Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw op zandgrond? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw op zandgrond. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw op zandgrond

Uitbouw op zandgrond

Uitbouw van 10 bij 60 op zandgrond. (heien nvt).

Fundering van palen en betonnen funderingsbalken maken

Betreft uitbouw van woning in Amsterdam. Opdracht betreft fundering (palen plus funderingsbalken) voor de uitbouw. Het gaat om 6 palen, die in zandgrond moeten worden gezet op 12 meter diepte (sonderingsrapport voor woning en constructief advies aanwezig). Ik wil graag eind september met de klus starten.

Uitbouw met isolatie

Graag een ruwbouw (zonder afwerken) uitbouw van 5.30 x 4 meter realiseren met isolatie. Een zijde is garage muur. Binnenkant is verleggen van leidingwerk, verplaatsen van keukendeur en creëren van 2 openslaande buitendeuren. Ondergrond is zandgrond.

Bestaande keuken uitbouwen

Uitbouw van de bestaande keuken met 9m2 (3x3), aan een zijde openslaande deuren, aan de andere zijde openslaande ramen, een de zijkant/straatkant een klein hoog raam (voor licht). Betreft een huis op staal, zandgrond. Kunt u offertes uitbrengen voor houtskeletbouw en prefab?

Uitbouw met klompenhok aan de zijkant

Uitbouw (ofwel casco/ofwel volledig afgewerkt met openslaande deuren) achterzijde van 5,64 meter bij 3 meter. Er moet fundering gelegd worden. Zandgrond. Zelfde idee als bij de buren links op de foto te zien is. Met een schuin dak waar eventueel 2/3 ramen in komen. Met aan de zijkant een klompenhok (1.20 x 2.00 meter). 1 februari krijgen we de sleutel van de woning. Richting voorjaar willen we starten met het project.

Uitbouw plaatsen

We willen graag een uitbouw van 4 meter diep bij 6 meter breed. Op zandgrond. Doorbreken achtergevel. Bouwjaar 1971. Geen vergunning nodig. Twee openslaande deuren met ramen ernaast. Dak raam, licht koepel. Waterafvoer. Dakrand zo goedkoop mogelijk. Goedkope gevelbekleding: rabatdelen. Nodig voor elektra een aansluitpunt. En elektra voor het plafond.

Tussenwoning uitbouwen en dubbele nokverhoging plaatsen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1957 en krijgen daarvan begin december de sleutel. De woning staat al leeg en we hebben voor het inmeten van een verbouwing al toegang. We willen een dubbele nokverhoging over de hele breedte van 5,5 meter laten verzorgen. We willen daarin witte kunststof kozijnen. Ook willen we aan de achterzijde een uitbouw van 5,5 x 2 meter met een 2-delige schuifpui, een lichtstraat en elektra-aansluiting. Als 3e klus willen we een draagmuur op de tussenverdieping laten verplaatsen. We zitten hier op zandgrond en er hoeft niet onderheid te worden voor de aanbouw. Er is al bodemonderzoek gedaan omdat er hier in de gemeente veel ondergrondse beekjes zijn. Die zijn daarbij niet aangetroffen. Ik werk zelf in de installatiebranche. De verbouwing kan daarom casco worden uitgevoerd, zonder installatiewerk, maar moet wel stuc-klaar zijn. Er is nog geen vergunning en er zijn nog geen tekeningen. We willen de verbouwing begin 2018 laten starten en gaan hierover graag in gesprek met aannemers die hier aantoonbaar ervaring mee hebben.

Uitbouw bestaande woning

Wij willen een uitbouw van 3 tot 4 meter diep laten maken aan de achterzijde van onze rijtjeswoning. We willen dit in het voorjaar van 2018 laten uitvoeren. We zitten hier op zandgrond, dus er hoeft niet geheid te worden. Ik wil de details graag bespreken met een aannemer en daarvoor een afspraak maken. Ik ontvang daarna graag een gedetailleerde offerte.

Uitbouw aan de achterzijde van de woning plaatsen

Het gaat om een gemetselde uitbouw aan de achterzijde van de woning op zandgrond. De uitbouw zal ongeveer 3 bi 7.50 meter worden. In het dak een lichtstraat of lichtkoepels, 4 meter bij 1 meter. In de achterpui veel glas, dubbele openslaande deuren en 2 vaste ramen of een harmonica vouwwand over een breedte van bijna 6 meter. In plafond uitbouw: 10 dimbare spotjes. Afwerking vloer: gereed voor leggen houten vloer. Afwerking wanden: gereed om te kunnen stuken.

Uitbouw aan achterzijde woning maken

- Uitbouw aan de achterzijde over de volle breedte van de woning. De achterzijde bij het eetgedeelte willen we 4 meter uitbouwen en het deel van de bijkeuken ongeveer 1,5 meter zodat er een rechte achtergevel ontstaat. De woning staat op zandgrond. - In de uitbouw komt een houten kozijn van in totaal 4 meter breed met 2 openslaande deuren naar de achtertuin en aan beide kanten een vast raam. - De schouw in de eetkamer blijft behouden. Daarna komt er een doorbraak naar de keuken zodat de aanbouw en de keuken één open ruimte zijn. - Lichtstraat in de uitbouw ongeveer 4 meter breed bij 1 meter lang. - Er dienen tegen de wanden en plafond stucplaten geplaatst te worden. - De uitbouw mag vergunnigsvrij worden geplaatst.