Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitbouw woonkamer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende aannemers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één aannemer of meerdere aannemers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke aannemer een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitbouw woonkamer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze aannemers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw aannemer!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende aannemers in uw regio.

Voor een aannemer, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitbouw woonkamer

Uitbouw achterzijde woning realiseren

We willen graag een uitbouw aan de achterkant van onze woning. De maten zijn ongeveer 2,75 x 6,7 meter. Dit is aan onze keuken en woonkamer. Aan beide zijkanten staat al een muur waar tegen aan gebouwd kan worden. We willen eventueel een lichtstraat in het plafond of een serre.

Uitbouw achterzijde en zijkant

L-vormige uitbouw. Kleine kant aan de zijkant van het huis voor een badkamer en de achterkant vergroting woonkamer. Grote zijde 6 bij 3,5m en kleine zijde 3 bij 2 m. Of is het voordeliger om 2 losse aanbouwen te doen? Kan ik een offerte krijgen voor een houten aanbouw en stenen. Ik zou graag het prijsverschil willen zien. En dan afgewerkt. (niet casco) Ik heb een tekening gemaakt van hoe ongeveer. Het zou gaan om een vrijstaande woning. Waarschijnlijk wordt de bouw in hout skelet.

Kelder plus uitbouw zijkant hoekhuis

Ik wil graag een reële inschatting voor het onderklederen van de Huidige woonkamer 8 x 4, plus aanbouw zijkant 6 x 2 incl. kelder en kelder trap. Lekdicht, geïsoleerd, trap, kale bouw (afwerking en installatie kan ik zelf) Wil weten wat de globale kosten zijn incl. aanvraag vergunning en constructie berekeningen. Het betreft een hoekhuis op zo’n beetje het hoogste punt van het Gooi, droog, zandgrond.

Woonkamer uitbouw

Ik wil graag een uitbouw van 1,20 x 4,80 laten bouwen. Het moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een fundering. Ik ontvang graag een offerte.

Woonkamer uitbouwen

Wij willen graag onze woonkamer laten uitbouwen en daarvoor willen wij offerte aanvragen. Woning breedte: 5,5m Gewenste uitbouw diepte: 2,5m (kan ok 3m maar ligt het aan de prijs verschil) Buiten gevel: Rood stenen Daglicht: Nee Schuifpui: JA linker kant (op de plek van de huidige deur) Links beuren: Hebben al uitbouw Rechter beuren: Hek aanwezig Vloer verwarming: Aan de uitbouw vloerverwarming (het bestaat al vloerverwarming) Graag adviseren voor een kosten bewust oplossing Binnenwerk muren: Egaliseren Binnenwerk vloer: Graag adviseren (in bestaande situatie liggen er tegels op de vloer en grote kans is dat die tegels niet meer te krijgen zijn) Gewenste bouwperiode: binnen 3 en 6 maanden

Uitbouw serre achterkant (doorbraak woonkamer)

Wij wensen een uitbouw van 3,5 x 3 meter te (laten) realiseren achter op onze woonkamer door de schuifpui te verplaatsen, keuken aan zijkant ervan open te breken met glazen (serre) overkapping. Vloer dus aansluiten op keuken en (nader te bepalen) kookeiland in midden plaatsen. Verder wil ik dat de uitbouw compleet opgeleverd word met elektra, stucwerk en een fundering.

Aanbouw én uitbouw plaatsen

Ik ben op zoek naar een aannemer voor de uitbreiding van de woonkamer, 4,30 x 1.00 en de achterzijde van het huis, 9.00 x 3.40 meter. Alles moet compleet opgeleverd worden met elektra, stucwerk en een fundering.

Een woonkamer uitbouwen conform de bouwtekeningen

Ik zoek een aannemer die mijn woonkamer kan uitbouwen aan de tuinzijde. De uitbouw moet 2 bij 5 meter groot zijn conform de bouwtekeningen. Graag woon-klaar opleveren, gemetselde bouw het betreft een tussenwoning.

Fundering voor uitbouw woning

Wij willen onze woonkamer met max 4 meter uitbouwen (vergunnings- vrij met eventueel nog een verdieping erop. Hiervoor moeten en (schat ik ) 3 palen trillingsvrij geheid worden in de achtertuin. Bereikbaarheid is via achterpad, en beperkt.

Serre en aanbouw hoekwoning

Ik heb een groot bouwplan voor mijn woning. Serre tbv uitbreiding woonkamer Aanbouw op oprit Carport plaats, Schuur aan de tuin Schuif pui Kunststof kozijnen Fundering tbv uitbouw en serre Kortom alle benodigde voorzieningen voor de verbouwing. Binnenkort krijg ik de bouw tekeningen. Ik wil graag een vrijblijvende offerte voor het gehele bouwplan. Ik haal heel veel informatie uit uw website. Waardoor mijn interesse is opgewekt om te kijken wat voor mij kan betekenen. Wilt u met mij contact willen nemen om onder andere telefonisch te bespreken Bij voorbaat bedankt

Partners

Partners van Casius