Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw plaatsen

Uitbouw realiseren

Ik wil graag een uitbouw van 2 meter, binnenmaat. Huis is 7 meter breed. Achterpui met 4 meter glas, deuren en raam ernaast. Graag casco oplevering met een metsel constructie. Er is geen vergunning nodig.

Een bestaande garage uitbouwen

Ik zoek een aannemer die een bestaande garage kan uitbouwen. Dit moet een extra 570 cm breed en 400 cm diep worden. De uitbouw moet geïsoleerd en gemetseld zijn. De afwerking bespreek ik graag nog even met de aannemer. Het betreft een vrijstaande woning.

Renovatie en uitbouw aan tussenwoning

Betreft een uitbouw en renovatie aan een tussenwoning uit de jaren 60 waar lange tijd niets is gedaan. - uitbouw achterzijde huis (6 x 2 m) - eventueel tussenmuur slopen om woonkeuken te realiseren (we zijn er nog niet uit) - vervanging kozijnen hele woning (van hout naar kunststof) - vervanging buitendeuren - renovatie vloer (nieuwe vloer + vloerverwarming) - renovatie trap (28 treden) - renovatie badkamer - schilderwerk - stucwerk - vervanging toilet begane grond Bij voorbaat dank voor reactie.

Lichtkoepel plaatsen in een bestaande aanbouw

Ik zoek een dakdekker die in het dak van onze bestaande uitbouw een lichtstraat kan maken. De lichtstraat moet ongeveer 100 bij 100 cm groot worden, maar kan in overleg. Het is ons niet bekend waar de leidingen in het dak liggen, dit moet eerst geconstateerd worden. Het is een betonnen dak. Op het dak ligt momenteel grind.

Uitbouw achterzijde

Uitbouw achterzijde huis. Ongeveer 3x6m. We kunnen zelf ook het een en ander realiseren. Maar de grootste dingen willen we uitbesteden Geen fundering aanwezig deze zal moeten komen, wel een prefab casco oplevering.

Uitbouw + dakopbouw

Wij willen graag achter aan aanbouw van 3 bij 5 meter. De eerste verdieping willen we uitbreiden met een dakopbouw. Ik heb de tekeningen van de architect toegevoegd. Graag alle deuren en kozijnen van hout. Voor opbouw graag een casco oplevering met stucwerk en een houten constructie. De uitbouw graag een casco oplevering met stucwerk en een metsel constructie. Vergunning is al aangevraagd.

Verbouwing van de woning en een uitbouw realiseren

Wij zijn bezig met het kopen van een woning. Daar zouden we het volgende willen laten uitvoeren: #Uitbouw achter 6m breed/2,5 m diep. We willen het liefst een complete oplevering, een prefab constructie en ik denk dat een vergunning niet nodig is. #Keuken met eiland #hele huis aanpakken #Isoleren garagevloer en 1 muur #Splitsen slaapkamer in 2 kamers #Splitsen zolder in 2 kamers #Overtegelen benedenverdieping (nu tegelvloer met daaronder vloerverwarming / 66 m2) #badkamer (2 x 2 m) toilet erin en inloopdouche maken #Dakraam vervangen door een soort met een ‘uitstaande knik’. Mei/juni zouden we het liefste starten. Over wie materiaal aanschaft, zoals tegels enzovoort, willen we graag overleggen.

Uitbouw achterzijde woning, met opbouw

Wij willen graag een aanbouw aan de achterzijde van de woning, van ongeveer 6x2.5. Op die aanbouw willen we 1 slaapkamer doortrekken, met schuin dak, dat vanaf zolder kan doorlopen.

Uitbouw aan de achterkant van het huis

De uitbouw zal in de lengte ongeveer 2.5 meter zijn en 5.5 a 6.5 meter breed zijn en in de hoogt 3.5 a 4. meter hoog zijn.

Uitbouw achterkant huis van jaar 1930

Ik ben op zoek naar een aannemer voor een uitbouw van 4.95 meter x 3 meter x 2,67 hoogte, in hout, mag ook kunststof, plat dak met afwatering. Met raam uit een stuk dat open kan. En een openslaande terras deur. Vloer in hout. De aanbouw zou aan de bijkeuken komen te staan en heeft een buiten deur.