Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw zijkant? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw zijkant. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw zijkant

Uitbouw achtergevel bouwen

Wij willen een aanbouw realiseren. De afmetingen zijn 280 cm bij 500 cm. Schuifpui in de achtergevel met 40-50 cm metselwerk naast en verder de zijkanten metselen. Er moeten paaltjes worden geslagen. Er moet een metaalconstructie worden aangebracht in de achtergevel. We willen graag de aanbouw casco gebouwd hebben. Eventueel kunnen we ook voorbereidende werkzaamheden uitvoeren om de prijs lager te laten uitvallen. Vergunning is niet nodig. We hebben een hoekwoning, met een poort aan de zijkant waar vrij makkelijk vervoer van materiaal mogelijk is.

Een bestaande uitbouw laten uitbouwen

Ik zoek een aannemer die een bestaande uitbouw kan uitbouwen bij mijn nieuwe woning. Wij krijgen op 1-5-2020 de sleutel van een andere woning in Voorschoten. Aan dit huis zit aan de zijkant een uitbouw in de lengte richting, Die willen wij vergroten door verder richting de achterkant uit te bouwen. het huis staat op een zandduin en is gebouwd op staal (zonder palen). In het verlengde van de zij uitbouw is een gemetselde muur door getrokken die mogelijk gebruikt kan worden voor de uitbreiding. Graag zou ik het een en ander nader willen toelichten. Ook heb ik de constructie berekeningen en tekeningen van de huidige situatie woning, achter en zij-uitbouw. De uitbouw moet ongeveer 9 m2 groot worden, casco worden opgeleverd en zijn voorzien van schuifdeuren.

Uitbouw (zij) vergroten van metselwerk

Wij krijgen op 1-5-2020 de sleutel van een andere woning. Aan dit huis zit aan de zijkant een uitbouw in de lengte richting, die willen wij vergroten door verder richting de achterkant uit te bouwen. Huidige uitbouw is is rond 250 cm breed, willende verlengen met rond de 350 cm. Het huis staat op een zandduin en is gebouwd op staal (zonder palen). In het verlengde van de zij uitbouw is een gemetselde muur door getrokken die mogelijk gebruikt kan worden voor de uitbreiding. Graag zou ik het een en ander nader willen toelichten. Ook heb ik de constructie berekeningen en tekeningen van de huidige situatie woning, achter en zijuitbouw. Vergunning niet nodig Graag ontvang ik een prijs voor een casco- en een complete uitbouw. De uitbouw willen wij in dezelfde stijl van de huidige uitbouw, dus metselwerk. Tussen 1 mei en 1 juli 2020 willen wij de uitvoer realiseren. Graag horen wij van u.

Uitbouw achterkant en erker voorkant realiseren

Wij willen graag een uitbouw aan de achterkant van 3 meter diep en 5 meter lang. (Casco) met een schuifpui over de gehele breedte die in t midden opengaat. (2 deuren) gemetseld aan de zijkant en vloer goed afwerken. Convectorput moet dan worden verplaatst. Graag gemetselde constructie. Aan de keukenkant moet een erker komen van 1 a 1,5 meter diep en 3 meter breed, waarvan t dak doorloopt als afdak tot aan de regenpijp. Het zal een offerte worden in casco oplevering, met metselskelet of houten skelet. Voor de erker heb ik een vergunning nodig. Daar moeten ook rabat delen aan de onderkant, omdat het een beetje in dezelfde stijl als de gevel moet worden.

Opbouw aan de zijkant van de woning

Wij willen een opbouw maken op een bestand uitbouw aan zijkant van de woning zodat we de slaapkamer op 1e verdieping groter kunnen maken. Het gaat om 6 tot 8 x 2 m. We willen de opbouw op de aanbouw van ons hebben en graag in dezelfde stijl als het huis. Geen houten skelet. met de bouw van de uitbouw is er rekening gehouden met de dakconstructie, zodat er een opbouw gemaakt kan worden, er moet wel een zwevende vloer gemaakt worden ,et tussen isolatie. Er is een vergunning nodig. Oplevering is afhankelijk van de prijs.

Uitbouw achterzijde en zijkant

Wij willen graag een uitbouw realiseren aan de achterzijde en zijkant. Achterzijde 3 m x 8,5 m zijkant 2,5 m x 9 m. De buitenmuur en binnenmuur zullen opgevangen moeten worden, omdat dit draagmuren zijn. Zie foto voor tekening voor de wensen voor en na verbouwing. Compleet/casco, elektra/stucwerk etc zijn in overleg. Er moet wel een fundering in komen en ik wil dat de buitenmuren gemetseld zijn. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw zijkant huis

We willen aan de zijkant van het huis een extra leefruimte creëren dmv een uitbouw. 6 x 3 meter, met een extra verdieping er bovenop met een puntdak. De uitbouw moet casco opgeleverd worden, zonder elektra en stucwerk, wel een fundering, een houten constructie en een stenen buitenkant. Tekeningen zijn al gemaakt, en de vergunning moet nog aangevraagd worden.

Uitbouw zijkant

Wij willen een uitbouw realiseren aan de zijkant betreft 2.5 diep en 8 m breed. Graag een complete oplevering met een metsel constructie. Vergunning niet nodig.

Uitbouw keuken aan zijkant huis

Wij willen graag een uitbouw realiseren van 2 x 5 m, vanaf 1 m achter de rooilijn. Onze voorkeur gaat uit naar een gemetselde constructie, maar we staan niet afwijzend tegenover een prefab uitbouw. Volgens mij kunnen we vergunningsvrij bouwen. Graag casco opleveren.

Uitbouw zijkant huis

In april aanstaande gaan wij verhuizen naar een twee-onder-één kap woning in Berkel en Rodenrijs. Graag zou ik meer informatie ontvangen over de mogelijkheden (en kostenindicatie) van een uitbouw. Het gaat om een bestaande woning uit 2011 en een uitbouw op de oprit aan de zijkant. Breedte van het pad is 2,75m, de lengte van de uitbouw zou ongeveer 7m betreffen (6m langs het huis en 1m uitstekend in de achtertuin). Om de aanbouw aan te laten sluiten moet een deel van de buitenmuur door worden gebroken (ongeveer 2,5m). Onze wensen voor de buitenkant: voorzijde (oprit) groot raam/kantelraam/evt deur. Aan de achterkant (tuin) een schuifdeur of openslaande deur. Onze wensen voor de binnenkant: vloerverwarming (heeft de rest van het huis ook), spotjes in plafond, elektra en stucwerk. In de bijlage stuur ik een plattegrond van het huis mee.