Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw zijkant huis en dakkapel voorkant huis? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw zijkant huis en dakkapel voorkant huis. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw zijkant huis en dakkapel voorkant huis

Uitbouw aan de achterzijde laten realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren aan de achterzijde van de woning. De uitbouw zal 3 meter lang moeten worden en 5.5 meter breed. Aan 1 zijkant zit er al een gedeeltelijke muur van de uitbouw van de buren. De uitbouw van ons wordt 1 meter langer. De kozijnen en deuren kunnen hergebruikt worden. Graag horen we van u.

Uitbouw aan de zijkant van het huis bouwen

De uitbouw zal ongeveer 4 bij 7 meter moeten worden.

Lichtgewicht casco uitbouw plaatsen

Graag wil ik een lichtgewicht uitbouw (zodat er niet geheid hoeft te worden) laten plaatsen. (Ongeveer 3 x 6 meter). In de uitbouw moet vloerverwarming komen en de bestaande cv ketel verplaatsen naar de zijkant. De reeds in mijn bezit zijn oude jaren 30 openslaande deuren met dubbel glas plaatsen. En een groot schuifraam van 2 m. breed en 1.50 hoog, moet nieuw worden aangeschaft en geplaatst. Het liefst wil ik ook een lichtstraat over de breedte van 6 meter. Soort materialen verder in overleg, afhankelijk van de prijs.

Uitbouw met Zweedse rabatdelen aanbouwen

Wij zouden graag een aanbouw aan ons huis willen met zwarte Zweedse rabatdelen. De schuifpui willen we behouden maar dan aan de zijkant en aan de kopkant een raam. De maten zijn 450 cm x 300 cm. De vloerverwarming moet ook door gelegd worden. Zou u daar een richt prijs voor kunnen geven of eventueel langs komen om het te kunnen bespreken.

Uitbouw zijkant huis en dakkapel voorkant huis

Wij willen een dakkapel van ongeveer 8 meter breed aan de voorkant van ons huis in de Watergraafsmeer realiseren. Eerste in de straat, dus waarschijnlijk vergunningsproblemen. Verder willen we een uitbouw aan de zijkant van ons huis realiseren. Er zal een fundering gelegd moeten worden i.v.m. de grond in de Watergraafsmeer. Als dit vergunningstechnisch kan zal de uitbouw ongeveer 5 bij 10 meter zijn. Verder vragen wij ons af of er een soort draag mechanisme is waardoor wij een uitbouw op de eerste verdieping aan de achterkant zouden kunnen realiseren boven een ongeveer 2 meter diep dek waar niet op gelopen kan worden. Dus het uitbreiden van een slaapkamer achter boven een dak die het huis met de al bestaande serre verbind. Ik kan me voorstellen dat u veel vragen heeft. Ik zoek deze aparte offertes om een idee te krijgen wat voor ons wel en niet financieel haalbaar is. Ik snap dat dit niet tot achter de komma zal kloppen. Bij voorbaat hartelijk dank.

Goede serre plaatsen tegen kantoorkamer

Uitbouw van de kantoorkamer. Ik wil graag een serre laten plaatsen tegen de kantoorkamer aan. Binnenhoekgevel, ergo 1 lange zijde en 1 korte zijde serre tegen de gevel. Hoge kwaliteit, beperken regenslaggeluid. Veel licht. Ik wil graag een serre van 3.90 bij 4.50 meter. Er is geen vergunning nodig. Graag lichtdoorlatend aan de top en de voorkant en de zijkant graag van glas.

Uitbouw aan de zijkant aanbouwen

Wij willen graag een huis gaan uitbouwen. Niet naar de achterzijde toe maar naar de zijkant toe. En zijn nu benieuwd naar een ongeveer prijs. De grootte van de uitbouw kan nog afwijken voor nu houden we het op 2.5 meter. Uitbouw betreft begaande grond en de 1e verdieping.

Kunststof serre laten plaatsen

Wij willen graag een kunststof serre uitbouw aan de zijkant van de woning realiseren. De serre moet volledig gesloten zijn. De diepte is 2 meter en de lengte ongeveer 6 meter. De buitengevel moet worden opengebroken en een steunbalk geplaatst. De vloer dient gelijk te zijn met de woonkamer. De verdere afwerking verzorgen wij zelf.

Uitbouw aan de zijkant aanbouwen

Wij zouden graag uit willen bouwen aan de zijde van de woning met garage en eventueel een bovenverdieping. Met de maten 3. 5 hij 7.5

Uitbouw aan de achterzijde laten maken

Graag willen we een uitbouw realiseren aan de achterzijde van onze woning naar de tuin. Het huis is 5 jaar oud en beide buren hebben reeds een uitbouw. De zijkant van de uitbouw staat er dus al, staat gedeeltelijk op onze grond. De uitbouw van de buren is 3 meter. Ons huis is 4,8 meter breed.

Partners

Partners van Casius