Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw zijkant? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw zijkant. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw zijkant

Uitbouw 2-onder-1-kap achterkant en zijkant woning

Wij willen een uitbouw van onze 2 onder 1 kap woning realiseren. Dit aan zowel de achter als zij-zijde van de woning. Graag zouden wij contact hebben met jullie over de mogelijkheden en offerte.

Uitbouw zijkant vakantiewoning

Ik wil graag een uitbouw van mijn vakantiewoning van hout, potdekselen met afmetingen van diep x lengte, 2600 x 3000 x 220. Ik wil ook graag een betonnen vloer en twee kozijntjes erin.

Aanbouw bijkeuken aan zijkant woning maken

Ik zoek een aannemer die aan de zijkant van mijn woning een uitbouw kan realiseren. De uitbouw moet 1805 bij 5700 mm groot en hout skelet bouw zijn. (hal en bijkeuken op tekening). Ik bespreek graag overige specificaties met de aannemer.

Uitbouw zijkant

Wij willen een uitbouw realiseren aan de zijgevel van de woning. Er is niet geheid aan ze zijkant, wel is er aangeperst puin aanwezig. Onze gewenste afwerking is casco met afmetingen van 3.80m bij 10m. Wij zijn opzoek naar een metsel of houten skeletbouw. Hiervoor moet natuurlijk een doorbraak naar woonkamer met een Lichtkoepel/straat +-1m2. Er gaat een keuken en badkamer terecht komen dus ook inclusief de aanleg van afvoer en waterleidingen

Uitbouw achterzijde huis

Wij willen graag een uitbouw plaatsen met een schuifpui van glas en aluminium, zo dun mogelijk met driedubbel glas en aan de zijkant van de uitbouw aar nog geen muur (van de buren) zit glazen ramen, de electriciteit moet worden gelegd en de keuken verplaatst van binnen naar de uitbouw. Dak van de uitbouw kan dicht.

Uitbouw achterzijde woning

Uitbouw achterzijde woning 5.00-3.00 met Schuifpui of openslaande deuren. Nu betreft bijna de gehele achterzijde van de woning een schuifpui volledige hoogte is nu raam en twee korte stroken gevel aan de zijkant hierdoor hoeft de woning niet meer te worden doorbroken wel afgewerkt en voorzien van stuc, licht en stroom.

Serre/Uitbouw achterzijde

Wij willen aan de achterzijde van de woning (5,70 meter breed) de begane grond uitbreiden met een serre van 5,70 meter breed x 2,50 meter diep. Hij mag muren aan de zijkant hebben, maar helemaal van glas heeft onze voorkeur en dan uitgevoerd met aluminium kozijnen. Er zitten reeds 2 heipalen, beiden op 1,80 meter uit de achtergevel en onderling op 5,70 meter van elkaar.

Grote aanbouw zij- en achterzijde vrijstaande woning

Bij vrijstaande woning willen wij een aanbouw aan de zijkant van 4,40 meter breed x 10,00 meter lang die vervolgens aan de achterzijde nog de hoek omgaat en achter de woning nog 6,65 meter doorloopt en dan inspringt tot 2,10 meter. Hiermee wordt een reeds bestaande uitbouw omsloten die hierin moet worden opgenomen, aangepast en afgewerkt.

Uitbouw zijkant hoekwoning en Opbouw op bestaande uitbouw achterzijde

Ik wil aan onze hoekwoning een uitbouw aan de zijkant van de woning. Wij denken aan circa 3 meter breed (ongeveer net zo breed als de oprit) en circa 6 meter lang. Er is een bestaand lang en smal zijraam in de buitenmuur waar we de doorgang naar de uitbouw willen hebben. Ook willen we aan de achterzijde van de woning de bestaande dakkapel op de 1e verdieping verwijderd hebben en op de bestaande uitbouw van de begane grond een opbouw creeren om de 1e verdieping te vergroten. Er ontstaat dan een rechte achtergevel ipv het nu schuin aflopende pannendak. De vergunning(en) hiervoor zijn nog niet aangevraagd. Maatvoeringen liggen nog niet vast, wij staan open voor advies/alternatieven van een Aannemer.

Aanbouw aan zijkant van woning laten bouwen

Ons huis heeft een oude aanbouw. Deze wordt gesloopt en zal vervangen worden door een nieuwe, op basis van houtskeletbouw (rabat) met een plat dak. Er is al een vergunning verleend. De maten van de uitbouw zijn 3.70m x 12m en het geheel kan casco worden geleverd (aftimmeren kan ik zelf).

Partners

Partners van Casius