Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keuken uitbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keuken uitbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keuken uitbouwen

Uitbouw woning achterkant van steen

Wij willen onze benedenverdieping uitbouwen over de gehele breedte (6,5 m) en 2 meter diep. De zijwanden van steen en kozijnen van hout. Achtergevel dient te worden doorgebroken en met stalen balken verstevigd (constructie berekeningen zijn aanwezig). Er dienen 3 heipalen ter ondersteuning te worden geplaatst (waarschijnlijk). Inclusief afwerking aan de binnenkant. Er is geen vergunning nodig.

Casco uitbouw achter

We willen een casco uitbouw van 6 x 2.5 meter. We hebben al tekeningen van de architect, de constructie wordt berekend. Vergunning is niet nodig. Fundering zijn ongeveer 4 palen nodig met beton. We willen een prefab constructie. De buren willen ook een uitbouw, mogelijk dat zij ook mee willen doen.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw maken van maximaal 2,5 m diep en 10 m breed. De vloer moet optimaal geïsoleerd worden en er komt vloerverwarming. Ik wil graag weten hoe de fundering eruit zal gaan zien. Moet er bijvoorbeeld geheid worden?

Bestaande uitbouw: isoleren en lekkages verhelpen

We ervaren de volgende problemen met de uitbouw van ons hoekhuis: - Lekkages aan rand uitbouw tegen huis, bij combinatie van veel regen en veel wind - Tocht vanuit gaatjes spotjes en plafondlamp, vermoedelijk is e.e.a. slecht geïsoleerd - Extreem warmte- en kouverschil in zomer/winter - Bij warm weer werking van materialen waardoor kieren ontstaan Om bovenstaande zaken te verhelpen vermoeden we dat o.a. de volgende werkzaamheden nodig zullen zijn: - Isoleren van de uitbouw - Herstellen van lekkage (van binnen- of van buiten uit?) - Opnieuw voorzien van plafondplaten, noodzaak afhankelijk van waar de lekkage vandaan komt en hoe isolatie kan worden aangebracht - Stucen van deze platen - Herstel spachtelputz (wanden) - Eventueel hele plafond woonkamer gladmaken en witten (geen schuurwerk) We zoeken een aannemer/bedrijf dat de bovenstaande problemen op kan lossen. We vinden het belangrijk dat er een goede, degelijke oplossing komt voor de door ons ervaren problemen. Graag een beoordeling / overleg van de uit te voeren werkzaamheden + offerte hiervoor. Alvast bedankt.

uitbouw oprit met verdieping + achterzijde woning

Wij willen een uitbouw realiseren. De oprit naast huis willen wij bij de woonkamer aantrekken + een verdieping erboven op zodat we boven 2 extra slaapkamers creëren. Ook willen we aan de achterzijde van de woning uitbouwen. Het oppervlakte naast de woning is 21 m2. en de verdieping erboven op zal ook 21 m2. De uitbouw aan de achterzijde van het huis zal 27 m2 zijn.

Uitbouw van de woonkamer

Ik wil graag een uitbouw van 2.49 m lang en 5.20 m breed. Ik geloof dat er geen vergunning nodig is tot 2.49 m. Ik wil de aanbouw of van bakstenen. Graag inclusief leidingen, verwarming en elektra. Wat zou het kosten zonder stucen en met stucen? Wat kost het extra als ik er een lichtstraat in zou willen, en wat zijn de kosten voor een lichtkoepel? En wat zou een Veluxraam kosten?

uitbouw achterzijde woning

Wij willen een uitbouw van 5 meter breed bij 3 meter. Het wordt een metselskeletbouw met stenen 2 kanten. kunststof schijfdeuren. dakraam. Het is een tuin waar nog geen fundering is.

Lekkage plafond uitbouw verhelpen

Bij langdurige regenbuien komt er vocht door het plafond. Wat de oorzaak is, is mij niet duidelijk. De vorige eigenaar had in 2018 ook last van vochtproblemen. Betreft een huis uit 1931 met een uitbouw van 2019. Vorig jaar heb ik tweemaal zelf de achtergevel geïmpregneerd. De loodslab en dergelijke ziet er wel verder goed uit. Bitumen dak. Graag een snelle uitvoering klus. Ik verwacht dat het uit de schaft van de schoorsteen de oorzaak is, graag een vakman die dit kan lokaliseren en oplossen.

Uitbouw achterzijde bouwen

Ik wil graag aan de achterkant van mijn woning uitbouwen. De maten zijn 3,5 x 5,2 meter.

Uitbouw woning achterzijde

Graag willen wij een offerte voor het uitbouwen van de woning aan de achterzijde van 2,50m x 5m. De naastgelegen woningen aan beide zijde zijn reeds uitgebouwd tot deze lengte. Dezelfde uitstraling zal gebruikt moeten worden. Zie voorbeeld uitbouw bij de foto's Foto is van een uitbouw van de buren, wij willen het ook graag zo hebben.