Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw zijkant huis en dakkapel voorkant huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw zijkant huis en dakkapel voorkant huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw zijkant huis en dakkapel voorkant huis

Achterzijde woning uitbouwen

Wij willen een uitbouw realiseren in de vrije ruimte tussen de zijkant van onze woonkamer en de achterzijde van onze garage, ongeveer 3 x 3 m. Er moet een fundering worden gemaakt die aan twee zijden kan worden geankerd in onze bestaande betonfundering. Er zal tenminste op 1 hoek een heipaal moeten worden geslagen. Er moet een doorbraak worden gemaakt in de buitenmuur van de woonkamer. Daarboven moet een draagbalk worden gemaakt om de bovenliggende muur op te vangen. De bestaande achterdeur in de buitenmuur van de garage moet worden dichtgemetseld. De uitbouw wordt tegen een buitenmuur van de buren aangebouwd. Daar hoeft dus geen spouwmuur te komen, er kan worden volstaan met een halfsteens muur met een dunne isolatielaag tegen de bestaande buitenmuur. In de gevel van de uitbouw moeten openslaande deuren komen. In de bijlage een foto van te te bebouwen ruimte. De dak overstek boven de uitbouw van de buren zal worden verwijderd. Locatie is goed bereikbaar via de garage en brandgang. Inclusief afvoeren van materialen.

Fundering voor uitbouw zijkant woning

Wij willen een fundering aan de zijkant van onze woning voor een uitbouw van ongeveer 3.5 meter bij 7 meter. Er moet waarschijnlijk geheid worden. Het is een hoekwoning. Ik zou het fijn vinden wanneer er iemand komt kijken om de opties te bespreken en de situatie te bekijken.

Uitbouw en dakkapel plaatsen

Ik heb een nieuw huis gekocht en ik ga verbouwen: Uitbouw achterzijde en zijkant in L-vorm 1 geheel van totaal 28 m2 = 9 x 2 m zijkant 2 st. Doorgang maken in zij gevel & 5 x 2 m achterkant en geveldoorbraak 5 meter: totaal = 1x voordeur, 4 x ramen, 1x enkele tuindeur en 1x dubbele tuindeur + lichtstraat 3 meter + nieuwe dakkapel plaatsen voorzijde circa 3. 2 m. Voorlopig casco en vandaar kijken wat de verdere financiële mogelijkheden zijn.

Dak van uitbouw vervangen

Plat dak van bestaande uitbouw 2x5 meter geheel vervangen. De uitbouw bestaat uit betonnen muren aan de zijkant en aan de voorzijde 2 bakstenen muurtjes van ieder 0. 6m breedt. De te overspannen breedte is hierdoor +-4. 5 meter waar nu een kunststof kozijn in staat. Graag heb ik het dak geisoleerd en dusdanig stevig dat ik er voor onderhoud aan de woning op kan lopen. Verder heb ik graag 2 afwateringspunten. Los hiervan zou ik graag een offerte ontvangen voor onderhoud aan de dakgoten van de woning (2 x 5. 2 meter).

Dode hoek bij het huis betrekken

Wij wonen op de hoek en hebben een uitbouw aan de zijkant. De voortuin eindigt bij de uitbouw en de tuin gaat aan de andere kant van de uitbouw verder. De kant van de achtertuin zit een hoek/mis naar binnen en deze is dood. De dode hoek wil ik bij het huis betrekken. Gaat om ongeveer 4 m2.

Uitbouw woning aan achterkant/zijkant

Wij willen een uitbouw tussen woning en berging realiseren met een grondoppervlak van 30 m2 met een lichtstraat.

Tuin onderkelderen

Wij zijn aan het onderzoeken of het rendabel is onze tuin ongeveer 50 m² te onderkelderen met een berging en multifunctionele ruimte. Deze kelder kan via een uitbouw aan de zijkant van ons huis bereikt worden, waardoor hij onderdeel vormt van onze woning. De kelder zal maximaal 7 x 7 meter kunnen worden. Een kelder onder onze woning vinden wij ook een fraaie oplossing, maar naar wij begrijpen een zeer dure oplossing. Dit zou neerkomen op een kelder van 50 m² onder een bestaande nieuwbouwwoning. Deze kelder kan dan tussen de fundering op palen gemaakt worden. Kunt u een zeer grove indicatie afgeven van m² prijzen o.i.d. voor dergelijke uitbreidingen? Met de bedoeling dat de kelder casco wordt opgeleverd. Er is nog geen vergunning en tekeningen.

Uitbouw realiseren achter het huis

Wij willen een uitbouw realiseren en dat zou ongeveer 4 bij 4 meter zijn en aan de zijkant kunststof kozijnen voor een schuifpui of klapdeuren. Er moet een elektra leiding komen naar de uitbouw toe. Het moet gemetseld worden en gestuct.

Zijkant woning uitbouwen

Wij zouden graag ons huis willen uitbouwen. Het gaat om een uitbouw van ongeveer 4,5 bij 5,5 meter. Graag zouden wij willen weten wat ongeveer de kosten zijn om dit te realiseren. Ik voeg wat foto's toe en een plattegrond met een schetsje van wat de bedoeling uit. De uitbouw zal in eerste instantie gebruikt worden als slaapkamer maar we willen de ruimte zo maken dat je het later ook als bijvoorbeeld kantoor of eetkamer gebruikt kan worden. Ik wil overleggen op wat voor een manier de uitbouw gedaan moet maar ik wil sowieso geen metselwerk. De zijde waar het aangebouwd gaat worden is met rabatdelen gedaan. Er dienen water en elektra leidingen getrokken te worden.

Uitbouw aan de zijkant aanbouwen

We willen een uitbouw met pannendak van 4 x 4 meter