Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouwen en renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouwen en renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouwen en renoveren

Woning uitbouwen en renoveren

Wij willen onze woning uitbouwen (ongeveer 6 m bij 3 m) helemaal afgewerkt. Daarnaast dient de woning te worden gerenoveerd. Volledig nieuwe badkamer (12 m2), volledig nieuwe wc's (4 m2), stucen van de muren, mogelijk ook de voorgevel veranderen. Huis heeft een oppervlakte van ongeveer 140 m2. Ook plaatsen van een dakkapel.

Achterzijde over 2 verdiepingen uitbouwen

Ik wil bij een kleine vrijstaande jaren 30 woning uitbouwen aan de achterkant. Het gaat om 2 verdiepingen. De begane grond moet ongeveer 3-4 meter worden uitgebouwd, en de 1e verdieping moet ongeveer 5-6 meter breed worden. Er is al een uitbouw van 2 meter in de keuken, daarom scheelt de begane grond met de 1e verdieping.. Lay-out op eerste verdieping moet volledig worden gewijzigd. Nieuwe keuken plaatsen en de badkamer veranderen/renoveren. Tussen de vloeren isoleren en elektra vernieuwen. Eventueel vaste trap naar vlizo plaatsen. De wanden moeten ook gedaan worden. Ik wil vooralsnog een indicatie. De woning is 120 m2.

Woning renoveren, uitbouwen en nieuw dak aanbrengen

Zie bijgevoegde tekeningen begane grond situatie bestaand en situatieschets nieuw. Dakopbouw: robuuste balken plafond op robuuste houten palen op fundering. Dakbedekking: dakpannen / optie riet. Isolatie: dak, vloeren en wanden. Volledig nieuwe indeling ruimten met nieuwe kozijnen, deuren, trap, elektra, CV installatie, sanitair-, wc- (2x), badkamervoorziening en optioneel lift.

Woning renoveren

Het betreft een huis in oude staat in Den Haag. Ik wil het misschien gaan kopen maar vraag me af wat de kosten zijn. Voorzijde zijn de ramen nog in oude staat met glas in lood. De glas in lood ramen wil ik behouden en in dubbel glas zetten. Achterzijde moet de nieuwe pui nog afgelakt worden. De bedrading en leidingen vervangen. Er zijn nu 3 groepen, dit moeten er meer worden. Keuken verbouwen met behoud van oude elementen. Dus nieuwe kastjes timmeren en bovenkasten. Muur en vloer opnieuw betegelen. De huidige badkamer uitbouwen naar de slaapkamer ernaast. Centrale verwarming vernieuwen. Vloerbedekking verwijderen en geheel houten planken leggen. Behangen en stucen van de plafonds en wanden. Het huis staat te koop op funda -haag/valkenboskade-188/5a7e7fba2a2d82039e3a56ef

Uitbouwen en renoveren

We willen een uitbreiding bouwen op de 3e en 4e verdieping, 30 en 6 m2. Op de 3de verdieping zal het dakterras een extra ruimte gaan worden. De 30 m2 willen wij graag gebruiken als 2 kamers. Hier dient de wanden en het plafond gestuukt te worden. Op de 4de etage willen wij de slaapkamer met 6 m2 uitbouwen en hieraan vast een dakterras creëren. Hiervoor kan de reling van het oude terras gebruikt worden. De trap in de woning zal op de zelfde plek blijven, maar dient te worden gedraaid. Het is nog niet bekend of hier een vergunning voor aangevraagd dient te worden.

Woning opbouwen, uitbouwen en renoveren

Wij willen onze woning gaan aanpassen aan onze woonwensen. Op het platte dak willen wij graag een dakopbouw laten plaatsen met dakterras. De opbouw zal ongeveer 20 m2 gaan worden en het dakterras 3 bij 3 meter. De ruimte zal gebruikt gaan worden als slaapkamer. De wanden en plafond zal worden gestuukt en de elektra en cv moet worden doorgetrokken. Daarnaast willen we een uitbouw achter de keuken en het bestaande dakterras daardoor vergroten. Hiervoor zal er een gemetseld schuurtje moeten worden verwijderd. De uitbouw aan de keuken zal 3 bij 2 meter gaan worden en het dakterras dus doorgetrokken. In de uitbouw dient er elektra aanwezig te zijn en de ruimte moet worden geïsoleerd. Er zijn nog geen vergunning aangevraagd.

Woning uitbouwen en renoveren

Complete renovatie inclusief keuken, badkamer en uitbouw.

Woning renoveren en uitbouwen

Het gaat om de verbouwing van een huis dat wij willen kopen, als de verbouwing/aanpassing die wij noodzakelijk vinden voor ons te betalen is. - Begane grond: van de garage moet een slaapkamer gemaakt worden. Muren en plafond maken/stucen, houten vloer plaatsen, nieuwe "garage"deuren met ramen. Verder, voor ons optioneel, 2 wanden tussen woonkamer en halletje openen en aan buitenkant een klein halletje aan het huis plaatsen met de buitendeur. - Eerste verdieping: er moet een opening en deur komen vanuit de gang naar de badkamer. In de doorgang van de slaapkamer naar de badkamer moet een deur geplaatst. - Tweede verdieping / zolder: aan voorzijde een dakkapel (zoals de bestaande aan de achterzijde). Twee wanden en een deur plaatsen om een kamer te maken. Kunt u op basis van deze informatie een ruwe schatting maken van de kosten, indien u deze werkzaamheden voor ons zou gaan uitvoeren? Een afspraak maken om de woning te bekijken kan ook, maar dan moeten we dat even organiseren met de verkoop-makelaar. Mocht u nadere informatie nodig hebben dan ben ik graag bereid die te geven. Alvast dank en hartelijke groet.

Tussenwoning verbouwen

Ik heb een eengezinswoning gekocht, een tussenwoning waarvan ik naar verwachting binnen 2 tot 3 weken de sleutel zal krijgen. Ik wil de woning graag laten verbouwen en renoveren. Ik wil daarbij het liefst in gesprek komen met bedrijven die de volledige regie over alle klussen zullen voeren. Ik wil de woonkamer 3 meter laten uitbouwen over de volle breedte van 525 cm. Verder wil ik op de zolderverdieping een dakkapel laten plaatsen. Ik wil ook de complete woning aan de binnenzijde laten schilderen. Het gaat hierbij om de wanden, plafonds, alle kozijnen, deuren en ramen. Ik wil het huidige laminaat in de hele woning laten verwijderen en daar nieuw laminaat laten leggen. Ik zal dit laminaat naar verwachting zelf aanschaffen. Ik wil graag een afspraak maken zodra ik de sleutel heb, zodat het werk kan worden ingemeten. Het is mijn wens om het werk vanaf eind augustus/ begin september te laten starten. Ik wil graag een gespecificeerde offerte ontvangen met afzonderlijke posten voor de diverse werkzaamheden. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Woning uitbouwen en renoveren

Wij hebben pas een (bestaande) woning gekocht en deze moet verbouwd worden: - Achtergevel anderhalve meter uitbouwen (geen vergunning nodig); - De woning (1956) volledig strippen; - Verplaatsen toilet, nieuwe badkamer, tussenmuren verplaatsen (1 dragende muur moet gedeeltelijk uitgebroken worden, de rest is niet dragend); - Tekeningen aanwezig. We zijn nu bezig met tekeningen en vergunningen. We zouden graag direct na de bouwvak starten met het project.