Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw woonkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw woonkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw woonkamer

Uitbouw achterkant van de woning

Uitbouw en nieuwe keuken die hierin verplaatst moet worden. De 6.5 breed, 2.65 lengte. Het zal een metselskelet gaan worden, met leidingwerk, compleet opgeleverd, Daarnaast wil ik een draagbalk verwijderen uit de woonkamer. Daarnaast zal de huidige toilet

Draagbalk verlengen en niet-dragende muren verwijderen

Onze woning uit 1967 heeft al een draagbalk (+/- 3 meter) tussen de keuken en de woonkamer. Achter de keuken en woonkamer zit nog een bijkeuken en aparte serre (uitbouw). Graag zouden wij de benedenverdieping helemaal open willen maken. Tijdens de verbouwing staat het huis leeg. Graag vragen wij een offerte aan voor 2 opties. Optie 1: De huidige draagbalk verlengen (met ongeveer 1 meter) en 3 niet-dragende muren verwijderen (waarvan 1 muur vrijwel volledige schuifpui en 1 muur bestaande uit een deur en raam - zie bijgevoegde plattegrond). Hierbij blijft een middelste pilaar overeind, waarop de draagbalk kan rusten. Optie 2: Eigenlijk hetzelfde als optie 1, maar dan zonder steunpilaar. Dit zou een extra draagbalk betekenen, zodat de hele ruimte open is (zie bijgevoegde plattegrond). De draagbalk wordt dan in totaal ongeveer 3,5 meter. We zouden rond begin mei willen beginnen. We zijn heel benieuwd naar het prijs verschil tussen de twee opties.

Houten uitbouw achterzijde

Ik zou graag de achter plaats (tussen bestaande uitbouw en muurtje met de buren) bij de woonkamer/keuken betrekken) Afmeting ongeveer 2,5 meter diep en 2.20 breed. Compleet/casco oplevering is in overleg. Er moet wel elektra en stucwerk gedaan worden. Graag ontvang ik een offerte.

Aan-uitbouw keuken-woonkamer

Wij willen een stuk aan ons huis bouwen. Diep 4 m, breed 5 m. en een plat dak. Eèn muur staat (garagemuur). Compleet/casco , elektra en stucwerk etc zijn in overleg. De buitenkant moet gemetseld zijn, en er moet een halve fundering gelegd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Uitbouw woonkamer

Wij zoeken iemand voor een uitbouw woonkamer: 8,5m lengte 4,5 breedte. Vergunning gaan wij zelf aanvragen, graag een complete oplevering. Constructie zelfde materiaal als het huis.

Uitbouw achterzijde en nokverhoging

Wij willen graag een uitbouw aan de achterzijde realiseren van circa 3 bij 5 meter. Het is niet helemaal rechttoe rechtaan, maar met een inspringing bij de keuken. Hierbij willen we de dragende muur tussen de keuken en woonkamer weghebben om een open ruimte te creëeren. De uitbouw moet gemetseld zijn, casco worden opgeleverd en veel ramen bevatten. Tevens willen we een eenzijdige of tweezijdige nokverhoging (afhankelijk van kosten) van ongeveer 540 cm breed. Het betreft een tussenwoning. casco veel ramen

Uitbouw achterzijde

Hierbij vraag ik een offerte voor een prefab aanbouw aan de achterzijde voor 2 verdiepingen. Gaat om uitbouw woonkamer met daarop een verdieping voor 2 slaapkamers. Breed 5 meter Diep 3 meter e.e.a. inclusief stucwerk en elektra, zoveel als mogelijk netjes afgewerkt. U mag mij bellen voor meer aanvullende informatie.

Uitbouw woonkamer

Ik ben op zoek naar een aannemer voor de uitbouw van de woonkamer van 4 meter breed, 2,95 meter hoog en 2,5 meter diep. Graag compleet met elektra, stucwerk en een fundering en het hergebruik van de schuifpui en een stenen muur.

Uitbouw woonkamer

Wij willen graag een uitbouw van 180 bij 540 cm (buiten maten) Beide buren hebben al een uitbouw staan vanuit de bouw (2017) bij ons zijn tijdens de bouw al heipalen in de grond geslagen. We willen graag het achterkozijn hergebruiken. Verder moet alles compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk, een fundering en een bakstenen buitenkant.

Uitbouw van de woning realiseren

Wij willen de woonkamer uitbouwen. De afmetingen staan in de bijlage. Een vergunning is waarschijnlijk niet nodig, maar dit moet ik nog controleren. Heipalen zijn waarschijnlijk niet nodig. We willen een casco oplevering. Graag een gemetselde constructie. Mogelijk dat een schets nog nodig zal zijn. Wij zouden graag uiterlijk voor de bouwvak beginnen.