Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw zijkant woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw zijkant woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw zijkant woning

Uitbouw van woonkamer/keuken

Wij willen een aanbouw aan de zijkant van ons huis, van ongeveer 6 bij 4 meter. Met aan de zijkant (veel) glas.

Uitbouw met serre

Wij willen graag een uitbouw aan de zijkant van de woning met daaraan, aan de achterzijde een serre. Dit moet met een schuifpui. Ik weet niet wat voor type aanbouw ik precies zou willen en laat me graag adviseren. Ik wil nog geen water of elektra leidingen naar de serre toe getrokken hebben, maar misschien verandert dat nog. De aanbouw moet een plat dak krijgen.

Zijkant woning uitbouwen

Ik wil dat de zijkant van de woning uitgebouwd moet worden voor badkamer en een slaapkamer. Er moeten water en elektra leidingen naartoe getrokken worden. De manier hoe staat helemaal open afhankelijk van wat mooi en goedkoper is. Prefab is wat makkelijker. Ik zit wel met heiwerk in verband met mijn carport. De uitbouw moet 2,5 bij 5-6 meter worden. Er moet wel een deur van binnen naar buiten komen maar geen deur naar de buiten toe. Er moet geen schuifpui of wat dan ook komen maar hooguit een raam.

Uitbouw achter- en zijkant

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achter- en zijkant van de woning. Het zal een L vorm van 9 x 4 meter en 3 x 6.50 meter moeten worden. Voorzien van een plat bitumen dak en stalen kozijnen voorzien van glas van boven tot onder. Daarbij moet er in een draagmuur, lengte 6.30 meter, van de de topgevel een of meerdere doorgangen naar de aanbouw van 4 meter breed worden gemaakt. Graag ontvang ik een indicatie voor.

Buitenmuur/draagmuur van hoekwoning openbreken

We willen graag weten wat het ongeveer kost om een draagmuur/buiten muur van een hoekwoning open te breken en op te vangen met balken. Ons idee is noet naar achter uit te bouwen maar opzij. Dedoorgang die ontstaat zal 4m zijn dat uit de draag muur gehaald word. De gehele uitbouw aan de zijkant word dan 4m bij 2,5.m. Het nodige aan electrA en water zal erin verwerkt moeten worden want de keuken komt in deze ruimte. Ik hoop t goed uitgelegd te hebben en een redelijk gangbare offerte onder voorbehoud van jullie te krijgen. Geheel vrijblijvend van onze kant.

Uitbouw zijkant woning

Wij willen een uitbouw van 10 X 6 meter Daarvoor is dus een fundering nodig

Woning uitbouwen

Wij willen graag een prijs indicatie van een uitbouw van 1,5 x 5 meter achter ons huis, zie foto achterkant. Zijkant van steen en voorkant: 70 cm muur, 360 schuifpui, 70 cm muur. Bovenstuk van glas. Weghalen van bestaande achterkant, 2 x pui en 2 x muur van beton. Plaatsen latei, zodat plafond doorloopt naar het glas van de uitbouw.

Achterkant uitbouwen met woonkamer/keuken

Uitbouw achterkant 3 meter x 7 meter, is vergunningvrij, van steen Schuifpui bijna gehele achterkant en zijkant van de uitbouw 2 Lichtbakken lengte circa 2 meter x 0,5 meter

Aanbouw aan zijkant woning

Graag een offerte voor een uitbouw van circa 2,75 x 8 meter aan de zijkant van de woning in zelfde stijl als de woning. Een omgevingsvergunning is niet nodig. De uitbouw is onderdeel van verbouwing begane grond: nieuwe vloer, vloerverwarming, nieuwe keuken, het slopen van de gashaard et cetera. Er zijn foto's beschikbaar en in overleg met de huidige bewoners is er een bezichtiging mogelijk. We krijgen waarschijnlijk half november de sleutel van de woning.

Uitbouw aan een vrijstaande woning

Wij wonen in een vrijstaande jaren '30 woning en willen daar aan de zijkant een uitbouw laten maken. Het gaat om een casco uitbouw van 900 x 200 cm waarin we een bijkeuken en woonvertrek maken. Er moet hier geheid worden. Ik wil een afspraak maken met een vakman om de klus hier te bespreken. Daarna ontvang ik graag uw gedetailleerde offerte.