Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw

Een lichtstraat correct plaatsen

Wij hebben een lichtstraat door een bedrijf laten plaatsen, maar dit is dusdanig slecht gedaan dat wij een ander bedrijf zoeken om de lichtstraat in orde te maken. Wij zijn benieuwd of jullie dat zouden kunnen doen? Het betreft een aluminium lichtstraat wat zich op de uitbouw bevindt.

Een recent aangekocht woning uitbouwen

Ik heb een nieuwe woning gekocht en zoek nu een aannemer die, die nieuwe woning kan uitbouwen. De uitbouw moet 6,42 bij 3 meter worden, hoogte ongeveer 2,56/2,60 meter. Achter kunstofkozijnen, openslaande deuren, daarnaast aan beide zijde 1 raam tot aan de grond. De huidige achterdeur en het achterraam met deur moeten opengebroken worden en vrije doorloop worden. 4 aansluitingen dubbele wandcontactdozen, 2 lichtpunten binnen, 2 lichtpunten naast de ramen buiten. Dak 2 lichtstraten d.m.v. glas op afschot. Een mogelijke optie zou een ruimte van 1 meter bij 2 meter zijn waar de wasmachine in geplaatst word met een klein raam. Aan de ene kant staat reeds een uitbouw van de buren. Buitenzijde het liefst metselwerk, binnenzijde afwerking stukadoor klaar.

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen graag een uitbouw aan onze nieuwbouwwoning aan de woonkamer (richting achtertuin) net zoals de buren. Het gaat om 2,4m diep en 4,8m breedt. Ook willen we de vloerverwarming meenemen en elektra. Als het kan willen we de kozijnen die er nu in zitten hergebruiken, hopelijk kan dat. Graag willen we weten wat dit gaat kosten met dezelfde stenen.

Aanbouw bijkeuken aan zijkant woning maken

Ik zoek een aannemer die aan de zijkant van mijn woning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 1805 bij 5700 mm groot en hout skelet bouw zijn. (hal en bijkeuken op tekening). Ik bespreek graag overige specificaties met de aannemer.

Een uitbouw ontwerpen en realiseren

Ik zoek een specialist die een aanbouw kan realiseren. Daar moeten ook tekeningen voor gemaakt worden. Maten bespreek ik graag met de vakman.

Nieuw huis bouwen

Beste bouwers, In de bijlage stuur ik een voorbeeld van een woning. Een soort gelijke woning zou ik graag gerealiseerd willen in het nieuwe kavel gebied in Almere Nobelhorst. Het gaat om een hoekwoning die aan de linker zijde geschakelde buren heeft. Het project is helemaal nieuw nog en niets aan gedaan. Als jullie zulke projecten uit willen voeren dan zou graag een afspraak willen inplannen. Woning moet 57 m2 worden per verdieping. We willen twee verdiepingen en een begane grond, graag stucwerk voor 400 m2. Graag ook nog een uitbouw van 4 bij 5,70

Uitbouw achterzijde

Uitbouw achterzijde woning van 3,00 meter x 5,50 meter. Er is geen achterom. In de nieuwe achterpui een enkele deur met een bovenlicht. Graag advies betreffende eventueel hergebruik huidige achterpui. Bestaande radiator huidige achtergevel verplaatsen en in de uitbouw 1 nieuwe radiator erbij.

Uitbouw aan de achterzijde op de eerste etage plaatsen

De eerste etage is momenteel een schuin dak en zou een rechte gevel mogen worden van vloer tot plafond. Mag casco geplaatst worden. De maten worden 12 x 2,5 meter.

Uitbouw achterzijde

Wij willen een uitbouw aan de achterzijde van 5 m breed en maximaal 1.80 m a 2.0 m diep. De uitbouw moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en een gemetselde buitenkant. Ik ontvang graag een offerte.

Uitbouw achterzijde bouwen

Ik zou graag een offerte willen voor een uitbouw van 4x6 meter aan de achterkant van de woning. Op het dak met 2x 1000mm lichtstraat. Aan de voorkant een 5 meter schuifpui. Er moet gehijd worden 4 palen. Met Vloerverwarming. Voorkeur voor een metsel constructie, en beide opties qua oplevering.