Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw met zwart stalen kozijnen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw met zwart stalen kozijnen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw met zwart stalen kozijnen

Uitbouw achterzijde woning

Aan de achterzijde van de woning zou ik graag een casco aanbouw willen laten plaatsen van 1.50 meter diep en 5.20 meter breed. In de achtergevel willen wij graag 2 openslaande deuren met zijlichten, kunststof mat zwart. Er zal een fundering op palen geplaatst moeten worden en er is geen vergunning nodig.

Uitbouw serre achterkant woning

Wij willen onze woning uitbreiden met een serre van zwart aluminium met hr++ warmtebestendig glas met de afmeting 8,24 x 2,20 meter. 1 zijkant glas, andere zijkant is tegen de bestaande gevel. De voorzijde is met een vierdelig aluminium schuifpui waarvan twee delen schuivend zijn. Ik wil een betonvloer met vorstrand fundering en afwerkvloer. Volledige doorbraak en eventueel draagbalk van 8,24 meter in overleg.

Serre of uitbouw achter de woning bouwen

Wij zijn ons aan het oriënteren op het bouwen van een serre/uitbouw van ongeveer 2 x 2 meter. De serre zou de kamer vergroten en een de linkerzijde aansluiten op de keuken, welke dan bij de rest van het huis aan zou gaan sluiten. De voorkeur gaat uit naar zwart aluminium met openslaande tuindeuren of schuifdeuren.

Uitbouw met stalen kozijnen plaatsen

Zou u een offerte kunnen uitbrengen voor de uitbouw van 4 meter lang en 6 meter breed. Er is nog geen fundering aanwezig. Er zijn heipalen nodig. De buren hebben palen van circa 8 meter gebruikt. De grondwaterstand zit op zit 5 meter. De kozijnen moeten in zwart staal worden uitgevoerd. Bovenop twee lichtstraten plaatsen, in het platte dak. naast het gedeelte dakterras. Een doorbraak maken vanuit het huis is optioneel. De bereikbaar is niet zo best; er is geen achterom. Alles zal over het huis gehesen moeten worden.

Uitbouw maken

Uitbouw 3 meter x 4.87 (binnenmaat woning) breed. In het midden van de pui muurtje 90 cm en beide kanten hoge (231.5 cm) openslaande deuren van zwart hout met 6 ruitjes per raam. Alles stucklaar opleveren inclusief lichtraat van 2 meter breed. Gasaansluiting aanleggen. Per 3 april financiering bouwdepot.

Serre leveren

Uitbouw woning realiseren. Dit wil ik graag zelf gaan doen. Ik ben benieuwd was een serre bij jullie kost aan materiaal. Wat ik graag wil is: Kunstof serre met hr ++ glas. Liefst met een schuifpui en een losse deur erin. De maten voor de serre zijn. 3 meter breed en 3 of 4 meter lang. De kleur het liefst zwart. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto gratis voor de deur kwijt

Uitbouw of serre laten plaatsen

Heer/mevrouw, wij zouden graag onze woning in Amstelveen willen vergroten dmv een serre of uitbouw. Ik neig zelf naar een serre toe omdat ik echt een aparte kamer wil creeren. Echter is de achterkant van de woning wel op het noorden en ik vraag mij af of dit wel kan met een serre. De serre zal 5 meter breed worden en 3 meter diep. Een uitbouw is eventueel ook een optie maar ik ben bang dat er dan veel licht verloren gaat. We zouden graag een serre willen van zwart/donkergrijs metaal(look) en triple glas. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn. Ook hoe snel jullie zouden kunnen beginnen.

Uitbouw bouwen aan de achterkant en zijkant

Wij willen een uitbouw realiseren die tegelijkertijd de achterkant en zijkant van de woning vergroot. De achterzijde zal 3 meter diep worden en 7.5 meter breed. De zijkant zal 2.3 meter breed zijn en 6 meter lang. Er dienen 2 dubbele openslaande deuren in de achter gevel te komen en in de zijkant uitbreiding 2 ramen van 2 x 1 meter, in de breedte. Dit kunnen kunststof of houten kozijnen worden, wat goedkoopst is, dubbelglas. Er moet vloerverwarming over de hele uitbouw komen en aan de buitenzijde liefst rabatten(zwart) rond om. Er is nog geen vergunning aangevraagd daar we bezig zijn met het aankopen van de woning. Er is een plattegrond beschikbaar.

Aanbouw bouwen aan de woning

Wij willen graag een aanbouw laten plaatsen in mei, gaat om een aanbouw van 6x2. 5x2.5. Willen graag zoveel mogelijk en zo hoog mogelijk glas, beginnen aan de rechterkant met stenen muur ivm de keuken, ongeveer 1 mtr, daana lichtstraat en dan 2 openslaande deuren en dan weer een lichtstraat, daarna op de hoek links weer een lichtstraat en daarna een stenen muur van ongeveer 1 mtr, dit ivm zicht op de poort en het lichtinval. Zie meegestuurde foto. Graag de kozijnen in zwart, compleet afgewerkt aan binnenzijde, vloer en stucwerk, kozijnen afgelakt. Ook graag 5 of 6 spotjes met dimmer plaatsen. Moeten 3 palen geheid worden. Radiator is niet nodig ivm vloerverwarming wat we ook willen laten plaatsen, ook hier graag offerte voor, gaat om de uitbouw en keuken, ongeveer 17m2, of om de keuken en woonkamer en uitbouw, ongeveer 60m2, beetje afhankelijk van de prijs. Op de meegestuurde foto ziet u een voorbeeld van de kozijnen zoals we het graag willen zien, niet letten op het hout aan de bovenzijde, de overkapping, en de houten vlonder. Reacties alleen via mail svp, ivm werkzaamheden in het buitenland. Alvast vriendelijk bedankt.

Dakterras aanleggen

Graag uw offerte voor het aanleggen van ongeveer 26 m2 dakterras, 480 cm x 526 cm, op uitbouw op 1e etage: - zwevend aanleggen door middel van stalen balken; - tevens deur en kozijn aanbrengen als toegang vanuit 1e etage deur is aanwezig kozijn nog niet; - vergunning aanvragen via gemeente; - aluminium hekwerk zwart gespoten aanbrengen ongeveer 10 meter.