Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Keuken uitbouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: keuken uitbouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: keuken uitbouwen

Uitbouw realiseren en dakconstructie veranderen

Ik ben op zoek naar een aannemer die een uitbouw met diepte 3 meter kan realiseren. Bovendien zou ik graag de dakconstructie van de zolder willen veranderen zodat ik twee slaapkamers hier kan plaatsen, nu is dit niet mogelijk omdat het dak erg schuin afloopt.

Een casco uitbouw achter een woning opleveren

Ik zoek een aannemer die een uitbouw met houtskelet en grijze rabatdelen kan opleveren aan de achterzijde van mijn recent aangekocht woning. De uitbouw moet 350 bij 300 cm zijn; casco worden opgeleverd en zijn voorzien van openslaande deuren.

Dubbele uitbouw zijkant

Wij willen een dubbele uitbouw realiseren aan de zijkant van ons huis (gang, entree) Afmetingen 120x355cm Dit om de trap te verplaatsen uit de woonkamer voor meer ruimte. Daarbij de 2e slaapkamer ook iets groter te maken. Tevens een prefabkelder onder het bestaande stuk gang (betonnen vloer) en het nieuw te bouwen deel. 2x2 of 2x3m voor voorraadkelder. Evt. Extra klus als de offerte goed is, plaatsen van een dubbele nokverhoging. Zie bijgaande pfd voor bouwplannen.

Voorgevel uit laten bouwen

Rond April/Mei 2021 is de sleuteloverdracht van onze woning. Wij graag meteen daarna aan de voorgevel uitbouwen met een extra kamer. (zie tekening). Hiervoor dient een raampartij gewijzigd te worden in een doorgang met dubbele openslaande deuren en in dezelfde voorgevel dient een compleet nieuwe (enkele) deurdoorgang naar dezelfde uitbouw gerealiseerd te worden. Binnen dient ook een klein niet dragend muurtje en twee vaste kasten verwijderd te worden teneinde hiervan een gang te maken. We willen het huidige raam in de huidige voorgevel graag vervangen voor dubbele openslaande deuren naar de nieuwe uitbouw. De nieuwe uitbouw zelf willen we over een breedte van 5 meter langs de voorgevel en dan 4 meter richting voortuin. (De voortuin zelf is circa 30 meter diep). De nieuwe uitbouw moet gebouwd worden in dezelfde stijl als van een reeds bestaande uitbouw/serre elders aan de woning; een laag (50 cm hoog) muurtje (borstwering) met daarop rondom kunststof kozijnen met bovenlichten bestaande uit glas-in-lood ramen. De oppervlakte van de uitbouw zal dus circa 20 m2 bedragen. Er is nog geen vergunning aangevraagd.

Uitbouw achterkant woning

Ik wil een uitbouw van 2 m x 2 m plat dak met licht koepel, mag houtskelet zijn. Met zijwand van trespa of iets dergelijks. Afwerking binnen kan ik zelf.

Uitbouw achterzijde

Wij hebben een tussenwoning gekocht waarvan de sleuteloverdracht 01 oktober 2020 gaat plaatsvinden. Graag willen we zo spoedig mogelijk na deze datum een uitbouw laten realiseren aan de achterzijde. Afmeting: 4 meter breed x 2,50 meter diep. Graag uitgevoerd met een kunststof schuifpui.

Uitbouw achterzijde woonkamer

Aan de achterzijde van onze nieuwbouw 2-onder-1 kap woning willen we een uitbouw met zoveel mogelijk glas. Gewenste afmeting 5,00 meter breed en 2,50 meter diep. De kozijnen uitgevoerd in hout, kunststof of aluminium, graag advies van de Aannemer.

Herstellen van de fundering van een uitbouw

Ik zoek een aannemer voor funderingsherstel aan onze uitbouw. Onze uitbouwt bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Deze willen wij waterpas laten maken door middel van een injectie of betaalbare techniek. Door de verzakking zijn er scheuren ontstaan granieten vloer keuken. De uitbouw is gemetseld en de tuin is bereikbaar per achterom.

Uitbouw achterzijde nieuwbouw

Wij willen een uitbouw realiseren voor ons nieuwbouw van 1,2 m lang (binnenmaat) bij 5,1 m breed (binnenmaat). De hoekwoning heet ook een uitbouw dus moet het op dezelfde grens zijn. Hij moet op dezelfde manier afwerkt worden. Graag ook met binnenafwerking en een fundering.

Uitbouw aan de achterzijde van de woning

We willen een uitbouw van 2,5 x 5,41 meter laten plaatsen met daarbovenop een dakterras. Er zijn al 4 heipalen geslagen. Compleet of casco is nog in overleg, en de buitenkant moet gemetseld zijn. Het is een huis uit 2009.

Partners

Partners van Casius