwanden, bestaande vide dichtzetten met glasplaat, vlizotrap naar zolder. Diverse leidingwerk aanleggen. Souterrain: wanden rond trap. Dak berging heeft lekkage, met daardoor een rotte balk Uitgebreide tekeningen tbv maken offerte zijn op te vragen via email. Start rond 14 juni, 2 fasen, verdieping voor bouwvak af.