Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouwen achterzijde woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouwen achterzijde woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouwen achterzijde woning

Uitbouw woonkamer

Ik wil de woonkamer uitbouwen aan de achterzijde. De uitbouw moet ongeveer 4 bij 3,5 meter worden. Ik weet niet of er een vergunning nodig is, en of er elektra aangelegd moet worden. Er moet wel gestuct worden. Ik weet ook nog niet of er een fundering in moet. De uitbouw moet van kunststof zijn. Ik bespreek graag wat de mogelijkheden zijn.

Uitbouw achterzijde casco

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde om de leefruimte te vergroten. We willen 4 meter uitbouwen. Er is geen vergunning voor nodig. Er moet elektra in en ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden. In ieder geval geen hout. Ik weet ook niet zeker of er een fundering in moet komen. Ik ontvang graag een offerte voor compleet en casco oplevering.

Uitbreiden bestaande uitbouw

We willen aan achterzijde laten uitbouwen. Er zit nu een bijkeuken aan, maar we willen ook de achterkamer daarmee gelijk laten trekken. Dus zal nog 3 x 2 m extra worden. bestaande ramen/gevel van de uitbouw kan wat mij betreft blijven zitten. Het moet casco opgeleverd worden met een stalen fundering en metselwerk aan de buitenkant. De afwerking doen we zelf. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Uitbouw achterzijde huis met eventuele afwerking

Ik heb de wens om een uitbouw te realiseren. Graag ontvang ik een offerte van 2 maten: 1,8 x 5,1 m en een voor 2,5 x 5,1 m. Dit heeft te maken met een vergunning die ik van de gemeente heb gekregen voor 2,5 m, maar een buurman attendeerde mij erop dat mijn straat eigenlijk maar 1,8 meter mag uitbouwen. Hier ben ik dus nog over in gesprek. Maar mocht het toch voor 2,5 meter mogen, zou ik graag willen weten hoeveel de kosten daarvan bedragen. De reeds bestaande kozijn (schuifpui) wil ik meenemen. Bouwkundige- en constructie tekening zijn gemaakt en in bezit. De uitbouw wil ik aan de achterkant van mijn huis willen bouwen. De afwerking van de binnenkant is een beetje afhankelijk van de prijs. Ik wil het gestuuct hebben, geschilderd en een vloer laten leggen. Ook wil ik de vloerverwarming doortrekken van de huidige woonkamer. Er is nog een extra kanaal om dit aan te sluiten. de buitenkant wil ik gemetseld. welke stenen weet ik nog niet, hier graag advies over. eventueel dat dit op de tekeningen vermeld is. Momenteel ligt er betegeling in de tuin, dit zou eerst weggehaald moeten worden. Een deel van de tegels wil ik houden en de andere mogen afgevoerd worden. er is een tuinpoort aanwezig. Materiaal- en arbeidskosten graag apart offreren.

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen aan de achterzijde van onze woning een uitbouw. Breedte van de woning is 4,9 m. We zouden 2 meter (of kan je alleen maar 2,4 m?) willen uitbouwen. Het betreft een complete uitbouw, inclusief elektra, leiding, fundering werk. Kunt u de kosten inschatten? En hoe lang duurt het om het te bouwen?

Uitbouw achterzijde woning

Wij willen onze woonkamer uitbouwen door een uitbouw te laten plaatsen van 2 m diep en 6 m breed. Hiervoor ontvangen wij graag advies over de mogelijkheden en een prijsvoorstel. Er is geen vergunning nodig. Verder moet het compleet opgeleverd worden met elektra (alleen buitenverlichting) stucwerk en een fundering. Ik weet nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden dus ik laat mij adviseren.

Uitbouw achterzijde

We willen de achterzijde van onze woning uitbouwen. De metingen 4. 90 breedte en 2 m bijbouwen. Er is geen vergunning voor nodig. Het moet compleet opgeleverd worden zonder elektra en stucwerk. Er hoeft ook geen fundering in te komen. Ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw achterzijde

Wij willen onze keuken uitbouwen met 180 cm en een overkapping van 190 cm dus een plat dak van 370 cm bij 530 cm en op die 180 cm een schuifpui. Er moet dus ook vloeraanpassing komen maar willen graag een afspraak met jou maken wat zoal de mogelijkheden zijn. Bijgaand wat foto van huidige situatie,wij willen dus een doorbraak van raam tot en met deur 402 c. Er is geen vergunning voor nodig. Verder wil ik dat het compleet opgeleverd worden met een bakstenen buitenkant, elektra, een fundering, en stucwerk. Ik ontvang graag een offerte.

Achterzijde uitbouwen

Ik wil een complete, stenen uitbouw laten plaatsen. De maten zijn 2. 5 x 5.40. Het moet compleet opgeleverd worden met een fundering, elektra, stucwerk, kunststof kozijnen en dubbel glas. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Een uitbouw rondom een woning realiseren

Ik zoek een aannemer die mijn benedenverdieping van mijn hoekwoning kan uitbouwen. Het betreft de voor- en zijkant van de benedenverdieping die uitgebreid moet worden. Dit moet gebeuren met een gemetselde constructie. Ik wil dat de uitbouw casco opgeleverd word. Daarnaast zie ik graag een kunststof schuifpui aan de achterzijde. Er zijn 2 manieren om dit werk te realiseren. Optie 1: - Zij-uitbouw 2,5 x 8 meter - Achter-uitbouw 1 x 4,3 meter - Overkapping 2,5 x 3,meter Optie 2: - Zij-uitbouw 2,5 x 11 meter - Achter-uitbouw 1 x 4,3 meter